• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - emilia romana

A keresés eredménye

Borok - emilia romana - Import export

 1. MARANELLO WINES

  Olaszország

  A MARANELLO WINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Emilia Romana. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, prosecco, moscato, sparkling wine, és Borok. Székhelye Modena, Olaszország.

 2. AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR.

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Emilia Romana, Pezsgők és habzóborok, Borok - Emilia Romana, és Pezsgők és habzóborok. Székhelye Ziano Piacentino, Olaszország.

 3. AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI

  Olaszország

  A AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Emilia Romana. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 4. CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI

  Olaszország

  A CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Emilia Romana. Székhelye cesena, Olaszország.

 5. CASALI VITICULTORI

  Olaszország

  A CASALI VITICULTORI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Emilia Romana. Székhelye Pratissolo Di Scandiano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AX SRL

  Románia

  A AX SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hígítók és oldószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Emilia Romana, Festékek és lakkok, Borok - Emilia Romana, és Festékek és lakkok. Székhelye Dragasani, Románia.

 2. ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA

  Olaszország

  A ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Emilia Romana. Székhelye Mercato Saraceno, Olaszország.

 3. CANTINA COOPERATIVA VINI DI ROMAGNA

  Olaszország

 4. CATINO FOTO S.R.L.

  Olaszország