• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - elszász

A keresés eredménye

Borok - elszász - Import export

 1. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Franciaország

  A DOMAINE KARCHER ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Elszász, Borok - Franciaország, Borok - Elszász, white wines, és sparkling white wine. Székhelye Colmar, Franciaország.

 2. LE CLOS

  Luxemburg

  A LE CLOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, Borok - Burgundia, Borok - Bordó, Borok - Elszász, bojolais, Borok - Burgundia, és Borok - Bordó. Székhelye Leudelange, Luxemburg.

 3. CAVE DE TURCKHEIM

  Franciaország

  A CAVE DE TURCKHEIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Elszász, Borok - Franciaország, Borok - Elszász, sparkling wine, és pinot grigio. Székhelye Turckheim, Franciaország.

 4. SEL WINES

  Belgium

  A SEL WINES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, Borok - Burgundia, champagne, Wines - Loire valley, Borok - Elszász, és Borok - Burgundia. Székhelye Fleurus, Belgium.

 5. DOMAINE MULLER-KOEBERLE

  Franciaország

  A DOMAINE MULLER-KOEBERLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sparkling wine, single grape grappas, és bed & breakfast. Székhelye St-Hippolyte, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DOMAINE DE PAUL BLANCK

  Franciaország

  A DOMAINE DE PAUL BLANCK, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Székhelye Kientzheim, Franciaország.

 2. DOMAINE DU BOLLENBERG

  Franciaország

  A DOMAINE DU BOLLENBERG, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Székhelye Westhalten, Franciaország.

 3. CAVE COOPERATIVE VINICOLE BEBLENHEIM

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VINICOLE BEBLENHEIM, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is AOC label wines. Székhelye Beblenheim, Franciaország.

 4. JEAN-BAPTISTE ADAM VINS D'ALSACE

  Franciaország

  A JEAN-BAPTISTE ADAM VINS D'ALSACE, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, riesling, és Borok - Elszász. Székhelye Ammerschwir, Franciaország.

 5. VINAMORESSENCE

  Belgium

  A VINAMORESSENCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, Borok - Franciaország, Borok - Elszász, és Borok - Franciaország. Székhelye Ohain, Belgium.

 1. MY VAPE CART

  Egyesült Királyság

  A MY VAPE CART, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Online shop. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. GAEC MARSCHALL GILBERT ET DENIS

  Franciaország

  A GAEC MARSCHALL GILBERT ET DENIS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Houssen, Franciaország.

 1. FREY SOHLER SARL

  Franciaország

  A FREY SOHLER SARL, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Scherwiller, Franciaország.

 2. CAVE COOPERATIVE DE RIBEAUVILLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE DE RIBEAUVILLE, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Ribeauville, Franciaország.

 3. LEON BEYER VINS FINS D'ALSACE

  Franciaország

  A LEON BEYER VINS FINS D'ALSACE, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Eguisheim, Franciaország.

 4. STE COOPERATIVE AGRICOLE CAVE DE TRAENHEIM CAVE DU ROI DAGOBERT L

  Franciaország

  A STE COOPERATIVE AGRICOLE CAVE DE TRAENHEIM CAVE DU ROI DAGOBERT L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Traenheim, Franciaország.

 5. SA WANTZ CHARLES

  Franciaország

  A SA WANTZ CHARLES, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, és Borok - Franciaország. Székhelye Barr, Franciaország.

 6. GRANDS VINS D'ALSACE SIPP LOUIS

  Franciaország

  A GRANDS VINS D'ALSACE SIPP LOUIS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Ribeauville, Franciaország.

 7. ETS VIEVILLE SARL

  Franciaország

  A ETS VIEVILLE SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sör. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Elszász, Borok - Franciaország, és Borok - Elszász. Székhelye Trelon, Franciaország.

 8. CAVE VINICOLE HUNAWIHR & ENVIRONS

  Franciaország

  A CAVE VINICOLE HUNAWIHR & ENVIRONS, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, és Borok - Franciaország. Székhelye Hunawihr, Franciaország.

 1. GUSTAVE LORENTZ

  Franciaország

  A GUSTAVE LORENTZ, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona- és gyümölcspálinka, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Bergheim, Franciaország.

 2. VINS D'ALSACE J HAULLER & FILS

  Franciaország

  A VINS D'ALSACE J HAULLER & FILS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Dambach La Ville, Franciaország.

 3. EARL DOMAINE ROBERT KLINGENFUS

  Franciaország

  A EARL DOMAINE ROBERT KLINGENFUS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Molsheim, Franciaország.

 4. EUGENE KLIPFEL

  Franciaország

  A EUGENE KLIPFEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona- és gyümölcspálinka, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Barr, Franciaország.

 5. CAVE VINICOLE PFAFFENHEIM GUEBERSCHWIHR

  Franciaország

  A CAVE VINICOLE PFAFFENHEIM GUEBERSCHWIHR, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, és Borok - Elszász. Székhelye Pfaffenheim, Franciaország.

 6. BESTHEIM

  Franciaország

  A BESTHEIM, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Székhelye Bennwihr, Franciaország.

 7. CAVA CHRONOPOULOS

  Görögország

  A CAVA CHRONOPOULOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Elszász. Székhelye Pylos, Görögország.

 8. PREISS ERNEST SARL

  Franciaország

 9. EURL VINS D'ALSACE JULIEN MEYER

  Franciaország