• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - dél-tirol

A keresés eredménye

Borok - dél-tirol - Import export

 1. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, champagne-i módszerrel készítve, Borok - Dél-Tirol, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Borok, champagne-i módszerrel készítve, trentino alto adige wines, production of wines, és Borok - Dél-Tirol. Székhelye Lana, Olaszország.

 2. WEINGUT PITZNER

  Olaszország

  A WEINGUT PITZNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Dél-Tirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is upper adige wine. Székhelye Kardaun, Olaszország.

 3. CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L.

  Olaszország

  A CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Dél-Tirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sparkling wines, és white wines. Székhelye Cembra, Olaszország.

 4. AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Dél-Tirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine tasting, és vineyard and wine cellar tours. Székhelye Chizzola, Olaszország.

 5. CATINO FOTO S.R.L.

  Olaszország

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HOTEL ELISABETH TIROL

  Ausztria

  A HOTEL ELISABETH TIROL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Borok, Utazás és turizmus, Irodák, utazási, Alkohol és szeszesitalok, Borok, Utazás és turizmus, és Irodák, utazási. Székhelye Kirchberg In Tirol, Ausztria.