• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - burgundia

A keresés eredménye

Borok - burgundia - Import export

 1. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A VIGNERONS & PATRIMOINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Burgundia, Borok - Franciaország, és Borok - Burgundia. Székhelye Soing-En-Sologne, Franciaország.

 2. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Italok - import / export, Italok, Wine producing cooperative, production of wines, imported wine, french wine, regional wine, és rose wine. Székhelye Saint-Bris-Le-Vineux, Franciaország.

 3. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

  Franciaország

  A GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Chablis, chardonnay, Italok - import / export, és D.O.C. (Controlled Denomination of Origin). Székhelye Chablis, Franciaország.

 4. GOYENS

  Belgium

  A GOYENS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Spanyolország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok - Spanyolország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, és champagne. Székhelye Genk, Belgium.

 5. DOMAINE ELLEVIN

  Franciaország

  A DOMAINE ELLEVIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chablis, chardonnay, és Crémant de Bourgogne sparkling wine. Székhelye CHICHEE, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WINE AROUND

  Franciaország

  A WINE AROUND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 2. MAISON DES VINS FINS

  Belgium

  A MAISON DES VINS FINS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok, Wines - Rhône valley, Borok - Bordó, és Borok - Burgundia. Székhelye Mons, Belgium.

 3. DOMAINE PRIEURE ROCH

  Franciaország

  A DOMAINE PRIEURE ROCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is red burgundy wine. Székhelye Nuits Saint Georges, Franciaország.

 4. DESPRAT VINS

  Franciaország

  A DESPRAT VINS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok - Rhone völgye, french wine, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Aurillac, Franciaország.

 5. LE CLOS

  Luxemburg

  A LE CLOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, Borok - Burgundia, Borok - Bordó, Borok - Elszász, bojolais, Borok - Burgundia, és Borok - Bordó. Székhelye Leudelange, Luxemburg.

 1. MAISON LOUIS JADOT

  Franciaország

  A MAISON LOUIS JADOT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, és Borok - Burgundia. Székhelye Beaune Cedex, Franciaország.

 2. WVINE

  Franciaország

  A WVINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, wine cellars, champagne, és Borok - Bordó. Székhelye Meursault, Franciaország.

 1. DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON

  Franciaország

  A DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Wines - Burgundy, és Borok - Burgundia. Székhelye Gevrey Chambertin, Franciaország.

 2. SEL WINES

  Belgium

  A SEL WINES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Elszász, Borok - Burgundia, champagne, Wines - Loire valley, Borok - Elszász, és Borok - Burgundia. Székhelye Fleurus, Belgium.

 3. BERNARD POULET

  Belgium

  A BERNARD POULET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Borok - Loire völgye, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Burgundia, Borok - Loire völgye, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. LA VOLNAYSIENNE

  Belgium

  A LA VOLNAYSIENNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Borok - Bordó, Borok - Franciaország, Borok - Spanyolország, Borok - Burgundia, Borok - Bordó, Borok - Franciaország, és Borok - Spanyolország. Székhelye Schilde, Belgium.

 5. CAVE D'AZÉ

  Franciaország

  A CAVE D'AZÉ, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pinot nero, gamay, és Crémant de Bourgogne sparkling wine. Székhelye Azé, Franciaország.

 6. DOMAINE JOMAIN

  Franciaország

  A DOMAINE JOMAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Borok - Burgundia, chardonnay, Burgundy white wine, és pinot nero. Székhelye Puligny Montrachet, Franciaország.

 7. MAISON OLIVIER TRICON

  Franciaország

  A MAISON OLIVIER TRICON, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chablis, és white wines. Székhelye Chablis, Franciaország.

 8. BADET CLEMENT & CO

  Franciaország

  A BADET CLEMENT & CO, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine exporter. Székhelye Nuit-Saint-Georges, Franciaország.

 1. BAILLY LAPIERRE

  Franciaország

  A BAILLY LAPIERRE, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Crémant de Bourgogne sparkling wine. Székhelye Saint-bris-le-vineux, Franciaország.

 2. STEPHCONTI VINS FINS ET RARE

  Franciaország

  A STEPHCONTI VINS FINS ET RARE, tevékenységi ágazata Pezsgők és habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Délnyugat-Franciaország, Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok - Délnyugat-Franciaország, Borok - Franciaország, Borok - Bordó, és Borok - Burgundia. Székhelye Saint Pierre De Clairac, Franciaország.

 3. BICHOT SA

  Franciaország

  A BICHOT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Székhelye Beaune, Franciaország.

 4. CAVE DE LUGNY S.C.A.

  Franciaország

  A CAVE DE LUGNY S.C.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, és Borok - Burgundia. Székhelye Lugny, Franciaország.

 5. AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL

  Franciaország

  A AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL, tevékenységi ágazata Borok - Burgundia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chablis. Székhelye Nuits Saint George, Franciaország.

 6. EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS

  Franciaország

  A EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Burgundia, Borok - Franciaország, és Borok - Burgundia. Székhelye Change, Franciaország.

 7. VEUVE AMBAL

  Franciaország

  A VEUVE AMBAL, tevékenységi ágazata Habzóborok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, és Borok - Burgundia. Székhelye Montagny Les Beaune, Franciaország.

 8. ANCIENNE COMPAGNIE DES VINS FINS

  Franciaország

  A ANCIENNE COMPAGNIE DES VINS FINS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, és Borok - Burgundia. Székhelye Beaune, Franciaország.

 9. G.S.A IMPORT EXPORT

  Franciaország

  A G.S.A IMPORT EXPORT, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, és Borok - Burgundia. Székhelye Nice, Franciaország.

 10. DOMAINE GAUTHERIN ET FILS

  Franciaország

  A DOMAINE GAUTHERIN ET FILS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, és Borok - Burgundia. Székhelye Chablis, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes