• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - basilicate

A keresés eredménye

Borok - basilicate - Import export

 1. SUDRISE

  Olaszország

  A SUDRISE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Basilicate, traditional product, cheeses and dairy products, és Borok - Basilicate. Székhelye Corleto Perticara, Olaszország.

 2. CANTINA DEL VULTURE SOC COOP

  Olaszország

  A CANTINA DEL VULTURE SOC COOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Basilicate. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aglianico, natural sparkling wines, és Red berry drink. Székhelye Rionero In Vulture, Olaszország.

 3. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Olaszország

  A CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Citta' Sant'angelo, Olaszország.

 4. VELIER S.P.A.

  Olaszország

  A VELIER S.P.A., tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Genova, Olaszország.

 5. CANTINA TRE CASTELLI

  Olaszország

  A CANTINA TRE CASTELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Montaldo Bormida, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Olaszország

  A CANTINE NICOSIA S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Trecastagni, Olaszország.

 2. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Dolianova, Olaszország.

 3. SUN LAND S.R.L.

  Olaszország

  A SUN LAND S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Trinitapoli, Olaszország.

 4. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Isera, Olaszország.

 5. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Mombercelli, Olaszország.

 1. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Olaszország

  A COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Caluso, Olaszország.

 2. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Olaszország

  A CANTINA MONTELLIANA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Montebelluna, Olaszország.

 1. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Olaszország

  A CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Carema, Olaszország.

 2. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Olaszország

  A CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Canicatti', Olaszország.

 3. NÖSSING MANFRED

  Olaszország

  A NÖSSING MANFRED, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Bressanone, Olaszország.

 4. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Vittorio Veneto, Olaszország.

 5. COOP. AGRICOLA ERMES

  Olaszország

  A COOP. AGRICOLA ERMES, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Gibellina, Olaszország.

 6. LE ROMAGNOLE

  Olaszország

  A LE ROMAGNOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Lugo, Olaszország.

 7. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Vezza D'alba, Olaszország.

 8. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE CELLINESE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Cellino S. Marco, Olaszország.

 1. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Olaszország

  A CANTINA SAN ZEFFERINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Ortona, Olaszország.

 2. CANTINA SOCIALE DI QUARTU SANT'ELENA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOL A

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI QUARTU SANT'ELENA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOL A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Maracalagonis, Olaszország.

 3. CANTINA SOCIALE LINEA VERDE

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE LINEA VERDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Partinico, Olaszország.

 4. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Olaszország

  A CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Ponti Sul Mincio, Olaszország.

 5. LA VITE CANTINA SOCIALE PARTANNA

  Olaszország

  A LA VITE CANTINA SOCIALE PARTANNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Partanna, Olaszország.

 6. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 7. KELLEREI KALTERN - CALDARO

  Olaszország

  A KELLEREI KALTERN - CALDARO, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Caldaro Sulla Strada Del Vino, Olaszország.

 8. CANTINE SOLDA' DI SOLDA' GAETANO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CANTINE SOLDA' DI SOLDA' GAETANO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Valdagno, Olaszország.

 9. F.LLI LOMBARDO

  Olaszország

  A F.LLI LOMBARDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Marsala, Olaszország.

 10. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Olaszország

  A CANTINE DEI COLLI NOVARESI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Fara Novarese, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes