• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - aosta völgye

A keresés eredménye

Borok - aosta völgye - Import export

 1. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Olaszország

  A LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Aosta völgye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, valle d'aosta grape variety, és Borok. Székhelye Aymavilles, Olaszország.

 2. TRESCH GROUP

  Franciaország

  A TRESCH GROUP, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Illzach, Franciaország.

 3. DOMAINE DU HAUT DES TERRES BLANCHES (SCEA)

  Franciaország

  A DOMAINE DU HAUT DES TERRES BLANCHES (SCEA), tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Châteauneuf Du Pape, Franciaország.

 4. LES GRANDES SERRES

  Franciaország

 5. VIGNOBLES ALAIN JAUME & FILS

  Franciaország

  A VIGNOBLES ALAIN JAUME & FILS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, Côtes du Rhône, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Orange, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STE COOP VINICOLE LES COTEAUX DU RHONE

  Franciaország

  A STE COOP VINICOLE LES COTEAUX DU RHONE, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Sérignan-Du-Comtat, Franciaország.

 2. BERNARD POULET

  Belgium

  A BERNARD POULET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Burgundia, Borok - Loire völgye, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Burgundia, Borok - Loire völgye, és Borok - Languedoc Roussillon. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Franciaország

  A VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Bordó, Borok - Loire völgye, champagne, Borok - Bordó, Borok - Loire völgye, és aqua-vitae. Székhelye Emerainville, Franciaország.

 4. DESPRAT VINS

  Franciaország

  A DESPRAT VINS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Bordó, Borok - Burgundia, Borok - Rhone völgye, french wine, Borok - Bordó, Borok - Burgundia, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Aurillac, Franciaország.

 5. CHAIS DU VAL DE LOIRE

  Franciaország

 1. SCEA PAUL COULON & FILS

  Franciaország

  A SCEA PAUL COULON & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Châteauneuf Du Pape, Franciaország.

 2. BOUGRIER

  Franciaország

  A BOUGRIER, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Saint-Georges-Sur-Cher, Franciaország.

 1. CAVE DE VINS DE SANCERRE

  Franciaország

  A CAVE DE VINS DE SANCERRE, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Sancerre, Franciaország.

 2. BOUR O ET H

  Franciaország

  A BOUR O ET H, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Roussas, Franciaország.

 3. VIGNOBLES KANDLER

  Franciaország

  A VIGNOBLES KANDLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, Borok - Languedoc Roussillon, Borok - Rhone völgye, Borok - Languedoc Roussillon, french wine, és Côtes du Rhône. Székhelye Roubia, Franciaország.

 4. CLAUDE LAFOND

  Franciaország

  A CLAUDE LAFOND, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Reuilly, Franciaország.

 5. COMPAGNIE DE L'HERMITAGE SARL

  Franciaország

  A COMPAGNIE DE L'HERMITAGE SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Loire völgye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, és Borok - Franciaország. Székhelye Tain L Hermitage, Franciaország.

 6. CAVES LOUIS DE GRENELLE

  Franciaország

  A CAVES LOUIS DE GRENELLE, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Saumur Cedex, Franciaország.

 7. CAVE LES COTEAUX DE VISAN

  Franciaország

  A CAVE LES COTEAUX DE VISAN, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Visan, Franciaország.

 8. GROUPE TAILLAN

  Franciaország

  A GROUPE TAILLAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Borok - Loire völgye, Borok - Franciaország, Borok - Bordó, és Borok - Loire völgye. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 1. FOURNIER PERE ET FILS

  Franciaország

  A FOURNIER PERE ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Verdigny, Franciaország.

 2. SCEA VIGNOBLES D. PASQUIERS

  Franciaország

  A SCEA VIGNOBLES D. PASQUIERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Sablet, Franciaország.

 3. EURL L ARDECHOISE

  Franciaország

  A EURL L ARDECHOISE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Rhone völgye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, és Borok - Franciaország. Székhelye Largentiere, Franciaország.

 4. DOMAINE RATRON CLOS DES CORDELIERS

  Franciaország

  A DOMAINE RATRON CLOS DES CORDELIERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, French red wines, cabernet franc, és Borok - Loire völgye. Székhelye Souzay Champigny, Franciaország.

 5. PIERRE AMADIEU SA

  Franciaország

  A PIERRE AMADIEU SA, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Gigondas, Franciaország.

 6. CAVE VIGNERONS GIGONDAS

  Franciaország

  A CAVE VIGNERONS GIGONDAS, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Rhone völgye, és Borok - Rhone völgye. Székhelye Gigondas, Franciaország.

 7. ACKERMAN SA

  Franciaország

  A ACKERMAN SA, tevékenységi ágazata Borok - Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Loire völgye, és Borok - Loire völgye. Székhelye Saumur, Franciaország.

 8. MILLESIMES SAS

  Franciaország

  A MILLESIMES SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Rhone völgye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, és Borok - Franciaország. Székhelye Maussane-Les-Alpilles, Franciaország.

 9. CAVE DUMAZET

  Franciaország

 10. VINICOLE DE TOURAINE

  Franciaország

  A VINICOLE DE TOURAINE, tevékenységi ágazata Borok - Loire völgye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, és Borok - Franciaország. Székhelye Cour Cheverny, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes