• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borok - abruzzes és molisse

A keresés eredménye

Borok - abruzzes és molisse - Import export

 1. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Olaszország

  A CANTINE DEI COLLI NOVARESI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Fara Novarese, Olaszország.

 2. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Mombercelli, Olaszország.

 3. ENOPIAVE S.R.L.

  Olaszország

  A ENOPIAVE S.R.L., tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Olaszország, Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Olaszország, és Borok - Abruzzes és Molisse. Székhelye Vazzola, Olaszország.

 4. F.LLI LOMBARDO

  Olaszország

  A F.LLI LOMBARDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Marsala, Olaszország.

 5. AZ.AGRICOLA TERZINI

  Olaszország

  A AZ.AGRICOLA TERZINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Abruzzes és Molisse. Székhelye Tocco Da Casauria, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE LA TORRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Racalmuto, Olaszország.

 2. CANTINE MEZZACORONA

  Olaszország

  A CANTINE MEZZACORONA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Mezzocorona, Olaszország.

 3. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Isera, Olaszország.

 4. CANTINA CLITERNIA

  Olaszország

  A CANTINA CLITERNIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Campomarino, Olaszország.

 5. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Olaszország

  A CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Citta' Sant'angelo, Olaszország.

 1. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Olaszország

  A CANTINE NICOSIA S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Trecastagni, Olaszország.

 2. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Dolianova, Olaszország.

 1. TARTUFI MORRA S.R.L.

  Olaszország

  A TARTUFI MORRA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gombák, Borok - Abruzzes és Molisse, Gombák, és Borok - Abruzzes és Molisse. Székhelye Alba, Olaszország.

 2. BENZ - WEINE GMBH & CO. KG

  Németország

  A BENZ - WEINE GMBH & CO. KG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok. Székhelye Stuttgart, Németország.

 3. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Olaszország

  A CANTINA SAN ZEFFERINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Ortona, Olaszország.

 4. NÖSSING MANFRED

  Olaszország

  A NÖSSING MANFRED, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Bressanone, Olaszország.

 5. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Vezza D'alba, Olaszország.

 6. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE CELLINESE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Cellino S. Marco, Olaszország.

 7. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Vittorio Veneto, Olaszország.

 8. SUN LAND S.R.L.

  Olaszország

  A SUN LAND S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Trinitapoli, Olaszország.

 1. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 2. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Olaszország

  A COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Caluso, Olaszország.

 3. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Olaszország

  A CANTINA MONTELLIANA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Montebelluna, Olaszország.

 4. CANTINA TRE CASTELLI

  Olaszország

  A CANTINA TRE CASTELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Montaldo Bormida, Olaszország.

 5. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Olaszország

  A CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Ponti Sul Mincio, Olaszország.

 6. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Olaszország

  A CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Carema, Olaszország.

 7. AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Abruzzes és Molisse. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of wines, és abruzzo wine. Székhelye Santa Maria Imbaro, Olaszország.

 8. CANTINA SOCIALE CASTIADAS

  Olaszország

  A CANTINA SOCIALE CASTIADAS, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Castiadas, Olaszország.

 9. COOP. AGRICOLA ERMES

  Olaszország

  A COOP. AGRICOLA ERMES, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Gibellina, Olaszország.

 10. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Olaszország

  A CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borok - Olaszország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Abruzzes és Molisse, Borok - Basilicate, Borok - Abruzzes és Molisse, és Borok - Basilicate. Székhelye Canicatti', Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes