• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borjú - hentesáru

A keresés eredménye

Borjú - hentesáru - Import export

 1. HOREMEAT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A HOREMEAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Feldarabolt hús, Borjú - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Feldarabolt hús, Borjú - Hentesáru, és Sertés - Hentesáru. Székhelye Mouscron, Belgium.

 2. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale frozen meats, wholesale fresh meats, meats, veal, pork, frozen meat export, és fresh meat export. Székhelye Modica, Olaszország.

 3. ILCO FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ILCO FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, Belső részek, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Belső részek, és Marha - Hentesáru. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 4. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Németország

  A POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food industry, poultry meat, turkish cuisine, és ethnic and oriental food products. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 5. BUENOS FUEGOS

  Spanyolország

  A BUENOS FUEGOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MK-FLEISCH GMBH

  Németország

  A MK-FLEISCH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és húsáruk, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, lamb, és poultry meat. Székhelye Berlin, Németország.

 2. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Szlovákia

  A MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Kopčany, Szlovákia.

 3. LAHAM BIO

  Csád

  A LAHAM BIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Borjú - Hentesáru, beef, Szárított hús, Borjú - Hentesáru, és halal certification. Székhelye N'djamena, Csád.

 4. LA HALLE PAYSANNE

  Belgium

  A LA HALLE PAYSANNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, poultry for slaughter, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Soumagne, Belgium.

 5. ERKAN KASAPOGLU

  Törökország

  A ERKAN KASAPOGLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, hamburger, meatballs, Borjú - Hentesáru, és lamb. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Ausztria

  A FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Dobl-Zwaring, Ausztria.

 2. CARMO

  Belgium

  A CARMO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Borjú - Hentesáru, Hús és hentesáru, pork, Borjú - Hentesáru, és lamb. Székhelye Wellen, Belgium.

 1. CIS VAN DEN BROECK

  Belgium

  A CIS VAN DEN BROECK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, fresh meats, wholesale meats, Borjú - Hentesáru, és horse meat. Székhelye Minderhout, Belgium.

 2. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Törökország

  A AFYON ET ENTEGRE A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precooked cotechini, és roasting. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 3. L-B-VIANDES

  Franciaország

  A L-B-VIANDES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Feldarabolt hús, Sertés - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Lamb, és Feldarabolt hús. Székhelye Ploeren, Franciaország.

 4. VEVIBA

  Belgium

  A VEVIBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, butcher's shop, biological butchering, Juh - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Bastogne, Belgium.

 5. BC FOOD TRADING

  Olaszország

  A BC FOOD TRADING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, chicken, sheep, kebabs, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Casoli Di Atri, Olaszország.

 6. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Spanyolország

  A TERNERA DE SALAMANCA S.L, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiskereskedők, veal, online purchases, és Kiskereskedők. Székhelye Salamanca, Spanyolország.

 7. BUENOS FUEGOS

  Spanyolország

  A BUENOS FUEGOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 8. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanyolország

  A AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, és Vágóborjúk és vágómarhák. Székhelye Castigaleu, Spanyolország.

 1. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Lengyelország

  A UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Székhelye Stare Kobialki, Lengyelország.

 2. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Franciaország

  A INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, beef, lamb and mutton, Borjú - Hentesáru, és fresh meat export. Székhelye Vouillé, Franciaország.

 3. BIOEMA IMPORT U.G.

  Németország

  A BIOEMA IMPORT U.G., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Borjú - Hentesáru, Olívaolaj, Borjú - Hentesáru, és polenta flour. Székhelye Berlin, Németország.

 4. ESA FOODS

  Hollandia

  A ESA FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is veal. Székhelye Apeldoorn, Hollandia.

 5. COMECO S.A.

  Görögország

  A COMECO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meats, és fresh meats. Székhelye Corfu, Görögország.

 6. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldávia

  A GOLDEN-GARDEN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Borjú - Hentesáru, Gabona és szemes termékek, Tojástermékek, Vágóborjúk és vágómarhák, Borjú - Hentesáru, Gabona és szemes termékek, és Tojástermékek. Székhelye Falesti, Moldávia.

 7. KPOMO SPAIN

  Spanyolország

  A KPOMO SPAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Székhelye Cartagena, Spanyolország.

 8. CÁRNICAS AHMED SC

  Spanyolország

  A CÁRNICAS AHMED SC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, lamb, halal, Borjú - Hentesáru, és halal certification. Székhelye Vitoria Gasteiz, Spanyolország.

 9. AL AALI EXPORTS PVT. LTD.

  India

  A AL AALI EXPORTS PVT. LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is buffalo meat. Székhelye Delhi, India.

 10. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Németország

  A QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borjú - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ételkülönlegességek, és Ételkülönlegességek. Székhelye Köln, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes