• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borerjesztőkádak

A keresés eredménye

Borerjesztőkádak - Import export

 1. FIBERGLAS

  Spanyolország

  A FIBERGLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok és kádak, műanyagból, Borerjesztőkádak, Műanyag csomagolások, Dobozok és kádak, műanyagból, Borerjesztőkádak, Műanyag csomagolások, és storage tanks. Székhelye Arteixo (a Coruña), Spanyolország.

 2. CADALPE SRL

  Olaszország

  A CADALPE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, és Borerjesztőkádak. Székhelye Vazzola, Olaszország.

 3. GARBELLOTTO SPA

  Olaszország

  A GARBELLOTTO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine barrels, barrels, és casks. Székhelye Conegliano, Olaszország.

 4. GROUPE CHALVIGNAC

  Franciaország

  A GROUPE CHALVIGNAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók - mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borerjesztőkádak, és Wine-producing tanks. Székhelye Jarnac-Champagne, Franciaország.

 5. PIERRE GUERIN

  Franciaország

  A PIERRE GUERIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, és manufacturer mixing tanks. Székhelye Mauzé Sur Le Mignon, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JULIEN VITICULTURE

  Franciaország

  A JULIEN VITICULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Székhelye Cazouls Les Beziers, Franciaország.

 2. BARREL ATELIER

  Hollandia

  A BARREL ATELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is armchairs for hairdressers, és wooden garden furniture. Székhelye Wezep, Hollandia.

 3. TBE INT

  Franciaország

  A TBE INT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, és Wine-producing tanks. Székhelye Cavaillon, Franciaország.

 4. RENZI FRANCESCO

  Olaszország

  A RENZI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Modena, Olaszország.

 5. SCV FONTAILLADE

  Franciaország

  A SCV FONTAILLADE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Brue Auriac, Franciaország.

 1. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VINICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Soultz, Franciaország.

 2. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Franciaország

  A VIGNERONS DU VALLESPIR, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Le Boulou, Franciaország.

 1. NORTAN S.R.L.

  Olaszország

  A NORTAN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Veronella, Olaszország.

 2. EUROSTAR S.R.L.

  Olaszország

  A EUROSTAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye San Marzano Oliveto, Olaszország.

 3. ENOVETRO S.P.A.

  Olaszország

  A ENOVETRO S.P.A., tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palackok és edények műanyagból, Borerjesztőkádak, Palackok és edények műanyagból, és Borerjesztőkádak. Székhelye Monte Roberto, Olaszország.

 4. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Franciaország

  A COOP LES COTEAUX DU LANDION, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Meurville, Franciaország.

 5. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Franciaország

  A CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Julienas, Franciaország.

 6. TECNO - BI S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO - BI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Govone, Olaszország.

 7. L'ENOTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A L'ENOTECNICA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Nizza Monferrato, Olaszország.

 8. SERBATOI STEEL TECH

  Olaszország

  A SERBATOI STEEL TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tanks, és tank construction. Székhelye Corato, Olaszország.

 1. BAESSO F.LLI

  Olaszország

  A BAESSO F.LLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Curtarolo, Olaszország.

 2. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

  Franciaország

  A ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borok, champagne-i módszerrel készítve, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, és Borok, champagne-i módszerrel készítve. Székhelye Quintigny, Franciaország.

 3. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Franciaország

  A SARL DIOGENE TISSIER & FILS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Chavot Courcourt, Franciaország.

 4. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Franciaország

  A SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pinet, Franciaország.

 5. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VITICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Valvigneres, Franciaország.

 6. FERRARI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A FERRARI GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Montechiarugolo, Olaszország.

 7. OENO PREST

  Franciaország

  A OENO PREST, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Coursan, Franciaország.

 8. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Franciaország

  A CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Talairan, Franciaország.

 9. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Franciaország

  A LES VIGNERONS DE PELISSANNE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pelissanne, Franciaország.

 10. CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C.

  Olaszország

  A CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Aldeno, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes