• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borerjesztőkádak

A keresés eredménye

Borerjesztőkádak - Import export

 1. ARSILAC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ARSILAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, szeszgyári, Gépek és eszközök, sörgyári, Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Gépek és eszközök, vegyipari, Gépek és eszközök, gyógyszeripari -, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, refrigerated tanks, és steel tanks. Székhelye Monteux, Franciaország.

 2. FIBERGLAS

  Spanyolország

  A FIBERGLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok és kádak, műanyagból, Borerjesztőkádak, Műanyag csomagolások, Dobozok és kádak, műanyagból, Borerjesztőkádak, Műanyag csomagolások, és storage tanks. Székhelye Arteixo (a Coruña), Spanyolország.

 3. CADALPE SRL

  Olaszország

  A CADALPE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, és Borerjesztőkádak. Székhelye Vazzola, Olaszország.

 4. EUROBETON

  Grúzia

  A EUROBETON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Székhelye Gurjaaani, Grúzia.

 5. GARBELLOTTO SPA

  Olaszország

  A GARBELLOTTO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine barrels, barrels, és casks. Székhelye Conegliano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PIERRE GUERIN

  Franciaország

  A PIERRE GUERIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, és manufacturer mixing tanks. Székhelye Mauzé Sur Le Mignon, Franciaország.

 2. GROUPE CHALVIGNAC

  Franciaország

  A GROUPE CHALVIGNAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók - mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borerjesztőkádak, és Wine-producing tanks. Székhelye Jarnac-Champagne, Franciaország.

 3. DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD

  Kína

  A DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for fermenting beer, és hop extracts for the brewing industry. Székhelye Shenzhen, Kína.

 4. TBE INT

  Franciaország

  A TBE INT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, és Wine-producing tanks. Székhelye Cavaillon, Franciaország.

 5. BARREL ATELIER

  Hollandia

  A BARREL ATELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is armchairs for hairdressers, és wooden garden furniture. Székhelye Wezep, Hollandia.

 1. JULIEN VITICULTURE

  Franciaország

  A JULIEN VITICULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borerjesztőkádak. Székhelye Cazouls Les Beziers, Franciaország.

 2. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Franciaország

  A LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Rougiers, Franciaország.

 1. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

  Franciaország

  A SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Sommieres, Franciaország.

 2. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Franciaország

  A CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Talairan, Franciaország.

 3. INOX MAREMMA S.R.L.

  Olaszország

  A INOX MAREMMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Gavorrano, Olaszország.

 4. VIGNERONS DU VALLESPIR

  Franciaország

  A VIGNERONS DU VALLESPIR, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Le Boulou, Franciaország.

 5. L'ENOTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A L'ENOTECNICA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Nizza Monferrato, Olaszország.

 6. FERRARI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A FERRARI GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Montechiarugolo, Olaszország.

 7. MAISON REMY BREQUE

  Franciaország

  A MAISON REMY BREQUE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye St Gervais, Franciaország.

 8. DIEMME S.P.A.

  Olaszország

  A DIEMME S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, és Borerjesztőkádak. Székhelye Lugo, Olaszország.

 1. RENZI FRANCESCO

  Olaszország

  A RENZI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Modena, Olaszország.

 2. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Franciaország

  A COOP LES COTEAUX DU LANDION, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Meurville, Franciaország.

 3. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Franciaország

  A SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Puilacher, Franciaország.

 4. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Franciaország

  A CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Julienas, Franciaország.

 5. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Franciaország

  A CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Cabrieres, Franciaország.

 6. SCV FONTAILLADE

  Franciaország

  A SCV FONTAILLADE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Brue Auriac, Franciaország.

 7. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VINICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Soultz, Franciaország.

 8. EUROSTAR S.R.L.

  Olaszország

  A EUROSTAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye San Marzano Oliveto, Olaszország.

 9. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Franciaország

  A CAVE COOPERATIVE VITICOLE, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Valvigneres, Franciaország.

 10. CAVE DE BISSEY

  Franciaország

  A CAVE DE BISSEY, tevékenységi ágazata Borok, champagne-i módszerrel készítve. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borerjesztőkádak, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Borerjesztőkádak, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Bissey Sous Cruchaud, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes