• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bordás fűtőtestek

A keresés eredménye

Bordás fűtőtestek - Import export

 1. KRAEMER & KRAUS WÄRMETECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KRAEMER & KRAUS WÄRMETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Siegen, Németország.

 2. JEVI

  Németország

  Verified by europages badge

  A JEVI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Oberursel, Németország.

 3. VARELA DESIGN

  Franciaország

  A VARELA DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric radiators, és architects. Székhelye Romorantin-Lanthenay, Franciaország.

 4. SUD-OUEST RADIATEURS

  Franciaország

  A SUD-OUEST RADIATEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtők, motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, aluminium radiators for motorcycles, water radiators, radiators for industrial vehicles, és Bordás fűtőtestek. Székhelye Yvrac, Franciaország.

 5. BRUNETTA ALUMINIUM & ELECTRIC RADIATOR

  Törökország

  A BRUNETTA ALUMINIUM & ELECTRIC RADIATOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, air/oil/water radiators, electric heaters, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és electric radiators. Székhelye Kayseri, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MIJIN ENGINEERING

  Dél-Korea

  A MIJIN ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finned tubes for civil and industrial use. Székhelye Bucheon City, Dél-Korea.

 2. LIFE PAN HEATING SYSTEMS LTD.STI.

  Törökország

  A LIFE PAN HEATING SYSTEMS LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Törülközők és fürdőtörülközők, towel heater radiators, towel rails, towels ironed, és Törülközők és fürdőtörülközők. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. ECORADCO

  Törökország

  A ECORADCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is towel heater radiators, és electric radiators. Székhelye Manisa, Törökország.

 4. DESAYO.DE

  Németország

  A DESAYO.DE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Großburgwedel, Németország.

 5. SIDERVAL S.P.A.

  Olaszország

  A SIDERVAL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, Bordás fűtőtestek, semi-finished extruded, és metallic angle sections. Székhelye Talamona (so), Olaszország.

 1. EURORAD ISITMA SANAYI TICARET LTD.STI.

  Törökország

  A EURORAD ISITMA SANAYI TICARET LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polyamide fabrics, electric radiators, electric heating elements, és Panel radiator design and manufacturers. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. RADIATOR STUDIO LOMMEL

  Belgium

  A RADIATOR STUDIO LOMMEL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konvektorok és radiátorok, Konvektorok és radiátorok, radiators, és radiator covers. Székhelye Lommel, Belgium.

 1. MASSTHERM, CO

  Törökország

  A MASSTHERM, CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, Kazánok, ipari fűtéshez, boilers, pellet systems, Bordás fűtőtestek, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. CHAUFFAGE DECOR

  Franciaország

  A CHAUFFAGE DECOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntött radiátorok, radiators, heating, Öntött radiátorok, és custom-made radiators. Székhelye La-Courneuve, Franciaország.

 3. GLASSRAD HEATING-COOLING & PRINT TECHNOLOGIES

  Törökország

  A GLASSRAD HEATING-COOLING & PRINT TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. JIANGSU FRIEND THERMAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A JIANGSU FRIEND THERMAL TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finned heating radiators. Székhelye Taizhou ,jiangsu ,china, Kína.

 5. AFS ISI SANAYI

  Törökország

  A AFS ISI SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is towel heater radiators. Székhelye Elazig, Törökország.

 6. RISEN MACHINERY CO.,LTD

  Ausztrália

  A RISEN MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Nsw, Ausztrália.

 7. CHANSHU YOUBANG RADIATOR CO.,LTD.

  Kína

  A CHANSHU YOUBANG RADIATOR CO.,LTD., tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Changshu, Kína.

 8. JIANGYIN NEW HUAHONG COPPER INDUSTRY CO., LTD

  Kína

  A JIANGYIN NEW HUAHONG COPPER INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Jiangyin City, Kína.

 1. TEPLO'OBMEN LLC

  Ukrajna

  A TEPLO'OBMEN LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat exchangers, és collectors. Székhelye Sevastopol, Ukrajna.

 2. SUNSHINE ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A SUNSHINE ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Nantou City,, Taiwan Kínai köztársaság.

 3. DGA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DGA SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Szakipari munka, Bordás fűtőtestek, Szaniter szerelvények, Szakipari munka, és Bordás fűtőtestek. Székhelye Rybnik, Lengyelország.

 4. BAYSAN TRAFO RADYATORLERI SANAYI VE TICARET LTD STI

  Törökország

  A BAYSAN TRAFO RADYATORLERI SANAYI VE TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, és Bordás fűtőtestek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 5. HANGZHOU HOONYA APPLIANCE CO., LTD

  Kína

  A HANGZHOU HOONYA APPLIANCE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat exchangers for civil and industrial use, és refrigeration equipment and plant accessories, parts and components. Székhelye Hangzhou, Kína.

 6. YONGFENG GROUP

  Kína

  A YONGFENG GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat exchangers. Székhelye Taixing, Kína.

 7. ODLEWNIA FERRUM WODECKI SPOLKA JAWNA

  Lengyelország

  A ODLEWNIA FERRUM WODECKI SPOLKA JAWNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, és Bordás fűtőtestek. Székhelye Konskie, Lengyelország.

 8. CHANGSHU HUAXIA ELECTRIC EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kína

  A CHANGSHU HUAXIA ELECTRIC EQUIPMENT CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Székhelye Changshu, Kína.

 9. FEMAX SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A FEMAX SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Központi fűtés - kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, és Bordás fűtőtestek. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 10. ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWY IDMAR IDKOWIAK EDMUNT

  Lengyelország

  A ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWY IDMAR IDKOWIAK EDMUNT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, és Bordás fűtőtestek. Székhelye Mosina, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes