• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borászat - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Borászat - gépek és eszközök - Import export

 1. NEW C.E.M. & C. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NEW C.E.M. & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Pomezia, Olaszország.

 2. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Olaszország

  A O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, systems and equipment for the wine industry, Borászat - gépek és eszközök, wire hooder for corks, és encapsulation machines. Székhelye San Marzano Oliveto, Olaszország.

 3. BARED SRL

  Olaszország

  A BARED SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Nyomáselosztó berendezések és felszerelések, Borászat - gépek és eszközök, wholesale of machines for oenology, és Nyomáselosztó berendezések és felszerelések. Székhelye Codognè, Olaszország.

 4. LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE

  Franciaország

  A LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, analytical laboratories, wine analysis, Borok, és hard liquors. Székhelye Cognac, Franciaország.

 5. STRAZZARI SRL

  Olaszország

  A STRAZZARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Castel San Pietro Terme, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. REVELLO GIOVANNI SNC

  Olaszország

  A REVELLO GIOVANNI SNC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Borászat - gépek és eszközök, és fillers. Székhelye Santo Stefano Belbo, Olaszország.

 2. ZALOKAR D.O.O.

  Szlovénia

  A ZALOKAR D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Limbus, Szlovénia.

 3. INOXSA SRL

  Olaszország

  A INOXSA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, wine-makers, wine machines, és stainless steel construction. Székhelye San Pancrazio Salentino, Olaszország.

 4. ALEA EVOLUTION SRL

  Olaszország

  A ALEA EVOLUTION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fittings for the wine industry, products for wine-making, tartaric stabilisation, és wine-making tannins. Székhelye Molinella, Olaszország.

 5. C.E.M. S.R.L.

  Olaszország

  A C.E.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, systems and equipment for the wine industry, és Töltő- és palackozógépek és berendezések. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. AGROVIN ITALIA

  Olaszország

  A AGROVIN ITALIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine-making coadjuvants, clarifying agents for musts and wines, stabilizers, és products for wine-making. Székhelye Villafranca Di Verona, Olaszország.

 2. MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L.

  Olaszország

  A MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, screw elevators, grape hoppers, Horticultural and gardening machinery, és Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Bigolino Di Valdobbiadene, Olaszország.

 1. ESIGO SRL

  Olaszország

  A ESIGO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bottle rack, wine cellar articles, és bottle holder shelves. Székhelye Dueville, Olaszország.

 2. AGRISTORE DI COSENZA V.

  Olaszország

  A AGRISTORE DI COSENZA V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine machines, systems and equipment for fermenting beer, powered cultivators, és distilling apparatus. Székhelye Cassano Ionio, Olaszország.

 3. MBF SPA

  Olaszország

  A MBF SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Borászat - gépek és eszközök, Töltő- és palackozógépek és berendezések, bottle rinsing machines, és fillers. Székhelye Veronella, Olaszország.

 4. ENOLOGICA VASON SPA

  Olaszország

  A ENOLOGICA VASON SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clarifying agents for musts and wines, wine-making tannins, microfiltration, és wine-making coadjuvants. Székhelye San Pietro In Cariano, Olaszország.

 5. TRE.I SRL

  Olaszország

  A TRE.I SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine barrels, stainless steel containers for oil, és stainless steel containers for wine. Székhelye Lecce, Olaszország.

 6. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A BARIDA INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, sörgyári, Gépek és eszközök, sörgyári, és traditional method. Székhelye Canelli, Olaszország.

 7. RTB SRL

  Olaszország

  A RTB SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Borászat - gépek és eszközök, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, és products for wine-making. Székhelye Gallo D'alba, Olaszország.

 8. PULEO S.R.L.

  Olaszország

  A PULEO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Borászat - gépek és eszközök, grape crushers for the wine industry, és wine machines. Székhelye Marsala, Olaszország.

 1. ALTA EXPRESIÓN

  Spanyolország

  A ALTA EXPRESIÓN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for the wine industry, wine vats, tanks for wine, és barrique casks. Székhelye Girona, Spanyolország.

 2. ENOMET IMPIANTI SRL

  Olaszország

  A ENOMET IMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for wine-making, és membrane presses. Székhelye Saltara, Olaszország.

 3. ENOTECNICA PILLAN SRL

  Olaszország

  A ENOTECNICA PILLAN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is presses for the wine industry, grape crushers for the wine industry, és oil presses. Székhelye Camisano Vicentino, Olaszország.

 4. BAETEN FIJNKOST

  Belgium

  A BAETEN FIJNKOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok, Borászat - gépek és eszközök, Borok - Franciaország, Borok, steel drums, és Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Maaseik, Belgium.

 5. ENOITALIA SRL

  Olaszország

  A ENOITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine machines, gravity fillers, Stalk separators, és grape crushers for the wine industry. Székhelye Cerreto Guidi, Olaszország.

 6. STELLIN SNC

  Olaszország

  A STELLIN SNC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine-making products, wine-makers, és pneumatic presses. Székhelye Orgiano, Olaszország.

 7. CORIMPEX SERVICE SRL

  Olaszország

  A CORIMPEX SERVICE SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tangential flow filtration. Székhelye Romans D'isonzo, Olaszország.

 8. OFFICINE PESCE S.N.C. DI PESCE GIUSEPPE & C.

  Olaszország

  A OFFICINE PESCE S.N.C. DI PESCE GIUSEPPE & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Töltő- és palackozógépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, fillers, capping machines, wire hooder for corks, és Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Bubbio, Olaszország.

 9. MIROS GROUP

  Olaszország

  A MIROS GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for extracting fruit juices. Székhelye Fano, Olaszország.

 10. MORI-TEM SRL

  Olaszország

  A MORI-TEM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is presses for squeezing food oils, systems and equipment for the wine industry, és oil system assembly. Székhelye Tavarnelle Val Di Pesa, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Borászat - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

27 990 Vállalat