• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • borászat - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Borászat - gépek és eszközök - Import export

 1. NEW C.E.M. & C. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NEW C.E.M. & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Pomezia, Olaszország.

 2. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Olaszország

  A O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, systems and equipment for the wine industry, Borászat - gépek és eszközök, wire hooder for corks, és encapsulation machines. Székhelye San Marzano Oliveto, Olaszország.

 3. LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE

  Franciaország

  A LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, analytical laboratories, wine analysis, Borok, és hard liquors. Székhelye Cognac, Franciaország.

 4. BARED SRL

  Olaszország

  A BARED SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Nyomáselosztó berendezések és felszerelések, Borászat - gépek és eszközök, wholesale of machines for oenology, és Nyomáselosztó berendezések és felszerelések. Székhelye Codognè, Olaszország.

 5. STRAZZARI SRL

  Olaszország

  A STRAZZARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Castel San Pietro Terme, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. REVELLO GIOVANNI SNC

  Olaszország

  A REVELLO GIOVANNI SNC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Borászat - gépek és eszközök, és fillers. Székhelye Santo Stefano Belbo, Olaszország.

 2. DOGLIOTTI S.R.L.

  Olaszország

  A DOGLIOTTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyor belts, és wine machines. Székhelye Canelli, Olaszország.

 3. ZALOKAR D.O.O.

  Szlovénia

  A ZALOKAR D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Limbus, Szlovénia.

 4. INOXSA SRL

  Olaszország

  A INOXSA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, wine-makers, wine machines, és stainless steel construction. Székhelye San Pancrazio Salentino, Olaszország.

 5. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Olaszország

  A BARIDA INTERNATIONAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, sörgyári, Gépek és eszközök, sörgyári, és traditional method. Székhelye Canelli, Olaszország.

 1. TRE.I SRL

  Olaszország

  A TRE.I SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine barrels, stainless steel containers for oil, és stainless steel containers for wine. Székhelye Lecce, Olaszország.

 2. AGRISTORE DI COSENZA V.

  Olaszország

  A AGRISTORE DI COSENZA V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine machines, systems and equipment for fermenting beer, powered cultivators, és distilling apparatus. Székhelye Cassano Ionio, Olaszország.

 1. MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L.

  Olaszország

  A MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, screw elevators, grape hoppers, Horticultural and gardening machinery, és Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Bigolino Di Valdobbiadene, Olaszország.

 2. HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX

  Portugália

  A HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Aveiro, Portugália.

 3. ENOITALIA SRL

  Olaszország

  A ENOITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine machines, gravity fillers, Stalk separators, és grape crushers for the wine industry. Székhelye Cerreto Guidi, Olaszország.

 4. ENOLOGICA VASON SPA

  Olaszország

  A ENOLOGICA VASON SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clarifying agents for musts and wines, wine-making tannins, microfiltration, és wine-making coadjuvants. Székhelye San Pietro In Cariano, Olaszország.

 5. ENOTECNICA PILLAN SRL

  Olaszország

  A ENOTECNICA PILLAN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is presses for the wine industry, grape crushers for the wine industry, és oil presses. Székhelye Camisano Vicentino, Olaszország.

 6. ESIGO SRL

  Olaszország

  A ESIGO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bottle rack, wine cellar articles, és bottle holder shelves. Székhelye Dueville, Olaszország.

 7. C.E.M. S.R.L.

  Olaszország

  A C.E.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, systems and equipment for the wine industry, és Töltő- és palackozógépek és berendezések. Székhelye Milano, Olaszország.

 8. AGROVIN ITALIA

  Olaszország

  A AGROVIN ITALIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine-making coadjuvants, clarifying agents for musts and wines, stabilizers, és products for wine-making. Székhelye Villafranca Di Verona, Olaszország.

 1. ENOMET IMPIANTI SRL

  Olaszország

  A ENOMET IMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for wine-making, és membrane presses. Székhelye Saltara, Olaszország.

 2. RTB SRL

  Olaszország

  A RTB SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Borászat - gépek és eszközök, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, és products for wine-making. Székhelye Gallo D'alba, Olaszország.

 3. PULEO S.R.L.

  Olaszország

  A PULEO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Borászat - gépek és eszközök, grape crushers for the wine industry, és wine machines. Székhelye Marsala, Olaszország.

 4. ALEA EVOLUTION SRL

  Olaszország

  A ALEA EVOLUTION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fittings for the wine industry, products for wine-making, tartaric stabilisation, és wine-making tannins. Székhelye Molinella, Olaszország.

 5. ALTA EXPRESIÓN

  Spanyolország

  A ALTA EXPRESIÓN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for the wine industry, wine vats, tanks for wine, és barrique casks. Székhelye Girona, Spanyolország.

 6. MBF SPA

  Olaszország

  A MBF SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Borászat - gépek és eszközök, Töltő- és palackozógépek és berendezések, bottle rinsing machines, és fillers. Székhelye Veronella, Olaszország.

 7. DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC

  Olaszország

  A DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomtatás - könyvnyomtatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, labellers for self-adhesive labels, posters, és Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Rionero In Vulture, Olaszország.

 8. BAETEN FIJNKOST

  Belgium

  A BAETEN FIJNKOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok, Borászat - gépek és eszközök, Borok - Franciaország, Borok, steel drums, és Borászat - gépek és eszközök. Székhelye Maaseik, Belgium.

 9. EQUIPAMIENTOS INDUSTRIALES SA

  Spanyolország

  A EQUIPAMIENTOS INDUSTRIALES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam generators, és ozonisers. Székhelye Castejon, Spanyolország.

 10. CORIMPEX SERVICE SRL

  Olaszország

  A CORIMPEX SERVICE SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borászat - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tangential flow filtration. Székhelye Romans D'isonzo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Borászat - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 041 Vállalat