• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bonsai fák

A keresés eredménye

Bonsai fák - Import export

 1. LUXURYTREES.COM®

  Ausztria

  A LUXURYTREES.COM®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Gyümölcsfák, Bonsai fák, landscape architecture, Cserepes növények, Gyümölcsfák, és Bonsai fák. Székhelye St. Johann In Tirol, Ausztria.

 2. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finnország

  A RAISIO BONSAI AND GARDEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bonsai, pots, és garden tools. Székhelye Raisio, Finnország.

 3. BENAGES PLANTS

  Spanyolország

  A BENAGES PLANTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is palm trees, olive tree, mediterranean plants, és conifers. Székhelye Cambrils, Spanyolország.

 4. MB MAŽAS MEDIS

  Litvánia

  A MB MAŽAS MEDIS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pre-bonsai. Székhelye Alytus, Litvánia.

 5. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Németország

  A J.C. MEYER BAUMSCHULEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Növények. Székhelye Rellingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Németország

  A HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Növények. Székhelye Ellerhoop, Németország.

 2. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Németország

  A SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Aurich, Németország.

 3. BERINGGAARD APS

  Dánia

  A BERINGGAARD APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított növények és virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, Zöld növények, Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Gilleleje, Dánia.

 4. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Németország

  A ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Sickte, Németország.

 5. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Németország

  A INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Quedlinburg, Németország.

 1. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Németország

  A HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Műkertészet, faiskola és erdészet, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Neu-Isenburg, Németország.

 2. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Svájc

  A SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Landquart, Svájc.

 1. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Németország

  A JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Növények. Székhelye Augsburg, Németország.

 2. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Németország

  A GARTENLAND PRODUKTION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Aschersleben, Németország.

 3. HARALD WASSERMANN

  Németország

  A HARALD WASSERMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Neustadt, Németország.

 4. DE BOLSTER

  Németország

  A DE BOLSTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Stubenberg, Németország.

 5. DER PALMENMANN GMBH

  Németország

  A DER PALMENMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Növények. Székhelye Castrop-Rauxel, Németország.

 6. ANDREAS SCHIEL

  Németország

  A ANDREAS SCHIEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Növények. Székhelye Schrecksbach, Németország.

 7. SAMENHAUS MÜLLER

  Németország

  A SAMENHAUS MÜLLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Keltern, Németország.

 8. C.P. ONLINESHOP

  Ausztria

  A C.P. ONLINESHOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Köflach, Ausztria.

 1. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Németország

  A JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Növények, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, és Növények. Székhelye Gundheim, Németország.

 2. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Németország

  A PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Dülmen, Németország.

 3. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Németország

  A GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Warendorf, Németország.

 4. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Németország

  A BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bonsai, és green bonsai plants. Székhelye Besigheim, Németország.

 5. VAN HAGE & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A VAN HAGE & CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöld növények, Virágos növények, Bonsai fák, Üvegházi növények, Zöld növények, Virágos növények, Bonsai fák, és Üvegházi növények. Székhelye Ware, Egyesült Királyság.

 6. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Németország

  A SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Lich, Németország.

 7. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Lengyelország

  A ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bonsai. Székhelye SULECIN, Lengyelország.

 8. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Németország

  A OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive tree. Székhelye Ratingen, Németország.

 9. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Spanyolország

  A INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bonsai fák. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 10. P. J. SCHMIDT

  Németország

  A P. J. SCHMIDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Bonsai fák, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Bonsai fák. Székhelye Quedlinburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: