• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bogyós gyümölcsök

A keresés eredménye

Bogyós gyümölcsök - Import export

 1. HUBCYCLE

  Franciaország

  Verified by europages badge
 2. PAN-FRUIT

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PAN-FRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Biológiai - élelmiszerek, Levesek, Gombák, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Bogyós gyümölcsök, és Frozen berries. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. ECO BERRY FARM

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ECO BERRY FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított gyümölcs, Gyümölcs, Gyümölcs, mélyhűtött, Mezőgazdasági termékek - import / export, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, és packaged strawberries. Székhelye Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukrajna.

 4. ALTE FOODS

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ALTE FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, mélyhűtött, Gyümölcs, mélyhűtött, raspberries, Blueberries, Ukraine, és Visable supports Ukrainian companies. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEORG BAIER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen food, Berry fruits, fresh, Dried mushrooms, Gourmet food, Prepared dishes and gourmet foods, Gastronomy - specialities, Mushroom, Shiitake mushrooms, és Organic mushrooms. Székhelye Pressath, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TANDEMUS, JSC

  Litvánia

  A TANDEMUS, JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fadobozok és -ládák, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fadobozok és -ládák, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Mushrooms and berries, és frozen mushrooms. Székhelye Varena, Litvánia.

 2. HARENA ÉPICES

  Franciaország

  A HARENA ÉPICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fűszerek, fűszerkivonatok, vanilla, pepper, Bogyós gyümölcsök, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Brunoy, Franciaország.

 3. WEST BERRY

  Ukrajna

  A WEST BERRY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is black berries, Frozen berries, raspberries, és Sloes. Székhelye Lviv Region, Drohobych, Ukrajna.

 4. HASAN ONGUN

  Törökország

  A HASAN ONGUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fruit, és dried vegetables. Székhelye Ayaş / Ankara, Törökország.

 5. YAGODY KARELII

  Oroszország

  A YAGODY KARELII, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Gyümölcslevek, Diétás- és biotáplálékok, Méz, Élelmiszer - import / export, Gyümölcslevek, Diétás- és biotáplálékok, és Méz. Székhelye Kostomuksha, Oroszország.

 1. LUCAS WALD PRODUKTE

  Románia

  A LUCAS WALD PRODUKTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packed walnuts, walnut, candied fruit, és walnuts. Székhelye Suceava, Románia.

 2. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Szerbia

  A MIDOVIC FRUITS D.O.O, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is freeze-dried food products. Székhelye Uzice, Szerbia.

 1. SAB TRANSPORTE GMBH

  Svájc

  A SAB TRANSPORTE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Gyümölcslevek, concentrated fruit juices, Gyümölcs, Gyümölcslevek, és marmalades. Székhelye Neuenhof, Svájc.

 2. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugália

  A O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, berries, Bogyós gyümölcsök, és fruit importers. Székhelye Viseu, Portugália.

 3. SADI DONBASSA, LTD

  Ukrajna

  A SADI DONBASSA, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apples, apples import export, apple trading, és cherries. Székhelye Poltavka Village, Donetsk Region, Ukrajna.

 4. AGRAL PROD

  Románia

  A AGRAL PROD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen berries, és wild mushrooms. Székhelye Zalau, Románia.

 5. STRELA DOO

  Szerbia

  A STRELA DOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, mélyhűtött, Frozen berries, fresh mushroom, Gyümölcs, mélyhűtött, és frozen mushrooms. Székhelye Leskovac, Szerbia.

 6. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Törökország

  A ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Karaman, Törökország.

 7. BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO

  Olaszország

  A BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turmeric. Székhelye Ciciliano, Olaszország.

 8. ORGANIC ESCARGO

  Ukrajna

  A ORGANIC ESCARGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Live snails, snails, Edible snails, és Bogyós gyümölcsök. Székhelye Torchyn, Ukrajna.

 1. VOLS BLUEBERRIES

  Románia

  A VOLS BLUEBERRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Baia Mare, Románia.

 2. BIONERICA LLC

  Ukrajna

  A BIONERICA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gombák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Bogyós gyümölcsök, Mushrooms and berries, Frozen berries, és boletus mushrooms. Székhelye Vyzhnytsia, Ukrajna.

 3. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Portugália

  A PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Aveiro, Portugália.

 4. BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugália

  A BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berries. Székhelye São Clemente De Sande-Guimarães, Portugália.

 5. TERSET WEST JLLC

  Belorusszia

  A TERSET WEST JLLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen mushrooms, frozen foods, boletus mushrooms, és porcino mushroom (edible boletus). Székhelye Brest, Belorusszia.

 6. BERRITUM SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A BERRITUM SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raspberries, Cranberries, black berries, és berries. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 7. FRUKTONA

  Ukrajna

  A FRUKTONA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Bogyós gyümölcsök, mushrooms, és walnuts. Székhelye Vinnitsa, Ukrajna.

 8. FRUITLIFE

  Ukrajna

  A FRUITLIFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Gyümölcs, Bogyós gyümölcsök, Gyümölcs, apples, és water-melon. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 9. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Oroszország

  A LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Diétás- és biotáplálékok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Élelmiszer - import / export, Diétás- és biotáplálékok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Pryazhinsky District, Oroszország.

 10. CAMPOBERRY

  Spanyolország

  A CAMPOBERRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Güemes, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes