• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bogyós gyümölcsök

A keresés eredménye

Bogyós gyümölcsök - Import export

 1. HUBCYCLE

  Franciaország

  Verified by europages badge
 2. PANFRUIT

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PANFRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Biológiai - élelmiszerek, Levesek, Gombák, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Bogyós gyümölcsök, és Frozen berries. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. ECO BERRY FARM

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ECO BERRY FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított gyümölcs, Gyümölcs, Gyümölcs, mélyhűtött, Mezőgazdasági termékek - import / export, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, és packaged strawberries. Székhelye Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukrajna.

 4. ALTE FOODS

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ALTE FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, mélyhűtött, Gyümölcs, mélyhűtött, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, és organic fruit. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEORG BAIER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen food, Berry fruits, fresh, Dried mushrooms, Gourmet food, Prepared dishes and gourmet foods, Gastronomy - specialities, Mushroom, Shiitake mushrooms, és Organic mushrooms. Székhelye Pressath, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HARENA ÉPICES

  Franciaország

  A HARENA ÉPICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fűszerek, fűszerkivonatok, vanilla, pepper, Bogyós gyümölcsök, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Brunoy, Franciaország.

 2. HASAN ONGUN

  Törökország

  A HASAN ONGUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fruit, és dried vegetables. Székhelye Ayaş / Ankara, Törökország.

 3. YAGODY KARELII

  Oroszország

  A YAGODY KARELII, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Gyümölcslevek, Diétás- és biotáplálékok, Méz, Élelmiszer - import / export, Gyümölcslevek, Diétás- és biotáplálékok, és Méz. Székhelye Kostomuksha, Oroszország.

 4. LLC BERRY TRADE

  Ukrajna

  A LLC BERRY TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raspberries, strawberries, és Frozen fruits. Székhelye Losiatyn Village, Ternopil Region, Ukrajna.

 5. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Szerbia

  A MIDOVIC FRUITS D.O.O, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is freeze-dried food products. Székhelye Uzice, Szerbia.

 1. SAB TRANSPORTE GMBH

  Svájc

  A SAB TRANSPORTE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Gyümölcslevek, concentrated fruit juices, Gyümölcs, Gyümölcslevek, és marmalades. Székhelye Neuenhof, Svájc.

 2. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugália

  A O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, berries, Bogyós gyümölcsök, és fruit importers. Székhelye Viseu, Portugália.

 1. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Portugália

  A PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Aveiro, Portugália.

 2. FRESHFACTOR LDA.

  Portugália

  A FRESHFACTOR LDA., tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berries. Székhelye Quarteira, Portugália.

 3. FRUITLIFE

  Ukrajna

  A FRUITLIFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Gyümölcs, Bogyós gyümölcsök, Gyümölcs, apples, és water-melon. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 4. SORESA - PORTUGAL

  Portugália

  A SORESA - PORTUGAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Bogyós gyümölcsök, olive oil, almonds, Gesztenye, és Bogyós gyümölcsök. Székhelye Valpaços, Portugália.

 5. LLC FAMILY FRUITS

  Ukrajna

  A LLC FAMILY FRUITS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Anyacsavar, Bogyós gyümölcsök, Anyacsavar, Frozen berries, és Mushrooms and berries. Székhelye Korolevo, Ukrajna.

 6. VOLS BLUEBERRIES

  Románia

  A VOLS BLUEBERRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Baia Mare, Románia.

 7. BEIRABAGA

  Portugália

  A BEIRABAGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raspberries. Székhelye Fundao, Portugália.

 8. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Törökország

  A ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Karaman, Törökország.

 1. VANRIK

  Grúzia

  A VANRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Batumi, Grúzia.

 2. SLM BERRY

  Ukrajna

  A SLM BERRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gombák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Bogyós gyümölcsök, Fruit purée, Frozen berries, és black berries. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 3. ORGANIC ESCARGO

  Ukrajna

  A ORGANIC ESCARGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Live snails, snails, Edible snails, és Bogyós gyümölcsök. Székhelye Torchyn, Ukrajna.

 4. SADI DONBASSA, LTD

  Ukrajna

  A SADI DONBASSA, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apples, apples import export, apple trading, és cherries. Székhelye Poltavka Village, Donetsk Region, Ukrajna.

 5. CAMPOBERRY

  Spanyolország

  A CAMPOBERRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Székhelye Güemes, Spanyolország.

 6. DEMETRA ORCHARD

  Ukrajna

  A DEMETRA ORCHARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Import / export - élelmiszertermékek, apple trading, Gyümölcs, Import / export - élelmiszertermékek, és apples import export. Székhelye Bar, Ukrajna.

 7. BIONERICA LLC

  Ukrajna

  A BIONERICA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gombák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Bogyós gyümölcsök, Mushrooms and berries, Frozen berries, és boletus mushrooms. Székhelye Vyzhnytsia, Ukrajna.

 8. USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.)

  Hollandia

  A USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is raspberries, berries, cherries, és strawberries. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 9. BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO

  Olaszország

  A BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turmeric. Székhelye Ciciliano, Olaszország.

 10. BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugália

  A BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bogyós gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berries. Székhelye São Clemente De Sande-Guimarães, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes