• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bitumenek

A keresés eredménye

Bitumenek - Import export

 1. BITUMER SP. Z O.O.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A BITUMER SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszigetelő anyagok, Kátrány és aszfalt - építőanyagok, road and motorway asphalting, manual equipment for road maintenance, construction of road and highway overpasses, asphalt, bitumen, petroleum bitumen, és asphalting. Székhelye Gdańsk, Lengyelország.

 2. IMERYS METALCASTING GERMANY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A IMERYS METALCASTING GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Dortmund, Németország.

 3. BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH

  Németország

  A BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vakolat, kitt és szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszigetelő anyagok, Bitumenek, Épületszigetelő anyagok, Bitumenek, Equipment for public roads, és bituminous emulsions. Székhelye Zwickau, Németország.

 4. LAUDEN KLEER COMMUNICATIONS SRL

  Románia

  A LAUDEN KLEER COMMUNICATIONS SRL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Refined sunflower oil, Rapeseed oil, sunflower oil, és anthracite. Székhelye Bucuresti, Románia.

 5. BAKHTAR BITUMEN INDUSTRIAL GROUP

  Irak

  A BAKHTAR BITUMEN INDUSTRIAL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oxidized bitumen. Székhelye Kermanshah, Irak.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SICIT BITUMI

  Olaszország

  A SICIT BITUMI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is macadam. Székhelye Este, Olaszország.

 2. NIKAN WEST GILSONITE COMPANY

  Irán

  A NIKAN WEST GILSONITE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Tehran, Irán.

 3. HOOGMARTENS WEGENBOUW

  Belgium

  A HOOGMARTENS WEGENBOUW, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bitumenek, asphalting, Bitumenek, és road works. Székhelye Opglabbeek, Belgium.

 4. A.N.C WATERPROOFING INDUSTRIES LTD.

  Ciprus

  A A.N.C WATERPROOFING INDUSTRIES LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tetőfedő anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Épületszigetelő anyagok, Bitumenek, Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Épületszigetelő anyagok, painting of traffic signs on roads and motorways, és Bitumenek. Székhelye Paphos, Ciprus.

 5. IMPRESA BONVICINI

  Olaszország

  A IMPRESA BONVICINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épület-felújítás és -restaurálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bitumenek, petroleum asphalt, building contractors, Bitumenek, és cabinetmakers. Székhelye Vigolzone, Olaszország.

 1. JSLL SAMSONOV&KNUDSEN

  Belorusszia

  A JSLL SAMSONOV&KNUDSEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bitumen. Székhelye Gomel, Belorusszia.

 2. JAHANGHIRPARS

  Irán

  A JAHANGHIRPARS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Esfahan, Irán.

 1. PETRO TAR KIMIYA CO. (PETRO TAR CO.)

  Irán

  A PETRO TAR KIMIYA CO. (PETRO TAR CO.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Eshtehard-Alborz, Irán.

 2. JSC SEPO NOVUS

  Spanyolország

  A JSC SEPO NOVUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bitumen for roads, bitumen, petroleum bitumen, és oxidized bitumen. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. TBV SPEZIALTRANSPORTE BAUMASCHINENVERLEIH GMBH & CO. KG

  Németország

  A TBV SPEZIALTRANSPORTE BAUMASCHINENVERLEIH GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Bindlach, Németország.

 4. PARSBITUMEN COMPANY

  Irán

  A PARSBITUMEN COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Kermanshah, Irán.

 5. EM.CO.BIT. - TROPEANO & C. SAS

  Olaszország

  A EM.CO.BIT. - TROPEANO & C. SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autópályák - karbantartás, bituminised ducts, earthmoving, Autópályák - karbantartás, és street paving. Székhelye Cogorno, Olaszország.

 6. MTF

  Irán

  A MTF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Tehran, Irán.

 7. VIALIT ASPHALT GMBH & CO KG

  Ausztria

  A VIALIT ASPHALT GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Bitumenek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Márvány és természetes kő, Bitumenek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Fürnitz, Ausztria.

 8. BITAREL

  Belorusszia

  A BITAREL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is petroleum bitumen. Székhelye München, Belorusszia.

 1. DEUTAG GMBH & CO. KG

  Németország

  A DEUTAG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Bitumenek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Márvány és természetes kő, Bitumenek, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Ilsede, Németország.

 2. HEVEASOL BAUTENSCHUTZ ALDINGER GMBH

  Németország

  A HEVEASOL BAUTENSCHUTZ ALDINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Dahlen, Németország.

 3. STRATEX SA

  Svájc

  A STRATEX SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Bitumenek, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Útépítés - anyagok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Bitumenek, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, és Útépítés - anyagok. Székhelye Delémont, Svájc.

 4. LIESEN PRODUKTIONS- UND HANDELSGES.M.B.H.

  Ausztria

  A LIESEN PRODUKTIONS- UND HANDELSGES.M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bitumenek, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Vasút - vágányfektetés és karbantartás, Cement és adalékanyagok, Bitumenek, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Vasút - vágányfektetés és karbantartás, és Cement és adalékanyagok. Székhelye Lannach, Ausztria.

 5. KUTTER GMBH & CO. KG

  Németország

  A KUTTER GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bitumenek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Bitumenek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Markranstädt, Németország.

 6. ATLAS OIL

  Irán

  A ATLAS OIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Tehran, Irán.

 7. KUTTER GMBH & CO. KG

  Németország

  A KUTTER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bitumenek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Bitumenek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Adelsdorf, Németország.

 8. SAMMELSTIFTUNG VERGLEICH

  Szváziföld

  A SAMMELSTIFTUNG VERGLEICH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bitumenek. Székhelye Zurich, Szváziföld.

 9. ALL IN MANAGMENT GMBH

  Németország

  A ALL IN MANAGMENT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Equipment for public roads, petroleum bitumen, és bitumen for roads. Székhelye Düren, Németország.

 10. BITUM EXPRES

  Románia

  A BITUM EXPRES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bitumenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bitumen for roads. Székhelye Bucharest, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Bitumenek - Import export

Találatok száma

364 Vállalat