• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • billenőfelépítmények- haszongépjárművekhez

A keresés eredménye

Billenőfelépítmények- haszongépjárművekhez - Import export

 1. E-BENNE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A E-BENNE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítóvállalatok, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tisztítóvállalatok, és Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Montmorency, Franciaország.

 2. ESTECH INDUSTRIES AG

  Svájc

  A ESTECH INDUSTRIES AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Seon, Svájc.

 3. LONGO SRL

  Olaszország

  A LONGO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, industrial vehicles, tank washer, Környezetvédelem, és tanker trucks. Székhelye Conversano, Olaszország.

 4. FAHRZEUGBAU STURZENEGGER AG

  Svájc

  A FAHRZEUGBAU STURZENEGGER AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Worb, Svájc.

 5. CARROSSERIE BAETENS

  Belgium

  A CARROSSERIE BAETENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Lokeren, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ETS BRALEY ROUERGUE LOCA BENNE

  Franciaország

  A ETS BRALEY ROUERGUE LOCA BENNE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Vegyi hulladék - visszanyerés és recycling, Üveg - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Vegyi hulladék - visszanyerés és recycling, és Üveg - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Székhelye Bouzouls, Franciaország.

 2. ABECO INDUSTRIE

  Belgium

  A ABECO INDUSTRIE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tippers, Interior fit-out, Floor covering, és wall coverings. Székhelye Harelbeke, Belgium.

 3. STIC EQUIPEMENTS

  Franciaország

  A STIC EQUIPEMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Irodai berendezések, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Irodai berendezések, és containers. Székhelye Oullins, Franciaország.

 4. ALUTRANS S. COOP. ASTUR

  Spanyolország

  A ALUTRANS S. COOP. ASTUR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Aviles, Spanyolország.

 5. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunézia

  A LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Mélyrakterű járművek, Kamionok - felfekvőszerkezetek, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Mélyrakterű járművek, és Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye BEN AROUS, Tunézia.

 1. YELLOW SKIPS

  Egyesült Királyság

  A YELLOW SKIPS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 2. DRAGO SRL

  Olaszország

  A DRAGO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, tipper bodies, preparations for industrial and special motor vehicles, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és assembly kits. Székhelye Ostiglia, Olaszország.

 1. GIRKE FAHRZEUG- UND STAHLBAU GMBH

  Németország

  A GIRKE FAHRZEUG- UND STAHLBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kabinok, darukhoz és fali futódarukhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsik, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Pótkocsik haszongépjárművekhez, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tehergépkocsik, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Pótkocsik haszongépjárművekhez, és Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Bochum, Németország.

 2. AFHYMAT

  Franciaország

  A AFHYMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidraulikus kocsiemelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, hydraulic units, hydraulic buckets, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, és chests and reservoirs. Székhelye Roye, Franciaország.

 3. HYVA (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A HYVA (UK) LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikai berendezések, loader transport, és Hidraulikai berendezések. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 4. OK THERMOSTAR GMBH

  Németország

  A OK THERMOSTAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Gilching, Németország.

 5. WASTE WIZE SKIP HIRE

  Egyesült Királyság

  A WASTE WIZE SKIP HIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 6. BRALEY

  Franciaország

  A BRALEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Zöldhulladékok feldolgozása, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, systems and equipment for waste dumps, és Zöldhulladékok feldolgozása. Székhelye Bozouls, Franciaország.

 7. BENNES DALBY

  Franciaország

  A BENNES DALBY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítókosarak és markolók, és Szállítókosarak és markolók. Székhelye Saint-antoine-de-ficalba, Franciaország.

 8. AMBERT BENNES

  Franciaország

  A AMBERT BENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is SKIPS FOR THE CONSTRUCTION iINDUSTRY. Székhelye Saint-Ferréol Des Côtes, Franciaország.

 1. SKIP HIRE IN MANCHESTER

  Egyesült Királyság

  A SKIP HIRE IN MANCHESTER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubbish skips, waste management, waste disposal management, és skips for diggers. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 2. RÖSSEL TRANSPORTLOGISTIK AG

  Németország

  A RÖSSEL TRANSPORTLOGISTIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kabinok, darukhoz és fali futódarukhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szeméttartályok és -konténerek, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Ipari járművek, Szeméttartályok és -konténerek, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, és Ipari járművek. Székhelye Emmendingen, Németország.

 3. WRC SKIP HIRE

  Egyesült Királyság

  A WRC SKIP HIRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containers. Székhelye Inchinnan, Egyesült Királyság.

 4. FAST WAYSKIP HIRE LTD

  Egyesült Királyság

  A FAST WAYSKIP HIRE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye West Sussex, Egyesült Királyság.

 5. SAS BENNES SEMPERE

  Franciaország

  A SAS BENNES SEMPERE, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Perpignan, Franciaország.

 6. CHEAP SKIP HIRE

  Egyesült Királyság

  A CHEAP SKIP HIRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Norfolk, Egyesült Királyság.

 7. SKIP SUPPLY NETWORK

  Egyesült Királyság

  A SKIP SUPPLY NETWORK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is SKIPS FOR THE CONSTRUCTION iINDUSTRY. Székhelye Welwyn Garden City, Egyesült Királyság.

 8. CARROCERIAS HERBA

  Mexikó

  A CARROCERIAS HERBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Guadalajara, Mexikó.

 9. ADAMOLI SRLS

  Olaszország

  A ADAMOLI SRLS, tevékenységi ágazata Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, és Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Goito, Olaszország.

 10. DALBY

  Franciaország

  A DALBY, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténergyártás, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Konténergyártás, és Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez. Székhelye Nantes, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes