• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • billenő tartályok

A keresés eredménye

Billenő tartályok - Import export

 1. METALL MULDA UG

  Németország

  Verified by europages badge

  A METALL MULDA UG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Vierlinden, Németország.

 2. GT SEMI TRAILERS

  Törökország

  A GT SEMI TRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, tank trailers, semi-trailers, és Billenő tartályok. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. COMUT LTD WASTE CONTAINER

  Törökország

  A COMUT LTD WASTE CONTAINER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste pails, Street litter bins, metal pallets, és rubbish bins for differentiated collection. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. TERBERG SPEZIALFAHRZEUGE GMBH

  Németország

  A TERBERG SPEZIALFAHRZEUGE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. PRÜFERT HANDELSVERTRETUNG ING. WILFRIED PRÜFERT

  Németország

  A PRÜFERT HANDELSVERTRETUNG ING. WILFRIED PRÜFERT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Dessau-Roßlau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Olaszország

  A MORANDIN CONTENITORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Billenő tartályok, Fémkonténerek, containers with openable bottoms, és Billenő tartályok. Székhelye Santa Lucia Di Piave, Olaszország.

 2. ADEFIA

  Franciaország

  A ADEFIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, plate boxes, Retention tank, waste containers, és Billenő tartályok. Székhelye Le Chesnay, Franciaország.

 3. MOBITEC

  Franciaország

  A MOBITEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, és Billenő tartályok. Székhelye Torcy, Franciaország.

 4. MWT LOGISTICS

  Egyesült Királyság

  A MWT LOGISTICS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemzetközi fuvarozás, Billenő tartályok, Nemzetközi fuvarozás, és Billenő tartályok. Székhelye Newry, Egyesült Királyság.

 5. PERREGRINI FABIO

  Olaszország

  A PERREGRINI FABIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Traona, Olaszország.

 1. ATOM - AUTOMATED FOOD TECHNOLOGY

  Egyesült Királyság

  A ATOM - AUTOMATED FOOD TECHNOLOGY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szállítórendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Automation, packaging, és Billenő tartályok. Székhelye Kimpton, Egyesült Királyság.

 2. ESPI ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A ESPI ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Billenő tartályok, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Billenő tartályok. Székhelye Castelfranco Emilia, Olaszország.

 1. EUSITI S.R.L.

  Olaszország

  A EUSITI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Collegno, Olaszország.

 2. OFFICINA IANNARONE S.N.C. DI IANNARONE GIOVANNI E GEPPINO

  Olaszország

  A OFFICINA IANNARONE S.N.C. DI IANNARONE GIOVANNI E GEPPINO, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Sant'agata Bolognese, Olaszország.

 3. NDG S.R.L.

  Olaszország

  A NDG S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Gricignano Di Aversa, Olaszország.

 4. C.A.E.R. S.R.L.

  Olaszország

  A C.A.E.R. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Vobarno, Olaszország.

 5. OREP DUE DI FIORI SUZZI ALFONSO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A OREP DUE DI FIORI SUZZI ALFONSO E C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Billenő tartályok, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Billenő tartályok. Székhelye Imola, Olaszország.

 6. IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, dredges for digging and cleaning ports, canals and rivers, és Úszókotrók. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. MOVITER S.R.L.

  Olaszország

  A MOVITER S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Irodai berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyár- és műhelybútorok, Billenő tartályok, Gyár- és műhelybútorok, és Billenő tartályok. Székhelye Comun Nuovo, Olaszország.

 8. MCI LAZIO S.R.L.

  Olaszország

  A MCI LAZIO S.R.L., tevékenységi ágazata Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Billenő tartályok, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Billenő tartályok. Székhelye Monterotondo, Olaszország.

 1. OFM TOP LINE S.R.L.

  Olaszország

  A OFM TOP LINE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Valsamoggia, Olaszország.

 2. GUEMA S.R.L.

  Olaszország

  A GUEMA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Lonato Del Garda, Olaszország.

 3. FEDERSERVIZI DI GIAIER FRANCA

  Olaszország

  A FEDERSERVIZI DI GIAIER FRANCA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelődobogók és emelőasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Billenő tartályok, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Bolzano, Olaszország.

 4. CHERUBINI A. & FIGLI ( S.N.C. )

  Olaszország

  A CHERUBINI A. & FIGLI ( S.N.C. ), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdőgazdaság és fatermesztés - gépek és eszközök, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Erdőgazdaság és fatermesztés - gépek és eszközök, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye San Giustino, Olaszország.

 5. MIR MACCHINE S.R.L. - UNIPERSONALE

  Olaszország

  A MIR MACCHINE S.R.L. - UNIPERSONALE, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Tömlők - nemvasfémek, Billenő tartályok, és Tömlők - nemvasfémek. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 6. EMAC S.R.L.

  Olaszország

  A EMAC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Montichiari, Olaszország.

 7. FORMEC DI FORNASARI LUIGI

  Olaszország

  A FORMEC DI FORNASARI LUIGI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Bondeno, Olaszország.

 8. IMOLAPARTS S.R.L.

  Olaszország

  A IMOLAPARTS S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Imola, Olaszország.

 9. DMO S.P.A.

  Olaszország

  A DMO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Russi, Olaszország.

 10. IMS S.R.L.

  Olaszország

  A IMS S.R.L., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Billenő tartályok, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, és Billenő tartályok. Székhelye Egna, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes