• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • billenő tartályok

A keresés eredménye

Billenő tartályok - Import export

 1. METALL MULDA UG

  Németország

  Verified by europages badge

  A METALL MULDA UG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Vierlinden, Németország.

 2. COMUT LTD WASTE CONTAINER

  Törökország

  A COMUT LTD WASTE CONTAINER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste pails, Street litter bins, metal pallets, és rubbish bins for differentiated collection. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. GT SEMI TRAILERS

  Törökország

  A GT SEMI TRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, tank trailers, semi-trailers, és Billenő tartályok. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. CANGÜLLER TREYLER

  Törökország

  A CANGÜLLER TREYLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Billenő tartályok, és trailers. Székhelye Karabük, Törökország.

 5. BULK & TIPPER MAGAZINE

  Egyesült Királyság

  A BULK & TIPPER MAGAZINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, transport, Billenő tartályok, Bulk transport, és tipper truck transport. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TERBERG SPEZIALFAHRZEUGE GMBH

  Németország

  A TERBERG SPEZIALFAHRZEUGE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Olaszország

  A MORANDIN CONTENITORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Billenő tartályok, Fémkonténerek, containers with openable bottoms, és Billenő tartályok. Székhelye Santa Lucia Di Piave, Olaszország.

 3. ADEFIA

  Franciaország

  A ADEFIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, plate boxes, Retention tank, waste containers, és Billenő tartályok. Székhelye Le Chesnay, Franciaország.

 4. PRÜFERT HANDELSVERTRETUNG ING. WILFRIED PRÜFERT

  Németország

  A PRÜFERT HANDELSVERTRETUNG ING. WILFRIED PRÜFERT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Dessau-Roßlau, Németország.

 5. MOBITEC

  Franciaország

  A MOBITEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, és Billenő tartályok. Székhelye Torcy, Franciaország.

 1. CIVECO

  Franciaország

  A CIVECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anyagszállító kocsik, Billenő tartályok, manufacture of roll trolleys, Anyagszállító kocsik, boilerwork mechanized welding, és Billenő tartályok. Székhelye Charleville-Mezieres, Franciaország.

 2. INNOVENT

  Törökország

  A INNOVENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, dampers, és Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. MWT LOGISTICS

  Egyesült Királyság

  A MWT LOGISTICS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemzetközi fuvarozás, Billenő tartályok, Nemzetközi fuvarozás, és Billenő tartályok. Székhelye Newry, Egyesült Királyság.

 2. ATOM - AUTOMATED FOOD TECHNOLOGY

  Egyesült Királyság

  A ATOM - AUTOMATED FOOD TECHNOLOGY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szállítórendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Automation, packaging, és Billenő tartályok. Székhelye Kimpton, Egyesült Királyság.

 3. PERREGRINI FABIO

  Olaszország

  A PERREGRINI FABIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Traona, Olaszország.

 4. RM S.R.L.

  Olaszország

  A RM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 5. ASSOLARI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A ASSOLARI GROUP S.R.L., tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Zandobbio, Olaszország.

 6. MELONCELLI ANDREA & C. S.A.S.

  Olaszország

  A MELONCELLI ANDREA & C. S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Argelato, Olaszország.

 7. MORATRANS

  Franciaország

  A MORATRANS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Székhelye Paris, Franciaország.

 8. NDG S.R.L.

  Olaszország

  A NDG S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Gricignano Di Aversa, Olaszország.

 1. MAESTRI ECOLOGIA S.R.L.

  Olaszország

  A MAESTRI ECOLOGIA S.R.L., tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Billenő tartályok, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Fontevivo, Olaszország.

 2. TERRAFORMING S.R.L.

  Olaszország

  A TERRAFORMING S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Soriano Nel Cimino, Olaszország.

 3. MIR MACCHINE S.R.L. - UNIPERSONALE

  Olaszország

  A MIR MACCHINE S.R.L. - UNIPERSONALE, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Tömlők - nemvasfémek, Billenő tartályok, és Tömlők - nemvasfémek. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 4. FEDERSERVIZI DI GIAIER FRANCA

  Olaszország

  A FEDERSERVIZI DI GIAIER FRANCA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelődobogók és emelőasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Billenő tartályok, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Bolzano, Olaszország.

 5. OREP DUE DI FIORI SUZZI ALFONSO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A OREP DUE DI FIORI SUZZI ALFONSO E C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Billenő tartályok, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Billenő tartályok. Székhelye Imola, Olaszország.

 6. HIDROMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A HIDROMECCANICA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Ponsacco, Olaszország.

 7. ITALDRAGHE S.P.A.

  Olaszország

  A ITALDRAGHE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, mechanical dredger for hearth moving, és Úszókotrók. Székhelye San Giovanni In Marignano, Olaszország.

 8. TOMATIS SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A TOMATIS SERVICE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Mondovi', Olaszország.

 9. KOMATSU ITALIA MANUFACTURING S.P.A.

  Olaszország

  A KOMATSU ITALIA MANUFACTURING S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Este, Olaszország.

 10. FENOGLIO ETTORE

  Olaszország

  A FENOGLIO ETTORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Bibiana, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes