• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • betontermékek és -idomkövek

A keresés eredménye

Betontermékek és -idomkövek - Import export

 1. FAMENNE BETONS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A FAMENNE BETONS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Készbeton. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betontermékek és -idomkövek, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Marche-En-Famenne, Belgium.

 2. BITTORF & BAHLL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BITTORF & BAHLL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Seevetal, Németország.

 3. HINDEN AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A HINDEN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Gipf-Oberfrick, Svájc.

 4. KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE

  Németország

  Verified by europages badge

  A KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye München, Németország.

 5. GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Prem, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ACO AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A ACO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Netstal, Svájc.

 2. LANGELOH BETONWERK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LANGELOH BETONWERK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Ellerbek, Németország.

 3. POROSIT-BETONWERKE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A POROSIT-BETONWERKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Felsberg, Németország.

 4. JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Eggendorf, Ausztria.

 5. BETON FRAGAPANE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A BETON FRAGAPANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonlapok, és Betonlapok. Székhelye Chatelet, Belgium.

 1. OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Langenlebarn, Ausztria.

 2. AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ

  Portugália

  A AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prefabricated concrete industry, prefabricated monobloc cement products, cement pipes, és cement blocks for street paving. Székhelye Ortigosa, Portugália.

 1. MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH

  Németország

  A MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorok, kerti bútorok, stair treads, balconies, Bútorok, kerti bútorok, és drying chambers. Székhelye Laage, Németország.

 2. BLOQUERAS GAGO

  Spanyolország

  A BLOQUERAS GAGO, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betontermékek és -idomkövek, Betonépítés, Prefabricated concrete industry, Betontermékek és -idomkövek, és Betonépítés. Székhelye Culleredo-A Coruña, Spanyolország.

 3. COLLINET GRES & BETON

  Belgium

  A COLLINET GRES & BETON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéményaknák lakóházakhoz, Épületfelszerelések, Kéményaknák lakóházakhoz, Concrete lintels, Prefabricated concrete components, és Épületfelszerelések. Székhelye Wandre, Belgium.

 4. SAFRALIOTIS

  Görögország

  A SAFRALIOTIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cement manholes, és chimney stack. Székhelye n.mixaniwna-thessaloniki, Görögország.

 5. ANRIN GMBH

  Németország

  A ANRIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Anröchte, Németország.

 6. PLASCORE GMBH & CO KG

  Németország

  A PLASCORE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Waldlaubersheim, Németország.

 7. ALBO TÜREN GMBH

  Németország

  A ALBO TÜREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Ense, Németország.

 8. UBUILDER GROUP

  Belorusszia

  A UBUILDER GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 1. LABORATOIRES FAMA

  Belgium

  A LABORATOIRES FAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Alleur, Belgium.

 2. OTEP

  Franciaország

  A OTEP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Betontermékek és -idomkövek, Pre-stressing processes, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Concrete structural beams, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Saint-Gaudens, Franciaország.

 3. STAYCONCRETE GMBH

  Németország

  A STAYCONCRETE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betonépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konyhák - bútorok, Betonlapok, Betontermékek és -idomkövek, Konyhák - bútorok, Betonlapok, Betontermékek és -idomkövek, és kitchen work tops. Székhelye Berlin, Németország.

 4. LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH

  Németország

  A LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Seybothenreuth, Németország.

 5. BECK GMBH

  Németország

  A BECK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Bad Rappenau, Németország.

 6. INNOTEC BAU GARDELEGEN GMBH

  Németország

  A INNOTEC BAU GARDELEGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Gardelegen, Németország.

 7. GRIS CLAIR

  Franciaország

  A GRIS CLAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonlapok, Födémelemek, előre gyártott, Betonlapok, Födémelemek, előre gyártott, Concrete blocks and breeze blocks for exterior works, és concrete insulating materials. Székhelye Mathay, Franciaország.

 8. LASSE-BETON GMBH

  Németország

  A LASSE-BETON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Querfurt, Németország.

 9. MATERFUT - MATERIAIS DE CONSTRUCAO, LDA

  Portugália

  A MATERFUT - MATERIAIS DE CONSTRUCAO, LDA, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Vila Nova De Gaia, Portugália.

 10. TERRALINK GMBH

  Svájc

  A TERRALINK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Winkel, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Betontermékek és -idomkövek - Import export

Találatok száma

5 518 Vállalat