• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • berendezések szaporító melegházakban

A keresés eredménye

Berendezések szaporító melegházakban - Import export

 1. FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. DILL GMBH

  Németország

  A DILL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Ehningen, Németország.

 3. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Törökország

  A SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Antalya, Törökország.

 4. INVERNADEROS Y VIVEROS

  Spanyolország

  A INVERNADEROS Y VIVEROS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating for greenhouses, greenhouses for floriculture and gardening, és nursery greenhouses. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. ECO SERA SISTEMLERI

  Törökország

  A ECO SERA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, greenhouses for market gardening, Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, és Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Székhelye Mersin, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WOLFGANG KÖHLER

  Ausztria

  A WOLFGANG KÖHLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Eichgraben, Ausztria.

 2. SERA MARKETIM

  Törökország

  A SERA MARKETIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheep's milk cheeses, greenhouse products, és glasshouse covers. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Németország

  A DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Gochsheim, Németország.

 4. D.R.S.IMPIANTI

  Olaszország

  A D.R.S.IMPIANTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Capaccio, Olaszország.

 5. ISKA SERA SISTEMLERI DAN.LTD.CO

  Törökország

  A ISKA SERA SISTEMLERI DAN.LTD.CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouse products. Székhelye Adana, Törökország.

 1. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanyolország

  A ACM GREENHOUSE CO LTD, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Berendezések szaporító melegházakban, Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye San Javier, Spanyolország.

 2. SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES

  Görögország

  A SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses, és snail breeding. Székhelye Sofia, Görögország.

 1. SISTEMAS DR INVERNADEROS

  Spanyolország

  A SISTEMAS DR INVERNADEROS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Campo Real, Spanyolország.

 2. CASADO SAS

  Franciaország

  A CASADO SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Douville, Franciaország.

 3. INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Galar, Spanyolország.

 4. SERRES PRETAMO

  Franciaország

  A SERRES PRETAMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye La Framboisiere, Franciaország.

 5. CLAIE

  Franciaország

  A CLAIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Varades, Franciaország.

 6. OPJ HANDEL A/S

  Dánia

  A OPJ HANDEL A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Odense S, Dánia.

 7. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

  Hollandia

  A METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Utrecht, Hollandia.

 8. DALSEM TURKEY DALSER LTD STI

  Törökország

  A DALSEM TURKEY DALSER LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA

  Lettország

  A AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Berendezések szaporító melegházakban, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Adazi, Lettország.

 2. VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V.

  Hollandia

  A VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Wateringen, Hollandia.

 3. VIEMOSE-DRIBOGA A/S

  Dánia

  A VIEMOSE-DRIBOGA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Tommerup, Dánia.

 4. KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI., tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. AGROMIRA SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország

 6. ANGEL CANO MARTINEZ ESPANA SA

  Spanyolország

 7. GOMES, BERTA JESUS PEREIRA

  Portugália

 8. INVERNADEROS MANUEL CORREA

  Spanyolország

 9. FINT CORPORATION SA

  Bulgária

 10. ALUMINIUM IRELAND LIMITED

  Írország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes