• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • berendezések és felszerelések- bortermelő

A keresés eredménye

Berendezések és felszerelések- bortermelő - Import export

 1. SA SCDC

  Franciaország

  A SA SCDC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Fatermesztés és erdőgazdaság - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, bortermelő, wine-growing supplies, Fatermesztés és erdőgazdaság - gépek és eszközök, és Fermenting room. Székhelye Orbais l'Abbaye, Franciaország.

 2. SANGOI GREEN SRL

  Olaszország

  A SANGOI GREEN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vineyard poles. Székhelye Collalto Di Tarcento, Olaszország.

 3. BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Radevormwald, Németország.

 4. EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG

  Németország

  A EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Polch, Németország.

 5. STRAZZARI SRL

  Olaszország

  A STRAZZARI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine machines, tank for unloading grapes, és farm trailers. Székhelye Osteria Grande, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROFESSIONAL JMF MUSIC

  Cseh Köztársaság

  A PROFESSIONAL JMF MUSIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Művészeti és zenei központok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eseménymarketing, Vásári standokhoz berendezések, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Rendezvények - cikkek és díszek, Eseménymarketing, Vásári standokhoz berendezések, Berendezések és felszerelések, bortermelő, és Rendezvények - cikkek és díszek. Székhelye Praha 5, Cseh Köztársaság.

 2. AGRONOVA

  Belgium

  A AGRONOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farm tractors, farm vehicles, agricultural machinery carried and towed, és parts for agricultural machinery. Székhelye Havelange, Belgium.

 3. G. WEIN GMBH & CO.KG

  Németország

  A G. WEIN GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Bönnigheim, Németország.

 4. BI.VI. IRRORAZIONE SNC

  Olaszország

  A BI.VI. IRRORAZIONE SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Berendezések és felszerelések, bortermelő, és plant health treatments. Székhelye Preganziol, Olaszország.

 5. DRUECK GMBH & CO KG

  Németország

  A DRUECK GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Niederahr, Németország.

 1. VIGNA TECH S.R.L.S

  Olaszország

  A VIGNA TECH S.R.L.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Acélcölöpök, és Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Canelli, Olaszország.

 2. BLANCHE CONSULTING

  Németország

  A BLANCHE CONSULTING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Drótok és kábelek - vasfémek, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Berendezések és felszerelések, bortermelő, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Limburg, Németország.

 1. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Németország

  A DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Neckarsulm, Németország.

 2. EVERINTEC GMBH

  Németország

  A EVERINTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Gyógyszeripari készítmények, Gépek és eszközök, bortermelő, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 3. NIKEMA FRANK NIESEN

  Németország

  A NIKEMA FRANK NIESEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Platten, Németország.

 4. OENO-PÔLE SÀRL

  Svájc

  A OENO-PÔLE SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Bursins, Svájc.

 5. OESTREICH GMBH

  Németország

  A OESTREICH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Biotechnológia, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Bensheim, Németország.

 6. MOWEIN GMBH

  Németország

  A MOWEIN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Gépek és eszközök, bortermelő, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Gépek és eszközök, bortermelő, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pellingen, Németország.

 7. TECNOVI

  Németország

  A TECNOVI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Berendezések és felszerelések, bortermelő, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 8. OENORIEFLIN E.K.

  Németország

  A OENORIEFLIN E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Vogtsburg, Németország.

 1. ZEHETNER GES.MBH

  Ausztria

  A ZEHETNER GES.MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők és habzóborok, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Pezsgők és habzóborok, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Hollabrunn, Ausztria.

 2. SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA

  Franciaország

  A SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok - Franciaország, Borok - Bordó, Berendezések és felszerelések, bortermelő, wine-growing, Borok - Franciaország, Borok - Bordó, és Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Cussac-Fort-Médoc, Franciaország.

 3. FERDINAND PRÜCKLER

  Ausztria

  A FERDINAND PRÜCKLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Langenlois, Ausztria.

 4. DI.V.I.N

  Franciaország

  A DI.V.I.N, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, és Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Eysnes, Franciaország.

 5. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Németország

  A PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Zeltingen-Rachtig, Németország.

 6. MARKETBOOK DEUTSCHLAND

  Luxemburg

  A MARKETBOOK DEUTSCHLAND, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farm machinery, és earthmoving machinery. Székhelye Kayl, Luxemburg.

 7. PETERSIME

  Belgium

  A PETERSIME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is egg poultry, és egg incubators. Székhelye Zulte, Belgium.

 8. CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG

  Németország

  A CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Göcklingen, Németország.

 9. AGRISTELLA

  Olaszország

  A AGRISTELLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden stakes for floriculture and gardening, és treated wooden poles. Székhelye Barletta, Olaszország.

 10. MICHAEL PAETZOLD

  Franciaország

  A MICHAEL PAETZOLD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Cadaujac, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Berendezések és felszerelések- bortermelő - Import export

Találatok száma

22 967 Vállalat