• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések

A keresés eredménye

Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések - Import export

 1. ISMAIL ATLI

  Törökország

  Verified by europages badge

  İsmail Atlı, is a master of the hot blacksmithing profession, which has been a family tradition for generations. He learned the craft at a young age, following in the footsteps of his grandfather and father, who were also skilled blacksmiths. With over 50 years of experience, he has established himself as a highly regarded expert in crafting wood, coal, and hazelnut stoves, always maintaining a commitment to quality. Recognized as a Handicraft Artist by the Ministry of Culture, İsmail Atlı is known for preserving traditional crafts facing disappearance. His shop has become a popular destination for enthusiasts of handicrafts, attracting visitors from both home and abroad. The brand "Atlı Pellet Stoves, " has gained recognition both domestically and internationally. These stoves offer convenient operation, with a filling chamber that holds enough fuel for the entire day. A level adjustment slider automatically regulates fuel supply, while a ventilation cover allows control over the burning speed. A special grill design ensures thorough fuel combustion. The versatile pellet stoves can be used in a variety of settings, including houses, offices, coffeehouses, restaurants, workplaces, workshops, greenhouses, chicken coops, mushroom cultivation areas, and all indoor spaces.

 2. GEO-NEGOCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GEO-NEGOCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, és spare parts Perkins. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 3. HELMUT RÜBSAMEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELMUT RÜBSAMEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Bad Marienberg, Németország.

 4. BRISKER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A BRISKER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. DANSA VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A DANSA VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Steinfurt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EUCO GMBH

  Németország

  A EUCO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajósvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, international forwarding agent, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Ötisheim, Németország.

 2. UBIQUITY SAS

  Franciaország

  A UBIQUITY SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Saint Aunes, Franciaország.

 3. EREN TECHNIC AUTOMOTIVE

  Törökország

  A EREN TECHNIC AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. FUEL AND ELECTRICAL SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A FUEL AND ELECTRICAL SOLUTIONS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel pumps. Székhelye Brigg, Egyesült Királyság.

 5. SLADE FUELS

  Egyesült Királyság

  A SLADE FUELS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Simonstone, Egyesült Királyság.

 1. OCTANE HOLDING GROUP LTD

  Egyesült Királyság

  A OCTANE HOLDING GROUP LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tank cleaning. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 2. RASTSTÄTTE KNONAUERAMT AG

  Svájc

  A RASTSTÄTTE KNONAUERAMT AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Affoltern A.a., Svájc.

 1. G.R & INNOVATION INC, CANADA

  Kanada

  A G.R & INNOVATION INC, CANADA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is anti-wear, lubricant, reuse and recycling of cleared materials, és anti-friction metals. Székhelye Verdun, Kanada.

 2. BOOSTTECH

  Dél-Afrika

  A BOOSTTECH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Centurion, Dél-Afrika.

 3. BLUETIGER ADBLUE

  Törökország

  A BLUETIGER ADBLUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel filters, diesel air heaters, replacement parts for diesel engines, és diesel lift truck hire. Székhelye Istanbul / Aksaray Mah, Törökország.

 4. XUNSN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  A XUNSN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Xiamen, Kína.

 5. A-CONCEPTS (AUTOMOTIVE CONCEPTS) JENS JANCZYK

  Németország

  A A-CONCEPTS (AUTOMOTIVE CONCEPTS) JENS JANCZYK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, kerámiaáru gyártáshoz, Szerszámok, nem motoros, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Öntőformák, kerámiaáru gyártáshoz, Szerszámok, nem motoros, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Großenhain, Németország.

 6. JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG

  Németország

  A JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Dízelmotor-alkatrészek, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Lingen, Németország.

 7. TOKHEIM SCANDINAVIA A/S

  Dánia

  A TOKHEIM SCANDINAVIA A/S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Alleroed, Dánia.

 8. VARKO, DZZD

  Bulgária

  A VARKO, DZZD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Varna, Bulgária.

 1. NORSK MEKANIKK AS

  Norvégia

  A NORSK MEKANIKK AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Eidsvåg I Åsane, Norvégia.

 2. SGS GROUP SRLS

  Olaszország

  A SGS GROUP SRLS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Pontecagnano Faiano, Olaszország.

 3. UNITED FUEL EMIRATES

  Egyesült Arab Emírségek

  A UNITED FUEL EMIRATES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Ajman, Egyesült Arab Emírségek.

 4. KEHINDE AUTO MECH. NIG. LTD.

  Nigéria

  A KEHINDE AUTO MECH. NIG. LTD., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Portharcourt, Nigéria.

 5. WEBASTO-ELECTRON UKRAINIAN-GERMAN JV LTD

  Ukrajna

 6. YX ENERGI AS HOVEDKONTOR

  Norvégia

 7. HORST WITTE GERÄTEBAU BARSKAMP KG

  Németország

 8. OFFICINA MECCANICA EREDI GIUSEPPE VALASTRO DI ANTONINO VALASTRO E C. S

  Olaszország

 9. FERRO ALESSANDRO

  Olaszország

 10. DUEGI NAUTICA S.N.C. DI VITO E DANIELE GALLO

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes