• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések

A keresés eredménye

Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések - Import export

 1. PETROSWEDEN

  Svédország

  Verified by europages badge

  PetroSweden is based in Sweden. We are International Commodity Traders and brokerage. We also represent various manufacturers, refineries, mills, distilleries and endsellers with direct access to their products such as Vegetable Oils, Sugar, Portland Cement, Metal Scrap Petroleum Derivatives and Raw Materials. Prices change every day. Most of our sellers work to the daily indices on NWE Platts minus discount. The contract prices will be the prices invoiced worked on the basis of 3 days average (the day upon loading, preceding day and the following day.

 2. ISMAIL ATLI

  Törökország

  Verified by europages badge

  İsmail Atlı, is a master of the hot blacksmithing profession, which has been a family tradition for generations. He learned the craft at a young age, following in the footsteps of his grandfather and father, who were also skilled blacksmiths. With over 50 years of experience, he has established himself as a highly regarded expert in crafting wood, coal, and hazelnut stoves, always maintaining a commitment to quality. Recognized as a Handicraft Artist by the Ministry of Culture, İsmail Atlı is known for preserving traditional crafts facing disappearance. His shop has become a popular destination for enthusiasts of handicrafts, attracting visitors from both home and abroad. The brand "Atlı Pellet Stoves, " has gained recognition both domestically and internationally. These stoves offer convenient operation, with a filling chamber that holds enough fuel for the entire day. A level adjustment slider automatically regulates fuel supply, while a ventilation cover allows control over the burning speed. A special grill design ensures thorough fuel combustion. The versatile pellet stoves can be used in a variety of settings, including houses, offices, coffeehouses, restaurants, workplaces, workshops, greenhouses, chicken coops, mushroom cultivation areas, and all indoor spaces.

 3. GEO-NEGOCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GEO-NEGOCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, és spare parts Perkins. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 4. HELMUT RÜBSAMEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELMUT RÜBSAMEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Bad Marienberg, Németország.

 5. BRISKER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A BRISKER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Wien, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DANSA VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A DANSA VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Steinfurt, Németország.

 2. EUCO GMBH

  Németország

  A EUCO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajósvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, international forwarding agent, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Ötisheim, Németország.

 3. OCTANE HOLDING GROUP LTD

  Egyesült Királyság

  A OCTANE HOLDING GROUP LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tank cleaning. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 4. UBIQUITY SAS

  Franciaország

  A UBIQUITY SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Saint Aunes, Franciaország.

 5. SLADE FUELS

  Egyesült Királyság

  A SLADE FUELS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Simonstone, Egyesült Királyság.

 1. EREN TECHNIC AUTOMOTIVE

  Törökország

  A EREN TECHNIC AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. FUEL AND ELECTRICAL SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A FUEL AND ELECTRICAL SOLUTIONS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel pumps. Székhelye Brigg, Egyesült Királyság.

 1. RASTSTÄTTE KNONAUERAMT AG

  Svájc

  A RASTSTÄTTE KNONAUERAMT AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Affoltern A.a., Svájc.

 2. BLUETIGER ADBLUE

  Törökország

  A BLUETIGER ADBLUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel filters, diesel air heaters, replacement parts for diesel engines, és diesel lift truck hire. Székhelye Istanbul / Aksaray Mah, Törökország.

 3. A-CONCEPTS (AUTOMOTIVE CONCEPTS) JENS JANCZYK

  Németország

  A A-CONCEPTS (AUTOMOTIVE CONCEPTS) JENS JANCZYK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, kerámiaáru gyártáshoz, Szerszámok, nem motoros, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Öntőformák, kerámiaáru gyártáshoz, Szerszámok, nem motoros, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Großenhain, Németország.

 4. JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG

  Németország

  A JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Dízelmotor-alkatrészek, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Lingen, Németország.

 5. TOKHEIM SCANDINAVIA A/S

  Dánia

  A TOKHEIM SCANDINAVIA A/S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Alleroed, Dánia.

 6. VARKO, DZZD

  Bulgária

  A VARKO, DZZD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Varna, Bulgária.

 7. NORSK MEKANIKK AS

  Norvégia

  A NORSK MEKANIKK AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések, és Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Eidsvåg I Åsane, Norvégia.

 8. SGS GROUP SRLS

  Olaszország

  A SGS GROUP SRLS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Benzin- és dízelfogyasztást csökkentő berendezések. Székhelye Pontecagnano Faiano, Olaszország.

 1. DUEGI NAUTICA S.N.C. DI VITO E DANIELE GALLO

  Olaszország

 2. FERRO ALESSANDRO

  Olaszország

 3. FREARD ET FILS SARL

  Franciaország

 4. OFFICINA MECCANICA EREDI GIUSEPPE VALASTRO DI ANTONINO VALASTRO E C. S

  Olaszország

 5. MID-DEVON AUTO-ELECTRICAL LIMITED

  Egyesült Királyság

 6. WEBASTO-ELECTRON UKRAINIAN-GERMAN JV LTD

  Ukrajna

 7. HORST WITTE GERÄTEBAU BARSKAMP KG

  Németország

 8. YX ENERGI AS HOVEDKONTOR

  Norvégia