• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • belvízi hajózás

A keresés eredménye

Belvízi hajózás - Import export

 1. FLUVIAL SERVICE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FLUVIAL SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vontatószolgálatok, belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, Tengeri és folyami szállítás, Hajók, hire of river equipment, barge towing, barge breakdown repairs, boat hire for filming, Private hire boats Paris, és Belvízi hajózás. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. FLUVIARENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FLUVIARENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyami munkák, Átrakodás - belvízi hajószállítmányozás, Folyami munkák, és Átrakodás - belvízi hajószállítmányozás. Székhelye Eckbolsheim, Franciaország.

 3. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tranzit-szállítmányozók - hajószállítmányok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tranzit-szállítmányozók - légi szállítmányok, Tengeri szállítmányozás, Nemzetközi fuvarozás, Légi fuvarozás, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Vasúti-közúti szállítás, Konténeres vasúti szállítás, Konténerek - közúti szállítás, és Belvízi hajózás. Székhelye Sete, Franciaország.

 4. SEESTERN FAHRGASTSCHIFF - NACHTIGALL GMBH

  Németország

  A SEESTERN FAHRGASTSCHIFF - NACHTIGALL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Székhelye Xanten, Németország.

 5. RUBAN BLEU

  Franciaország

  A RUBAN BLEU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorcsónakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, és Belvízi hajózás. Székhelye Vigneux De Bretagne, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IMPERIAL LOGISTICS INTERNATIONAL B.V. & CO. KG

  Németország

  A IMPERIAL LOGISTICS INTERNATIONAL B.V. & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Integrált logisztika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, és Belvízi hajózás. Székhelye Duisburg, Németország.

 2. NAFTACHEM

  Szerbia

  A NAFTACHEM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil transport. Székhelye Sremska Kamenica, Szerbia.

 3. MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA

  Svájc

  A MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajó-felszerelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási társaságok - vonalhajózás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Belvízi hajózás, Hajózási társaságok - vonalhajózás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, és Belvízi hajózás. Székhelye Geneva, Svájc.

 4. SAROS DIVER HAYRI ATESER

  Törökország

  A SAROS DIVER HAYRI ATESER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajósvállalatok, Hajó-felszerelők, Hajózási társaságok - vonalhajózás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Hajó-felszerelők, Hajózási társaságok - vonalhajózás, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. SAS DUBRULLE

  Franciaország

  A SAS DUBRULLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Strip conveyors. Székhelye Ste Marie Cappel, Franciaország.

 1. CARGA

  Belgium

  A CARGA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tranzit-szállítmányozók - hajószállítmányok, Tömegáru-szállítás, Raktárlogisztika, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tranzit-szállítmányozók - hajószállítmányok, Tömegáru-szállítás, és Raktárlogisztika. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. EURONAV

  Belgium

  A EURONAV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajózási társaságok - vonalhajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajó-felszerelők, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajó-felszerelők, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 1. SEA-INVEST

  Belgium

  A SEA-INVEST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Hajószállítás, Kikötők és kikötői szolgáltatások, és Hajószállítás. Székhelye Gent, Belgium.

 2. SOCIETE DU PORT DE MERTERT

  Luxemburg

  A SOCIETE DU PORT DE MERTERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Áruátrakodás kikötőkben, Belvízi hajózás, Áruátrakodás kikötőkben, Belvízi hajózás, road transport of merchandise, és rail transport. Székhelye Mertert, Luxemburg.

 3. TRESCO ENGINEERING

  Belgium

  A TRESCO ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szoftver - standard. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, navigation software, Belvízi hajózás, nautical course plotting instrument, és navigation systems. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 4. JAN PLEZIER BOOTTOCHTEN

  Belgium

  A JAN PLEZIER BOOTTOCHTEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási társaságok - vonalhajózás, Helységek ünnepségekhez és fogadásokhoz, Hajózási társaságok - vonalhajózás, passenger transport by hired boats, sightseeing boat trip hire, és Helységek ünnepségekhez és fogadásokhoz. Székhelye Merksem, Belgium.

 5. ROYAL WAGENBORG

  Hollandia

  A ROYAL WAGENBORG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajózási társaságok - vonalhajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajó-felszerelők, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajó-felszerelők, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Delfzijl, Hollandia.

 6. ANTWERP TANK REPAIR

  Belgium

  A ANTWERP TANK REPAIR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tartálytisztítás, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tartálytisztítás, containers for inflammable liquids, és 24-hour repairs. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 7. COMEXAS SEAFREIGHT

  Belgium

  A COMEXAS SEAFREIGHT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Szállíttatók és gyűjtőszállítmány-fuvarozók, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Szállíttatók és gyűjtőszállítmány-fuvarozók, customs services, és containerised shipments by sea. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 8. LEXSIS

  Luxemburg

  A LEXSIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légi szállítás, Belvízi hajózás, Légi szállítás, sea transport, Belvízi hajózás, és logistics services. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 1. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

  Belgium

  A BELGIAN NEW FRUIT WHARF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Belvízi hajózás, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, import of fruit, és fruit and vegetable transport. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. BLOMMAERT

  Belgium

  A BLOMMAERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumszerkezetek, lifting appliances, motor operated automatic blinds, radar for naval use, és Alumíniumszerkezetek. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 3. ULTRA SPEED ŠPEDICIJA

  Szerbia

  A ULTRA SPEED ŠPEDICIJA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vasúti szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légi szállítás, Fuvarozók, nemzetközi, Belvízi hajózás, Légi szállítás, Fuvarozók, nemzetközi, transport of dangerous goods, és Belvízi hajózás. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 4. ZTE SCHWERTRANSPORTE GMBH

  Németország

  A ZTE SCHWERTRANSPORTE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közúti szállítás, különleges járművekkel. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, Vasúti szállítás, transport services, Heavy transport, Belvízi hajózás, és Vasúti szállítás. Székhelye Vallendar, Németország.

 5. GOSPORT FERRY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A GOSPORT FERRY LIMITED, tevékenységi ágazata Hajózási társaságok - vonalhajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajó-felszerelők, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajó-felszerelők, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Gosport, Egyesült Királyság.

 6. LLS TEAM GMBH

  Németország

  A LLS TEAM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légi szállítmányozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Belvízi hajózás, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Belvízi hajózás, Közúti szállítás, és Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás. Székhelye Pforzheim, Németország.

 7. TERRAMARE SA

  Svájc

  A TERRAMARE SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajózási társaságok - vonalhajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Belvízi hajózás, Közúti szállítás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Belvízi hajózás, és Közúti szállítás. Székhelye Chiasso, Svájc.

 8. KUSS PROJEKTENTWICKLUNG UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A KUSS PROJEKTENTWICKLUNG UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Belvízi hajózás, Irodai és titkársági szolgáltatások, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Belvízi hajózás, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Obrigheim, Németország.

 9. DS SCHIFFAHRT GMBH & CO. KG

  Németország

  A DS SCHIFFAHRT GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajó-felszerelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási társaságok - vonalhajózás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, Belvízi hajózás, Hajózási társaságok - vonalhajózás, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajósvállalatok, és Belvízi hajózás. Székhelye Hamburg, Németország.

 10. RIO EIDER SCHIFFFAHRTSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Németország

  A RIO EIDER SCHIFFFAHRTSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Hajó-felszerelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási társaságok - vonalhajózás, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Hajózási társaságok - vonalhajózás, Belvízi hajózás, Hajósvállalatok, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Hamburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Belvízi hajózás - Import export

Találatok száma

2 899 Vállalat