• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • belsőségek

A keresés eredménye

Belsőségek - Import export

 1. FRAMA SRL

  Olaszország

  A FRAMA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gastronomic product. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 2. PRODAL

  Franciaország

  A PRODAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 3. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

  Franciaország

  A SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural entrails. Székhelye Aussillon, Franciaország.

 4. XULU MEAT AND EXPORTS (PTY) LTD

  Dél-Afrika

  A XULU MEAT AND EXPORTS (PTY) LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, Sertés - Hentesáru, chicken, Belsőségek, Sertés - Hentesáru, és turkey. Székhelye Durban,, Dél-Afrika.

 5. NANTONG RENSHOU FOODS CDO.,LTD

  Kína

  A NANTONG RENSHOU FOODS CDO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Rugao, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. YUNCHENG HONGYE CASING CO., LTD

  Kína

  A YUNCHENG HONGYE CASING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Heze, Kína.

 2. OSAL TRADING S.L

  Spanyolország

  A OSAL TRADING S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Marbella, Spanyolország.

 3. GAP IRRIGATION

  Törökország

  A GAP IRRIGATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, pipe, sprinkler, és Belsőségek. Székhelye Shanliurfa, Törökország.

 4. METRAS SAS

  Franciaország

  A METRAS SAS, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Marseille, Franciaország.

 5. DISCARGA

  Spanyolország

  A DISCARGA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meats. Székhelye Silleda, Spanyolország.

 1. ETS MAURI MAX

  Franciaország

  A ETS MAURI MAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Paulhan, Franciaország.

 2. EMILTRIP SRL

  Olaszország

  A EMILTRIP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh entrails, lampredotto, és natural entrails. Székhelye Finale Emilia, Olaszország.

 1. NANTONG YOULONG CASINGS & FOOD CO., LTD

  Kína

  A NANTONG YOULONG CASINGS & FOOD CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is casings for the butchery industry. Székhelye Nantong, Kína.

 2. BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L.

  Olaszország

  A BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, raw cowhide, és Belsőségek. Székhelye Tribiano, Olaszország.

 3. FERRARI TRIPPA S.R.L.

  Olaszország

  A FERRARI TRIPPA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tripe. Székhelye Cavriago, Olaszország.

 4. GUILLA S.R.L.

  Olaszország

  A GUILLA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Vercelli, Olaszország.

 5. HS S.R.L.

  Olaszország

  A HS S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Carre', Olaszország.

 6. PEKRAPOL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PEKRAPOL SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Swiecie, Lengyelország.

 7. ALCOR ( S.R.L. )

  Olaszország

  A ALCOR ( S.R.L. ), tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, Kenőzsírok, Belsőségek, és Kenőzsírok. Székhelye Viadana, Olaszország.

 8. RENNA (S.R.L.)

  Olaszország

  A RENNA (S.R.L.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, Sajt, Belsőségek, és Sajt. Székhelye Fasano (Br), Olaszország.

 1. VARANI S.R.L.

  Olaszország

  A VARANI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Castelplanio, Olaszország.

 2. VIABAT

  Franciaország

  A VIABAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Corbas, Franciaország.

 3. BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE

  Olaszország

  A BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, entrails, és Belsőségek. Székhelye Cornedo Vicentino, Olaszország.

 4. LA VIGNA

  Olaszország

  A LA VIGNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Sajt, Készételek és csemege, és Sajt. Székhelye Gorla Minore (Va), Olaszország.

 5. RICHELDI (S.P.A.)

  Olaszország

  A RICHELDI (S.P.A.), vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Modena, Olaszország.

 6. BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S.

  Olaszország

  A BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Montecchio Emilia, Olaszország.

 7. IRBUR S.R.L.

  Olaszország

  A IRBUR S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, bed bases, és Belsőségek. Székhelye Lugo, Olaszország.

 8. TAIZHOU CITY HYATT MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kína

  A TAIZHOU CITY HYATT MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Székhelye Taizhou City, Kína.

 9. AIROLDI LUIGI S.R.L.

  Olaszország

  A AIROLDI LUIGI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőségek, és Belsőségek. Székhelye Treviglio, Olaszország.

 10. FIRMA HANDLOWO - PRODUKCYJNA PAK

  Lengyelország

  A FIRMA HANDLOWO - PRODUKCYJNA PAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Címkék - papírból, és Címkék - papírból. Székhelye Torun, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes