• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • belsőmenetvágó gépek

A keresés eredménye

Belsőmenetvágó gépek - Import export

 1. BENTIVOGLIO 1919 MACCHINE UTENSILI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  new and used machine tools: sharpeners, boring machines, submerged arcs, screw presses, beading machines, broaching machines, bending rolls, forklifts, centering-facing machines, machining centres, shears, punching machines, compressors, section bending machines, gear cutting machines, electrical discharge machining, threading machines, milling machines, planer milling machines, surface grinders, threading machines, cutting torches, pantograph machines, planers, press brake, pipe-bending machines, presses, spot welders, punching machines, riveters, nibbling machines, rolling machines, sanding machines, welding machines, notching machines, sawing machines, slotting machines, various lathes.

 2. KLAMMSTEINER KABEL- UND LEITUNGSBAU

  Svájc

  A KLAMMSTEINER KABEL- UND LEITUNGSBAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Zuzwil, Svájc.

 3. MAUCOTOOLS SRL

  Olaszország

  A MAUCOTOOLS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial boring machines, és boring machines. Székhelye Marcellinara, Olaszország.

 4. ORO S D.O.O.

  Szlovénia

  A ORO S D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Košana, Szlovénia.

 5. PROCOMO NIKKEN

  Franciaország

  A PROCOMO NIKKEN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, Belsőmenetvágó gépek, chuck construction, és round tables. Székhelye Palaiseau, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TREVISAN FRANCE

  Franciaország

  A TREVISAN FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Eybens, Franciaország.

 2. ELSA

  Olaszország

  A ELSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial boring machines, és boring machines. Székhelye Catanzaro, Olaszország.

 3. MFL INDUSTRIE

  Franciaország

  A MFL INDUSTRIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Romagnieu, Franciaország.

 4. CMF MAKINA

  Törökország

  A CMF MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for the mining industry. Székhelye Gebze, Törökország.

 5. LAZZATI S.P.A.

  Olaszország

  A LAZZATI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, Marógépek, fémmegmunkálásra, Belsőmenetvágó gépek, és Marógépek, fémmegmunkálásra. Székhelye Rescaldina, Olaszország.

 1. LVD FRANCE

  Franciaország

  A LVD FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek fémvágásra, Belsőmenetvágó gépek, Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek fémvágásra, Belsőmenetvágó gépek, és operator machines. Székhelye Raismes, Franciaország.

 2. YILDIZ ENDUSTRIYEL SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A YILDIZ ENDUSTRIYEL SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Denizli, Törökország.

 1. YLD CNC

  Törökország

  A YLD CNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cnc cut. Székhelye Şehitkamil, Törökország.

 2. SC METAL PRODUCTION SRL

  Románia

  A SC METAL PRODUCTION SRL, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Csiszolás- szerszámgépek, Fúrás - szerszámgépek, Menetvágó gépek (külső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Csiszolás- szerszámgépek, Fúrás - szerszámgépek, és Menetvágó gépek (külső menet). Székhelye Curtea De Arges, Románia.

 3. PETER EVANS

  Egyesült Királyság

  A PETER EVANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (külső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Belsőmenetvágó gépek, Fúrás - szerszámgépek, Marógépek, fémmegmunkálásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Belsőmenetvágó gépek, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Erith, Egyesült Királyság.

 4. CPI

  Luxemburg

  A CPI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Belsőmenetvágó gépek, és Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Székhelye Leudelange, Luxemburg.

 5. TH ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A TH ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Egloffstein, Németország.

 6. CHODYRA S.C. PPH. MARIA I PIOTR CHODYRA

  Lengyelország

  A CHODYRA S.C. PPH. MARIA I PIOTR CHODYRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Radom, Lengyelország.

 7. WERKHUIZEN DECLOEDT

  Belgium

  A WERKHUIZEN DECLOEDT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Bredene, Belgium.

 8. DELTA GRUP DELICI EKIPMANLAR

  Törökország

  A DELTA GRUP DELICI EKIPMANLAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. ITALIAN TECNOLOGY SERVICE SRL

  Olaszország

  A ITALIAN TECNOLOGY SERVICE SRL, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, Csiszolás- szerszámgépek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Csiszolás- szerszámgépek. Székhelye Olgiate Olona (Va), Olaszország.

 2. ULLRICH METALLBAU GMBH

  Németország

  A ULLRICH METALLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések, Belsőmenetvágó gépek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések, Belsőmenetvágó gépek, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Dautphetal, Németország.

 3. ETABLISSEMENTS COUTURIER SAS

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS COUTURIER SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, és Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Clairegoutte, Franciaország.

 4. APPARATENFABRIEK KENTIE B.V.

  Hollandia

  A APPARATENFABRIEK KENTIE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Belsőmenetvágó gépek, Fúrás - szerszámgépek, és Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Pijnacker, Hollandia.

 5. A. TARR LTD

  Egyesült Királyság

  A A. TARR LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűző- és szegezőgépek, csomagoláshoz, Lezárógépek, Csévélő- és tekercselőgépek, Fűző- és szegezőgépek, csomagoláshoz, Lezárógépek, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Uckfield, Egyesült Királyság.

 6. TCM GMBH TOOL CONSULTING & MANAGEMENT

  Ausztria

  A TCM GMBH TOOL CONSULTING & MANAGEMENT, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, és Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Stainz, Ausztria.

 7. GPM TITAN INTERNATIONAL SRL

  Románia

  A GPM TITAN INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic foods. Székhelye Bucuresti, Románia.

 8. HERRENKNECHT INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HERRENKNECHT INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, és Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Sunderland, Egyesült Királyság.

 9. MACHINES SERDI SA

  Franciaország

  A MACHINES SERDI SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőmenetvágó gépek, és Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Annecy Cedex, Franciaország.

 10. VAN GEENEN METALLSCHLEIFEREI

  Németország

  A VAN GEENEN METALLSCHLEIFEREI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőmenetvágó gépek. Székhelye Gronau, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes