• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek

A keresés eredménye

Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek - Import export

 1. STOPARTS LTD

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 2012, STOparts is a company supplying spare parts for all types of heavy machinery and equipment from manufacturers and dealers in Turkey. Today we work with more than 120 manufacturers in various areas, both in the wholesale and retail segments of the market. All manufacturers of spare parts with which we cooperate on spare parts for special, construction, and agricultural machinery produce products of very high quality. We export to many countries in Europe, America, and Asia. Today, we have the opportunity to supply spare parts and components for trucks, special equipment, construction equipment, and agricultural equipment. We can also manufacture any spare parts for you upon your request. Our specialization : Stoparts is under the SORS brand in wholesale and retail spare parts supplies for all types of heavy equipment. Timely delivery of spare parts for special equipment is the primary mission of our company. You can order components for the following units and systems of heavy equipment from us: -Axles and differentials; -Engines (internal combustion engines (ICE)) and electric motors; -Cooling systems; -Hydraulic system; -Transmissions (gearboxes) and many more to be discovered on our website! Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. SV-ZERSPANUNGSTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A SV-ZERSPANUNGSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Übach-Palenberg, Németország.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DECI GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Villamos motorok és alkatrészek, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Quickborn, Németország.

 4. COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH

  Svájc

  A COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Zürich, Svájc.

 5. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Szlovákia

  A GLOBAL RESOURCE S.R.O, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Zvolen, Szlovákia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ING. ERICH WIMBERGER

  Ausztria

  A ING. ERICH WIMBERGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Rohrbach-Berg, Ausztria.

 2. AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Németország

  A AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Hofgeismar, Németország.

 3. OEM TOPLINE ROMANIA

  Románia

  A OEM TOPLINE ROMANIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Betongyártás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Építőipar - gépek és eszközök, Kanalas kotrók, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Építőipar - gépek és eszközök, és Kanalas kotrók. Székhelye Timisoara, Románia.

 4. GROSEMANS REVISIE

  Belgium

  A GROSEMANS REVISIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműjavítás, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműjavítás, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, motor vehicle engines, és engine fitting. Székhelye Kermt, Belgium.

 5. AMR

  Belgium

  A AMR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, motors and starting, electric motors serviced, és gear boxes. Székhelye Alken, Belgium.

 1. MOTORENREVISIE MARRECAU

  Belgium

  A MOTORENREVISIE MARRECAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Dugattyús motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Cylinder heads, Dugattyús motorok, és visors. Székhelye Sint Eloois Winkel, Belgium.

 2. ANTWERP DIESEL PUMPS

  Belgium

  A ANTWERP DIESEL PUMPS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Tolózárak és szelepek, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szivattyúk, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Tolózárak és szelepek, Szelepek belsőégésű motorokhoz, és Szivattyúk. Székhelye Deurne, Belgium.

 1. ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH

  Németország

  A ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Prießnitz, Németország.

 2. CAT CAMS

  Belgium

  A CAT CAMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is camshafts, rectified gears, és Forged connecting rods. Székhelye Wommelgem, Belgium.

 3. R DIESEL SRLS

  Olaszország

  A R DIESEL SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, injectors for motors, injection pumps for engines, spare parts, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Salerno, Olaszország.

 4. MOTOSHOPITALIA

  Olaszország

  A MOTOSHOPITALIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok, Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok, drums, Motorcycle accessories, és spare parts for scooters. Székhelye Settimo Milanese, Olaszország.

 5. IDE SERVICE

  Belgium

  A IDE SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, injector test equipment, injectors for motors, és car spare parts. Székhelye Pittem, Belgium.

 6. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spanyolország

  A CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, marine engines, diesel engines, és fuel injection engines. Székhelye Vigo - Pontevedra, Spanyolország.

 7. HALO EUROPE

  Belgium

  A HALO EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spark plugs, motor vehicle spark plugs, és car spare parts. Székhelye Zoutleeuw, Belgium.

 8. EURO-REC

  Belgium

  A EURO-REC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Járműjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, hydraulic components, precision machining, és Automotive - components and parts. Székhelye Couillet, Belgium.

 1. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugália

  A SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, speed variators for transmissions, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, és industrial reducers. Székhelye Mealhada, Portugália.

 2. DECKERS MOTORENREVISIE

  Belgium

  A DECKERS MOTORENREVISIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműjavítás, Gázmotorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműjavítás, petrol engines, és Gázmotorok. Székhelye Essen, Belgium.

 3. LAMPAR S.R.L.

  Olaszország

  A LAMPAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótkefék, electric motor brushes, Drótkefék, és industrial brushes. Székhelye Monza, Olaszország.

 4. ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Összekapcsolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Fémipar és vasipar- gépek és berendezések, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Összekapcsolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, és Fémipar és vasipar- gépek és berendezések. Székhelye Oberstaufen, Németország.

 5. MB ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Németország

  A MB ENGINEERING GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és aluminum machining. Székhelye Dürbheim, Németország.

 6. HENNLICH-HCT GMBH

  Németország

  A HENNLICH-HCT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Hűtők, motorokhoz, Hőcserélők, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Hűtők, motorokhoz, és Hőcserélők. Székhelye Sankt Ingbert, Németország.

 7. STOLL

  Németország

  A STOLL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Ipartelepek - tervezés, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Bad Friedrichshall, Németország.

 8. W & P WEIBEL & PARTNER AG

  Svájc

  A W & P WEIBEL & PARTNER AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, és Építészeti irodák. Székhelye Brügg, Svájc.

 9. SCHIFFSMOTORENINSTANDSETZUNG & SERVICE KIESOW GMBH

  Németország

  A SCHIFFSMOTORENINSTANDSETZUNG & SERVICE KIESOW GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Személygépkocsik, Hajómotorok, Szabadidő-hajók és -csónakok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Személygépkocsik, Hajómotorok, és Szabadidő-hajók és -csónakok. Székhelye Kappeln, Németország.

 10. TECHMATIC - ING.JÜRGEN KIRCHNER

  Ausztria

  A TECHMATIC - ING.JÜRGEN KIRCHNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erőműi berendezések és felszerelések, Vízerőműi berendezések és felszerelések, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Erőműi berendezések és felszerelések, Vízerőműi berendezések és felszerelések, Belsőégésű motorok, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Hohenberg, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek - Import export

Találatok száma

1260 Vállalat