• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • belső részek

A keresés eredménye

Belső részek - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ILCO FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, Belső részek, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Belső részek, és Marha - Hentesáru. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 3. AGARAS, UAB

  Litvánia

  A AGARAS, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Belső részek, Sertés - Hentesáru, és Belső részek. Székhelye Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Litvánia.

 4. TORVA EUROPE

  Lengyelország

  A TORVA EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Székhelye Warsaw, Lengyelország.

 5. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanyolország

  A INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen offal. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JC DELCHAMBRE

  Belgium

  A JC DELCHAMBRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen offal, fresh entrails, red offal, és white offal. Székhelye Faimes, Belgium.

 2. EBNER GMBH

  Ausztria

  A EBNER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és húsárukonzervek, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Irnfritz, Ausztria.

 3. COVAMEAT

  Belgium

  A COVAMEAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Darabolt hús és friss baromfi, pork processing, pork butchers, és pork. Székhelye Wijtschate, Belgium.

 4. CHARLES FRÈRES

  Franciaország

  A CHARLES FRÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, és Belső részek. Székhelye L'étrat, Franciaország.

 5. DOHR GMBH & CO. KG

  Németország

  A DOHR GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, és natural sheep entrails. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. JADEMO

  Belgium

  A JADEMO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Belső részek, pork butchers, és wholesale meats. Székhelye Zottegem, Belgium.

 2. AMB FLEISCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A AMB FLEISCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Sertés - Hentesáru, Belső részek, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Sertés - Hentesáru, és Belső részek. Székhelye Schwalmtal, Németország.

 1. BERTSCH-LASKA PRODUKTIONS- UND HANDELS GMBH

  Ausztria

  A BERTSCH-LASKA PRODUKTIONS- UND HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és húsárukonzervek, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Belső részek, Hús- és húsárukonzervek, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. REINHOLD BRETSCHNEIDER

  Németország

  A REINHOLD BRETSCHNEIDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Meinhard, Németország.

 3. METZGEREI WILLI REICH

  Németország

  A METZGEREI WILLI REICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Weißenburg, Németország.

 4. KLAAS + PITSCH FLEISCH- UND WURSTWAREN GMBH & CO. KG

  Németország

  A KLAAS + PITSCH FLEISCH- UND WURSTWAREN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Tejipari termékek, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Tejipari termékek. Székhelye Freudenberg, Németország.

 5. VION EMSTEK GMBH

  Németország

  A VION EMSTEK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Emstek, Németország.

 6. FLEISCHEREIBEDARF STEUDTNER

  Németország

  A FLEISCHEREIBEDARF STEUDTNER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Zittau, Németország.

 7. FLEISCHEREI GÖTHE GMBH & CO. KG

  Németország

  A FLEISCHEREI GÖTHE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Braunschweig, Németország.

 8. METZGEREI & FEINKOST FISCHER GBR

  Németország

  A METZGEREI & FEINKOST FISCHER GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Nürnberg, Németország.

 1. FLEISCH-FEINKOST GMBH

  Ausztria

  A FLEISCH-FEINKOST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Vöcklabruck, Ausztria.

 2. METZGEREI MÖLLMANN E.K. INH. ANDREAS KESSLER

  Németország

  A METZGEREI MÖLLMANN E.K. INH. ANDREAS KESSLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Ratingen, Németország.

 3. MSB FLEISCHWAREN GMBH

  Németország

  A MSB FLEISCHWAREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Niederzissen, Németország.

 4. HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL

  Németország

  A HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Geiersthal, Németország.

 5. FLEISCHEREI SCHUNK

  Németország

  A FLEISCHEREI SCHUNK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hús- és húsárukonzervek, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Neustadt, Németország.

 6. KURT PREUSSNER

  Németország

  A KURT PREUSSNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Tejipari termékek, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Tejipari termékek. Székhelye Hof, Németország.

 7. W. WEIL & SOHN GMBH

  Németország

  A W. WEIL & SOHN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Köln, Németország.

 8. BLIK

  Franciaország

  A BLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, waste grinders, granulators, és bale presses. Székhelye Milly-La-Forêt, Franciaország.

 9. FLEISCHEREI BERND FRIEDRICH

  Németország

  A FLEISCHEREI BERND FRIEDRICH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Neuwied, Németország.

 10. HOPPE GMBH

  Németország

  A HOPPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Bad Wünnenberg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes