• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • belső részek

A keresés eredménye

Belső részek - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ILCO FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borjú - Hentesáru, Belső részek, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Belső részek, és Marha - Hentesáru. Székhelye Rungis Cedex, Franciaország.

 3. TORVA EUROPE

  Lengyelország

  A TORVA EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Székhelye Warsaw, Lengyelország.

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanyolország

  A INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen offal. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. JC DELCHAMBRE

  Belgium

  A JC DELCHAMBRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen offal, fresh entrails, red offal, és white offal. Székhelye Faimes, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CHARLES FRÈRES

  Franciaország

  A CHARLES FRÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, és Belső részek. Székhelye L'étrat, Franciaország.

 2. AGARAS, UAB

  Litvánia

  A AGARAS, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Belső részek, Sertés - Hentesáru, és Belső részek. Székhelye Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Litvánia.

 3. JADEMO

  Belgium

  A JADEMO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Belső részek, pork butchers, és wholesale meats. Székhelye Zottegem, Belgium.

 4. BLIK

  Franciaország

  A BLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, waste grinders, granulators, és bale presses. Székhelye Milly-La-Forêt, Franciaország.

 5. EBNER GMBH

  Ausztria

  A EBNER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és húsárukonzervek, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Irnfritz, Ausztria.

 1. COVAMEAT

  Belgium

  A COVAMEAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Darabolt hús és friss baromfi, pork processing, pork butchers, és pork. Székhelye Wijtschate, Belgium.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Németország

  A DOHR GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belső részek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, és natural sheep entrails. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. METZGEREI KNOLL OHG

  Németország

  A METZGEREI KNOLL OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Meßkirch, Németország.

 2. DITTMANN`S FEIN- UND TIEFKÜHLKOST GROSS- UND EINZELHANDEL

  Németország

  A DITTMANN`S FEIN- UND TIEFKÜHLKOST GROSS- UND EINZELHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Tejipari termékek, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Tejipari termékek. Székhelye Cottbus, Németország.

 3. GEFLÜGELHOF DECKER GMBH & CO. KG

  Németország

  A GEFLÜGELHOF DECKER GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Ladbergen, Németország.

 4. BAYERISCHE FLEISCH- UND WURSTSPEZIALITÄTEN

  Németország

  A BAYERISCHE FLEISCH- UND WURSTSPEZIALITÄTEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Hebertshausen, Németország.

 5. NATURIN VISCOFAN GMBH

  Németország

  A NATURIN VISCOFAN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és húsárukonzervek, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Belső részek, Hús- és húsárukonzervek, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Weinheim, Németország.

 6. FLEISCHEREI LOHFF GMBH

  Németország

  A FLEISCHEREI LOHFF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és húsárukonzervek, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Lübeck, Németország.

 7. HANS FLUES FRISCHGEFLÜGEL GMBH & CO KG

  Németország

  A HANS FLUES FRISCHGEFLÜGEL GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Wuppertal, Németország.

 8. TÖTTELSTÄDTER FLEISCH-UND WURSTWAREN GMBH

  Németország

  A TÖTTELSTÄDTER FLEISCH-UND WURSTWAREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Töttelstädt, Németország.

 1. METZGEREI WOLZ GMBH

  Németország

  A METZGEREI WOLZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Kenyér, sütemény, pékáru, Hús- és húsárukonzervek, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Kenyér, sütemény, pékáru, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Schorndorf, Németország.

 2. LANDSCHLACHTEREI BARBARA SCHMIDT

  Németország

  A LANDSCHLACHTEREI BARBARA SCHMIDT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Kummerfeld, Németország.

 3. REINER HEGER

  Németország

  A REINER HEGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hús- és húsárukonzervek, és Készételek és csemege. Székhelye Eislingen, Németország.

 4. HARALD NEUHAUS GMBH FLEISCH & WURSTWAREN FABRIK

  Németország

  A HARALD NEUHAUS GMBH FLEISCH & WURSTWAREN FABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Schwalbach, Németország.

 5. ARMIN KRAUS

  Németország

  A ARMIN KRAUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Otterberg, Németország.

 6. POMMERNLAND JARMEN

  Németország

  A POMMERNLAND JARMEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Fűszerek, fűszerkivonatok, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Jarmen, Németország.

 7. DIETER SCHULZ

  Németország

  A DIETER SCHULZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Donaueschingen, Németország.

 8. METZGEREI ZIEGLER

  Németország

  A METZGEREI ZIEGLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Treuchtlingen, Németország.

 9. WOLFGANG SCHWEDESKY E.K. LANDFLEISCHEREI

  Németország

  A WOLFGANG SCHWEDESKY E.K. LANDFLEISCHEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Sonneborn, Németország.

 10. GEORG AMTMANN

  Németország

  A GEORG AMTMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hús- és hentesáruk, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Hirschaid, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes