• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz

A keresés eredménye

Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz - Import export

 1. D.I.M. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  D.I.M. Srl has been producing nozzles since 1980. Thanks to our production we can supply new parts as well as manufacture them from customer supplied raw material where the piston/pin are refurbished. Along with the marine sector also the plastic sector has been involved. 8 and 9 hole nozzles are produced for spraying polyurethane.

 2. SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Westhausen, Németország.

 3. DSC PUMPS SRL

  Olaszország

  A DSC PUMPS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dosing pumps. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 4. OFFICINA MECCANICA VACCARI S.A.S. DI LATTANZIO ANDREA & C

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA VACCARI S.A.S. DI LATTANZIO ANDREA & C, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, mechanic, car workshop, Gépkocsialkatrészek, és vehicle horns. Székhelye Torino, Olaszország.

 5. ATG MACHINE

  Törökország

  A ATG MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyurethane. Székhelye Kayseri, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASE MACHINERY INDUSTRY INC.

  Törökország

  A ASE MACHINERY INDUSTRY INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. AUTODIESEL SNC

  Olaszország

  A AUTODIESEL SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection pump repairs, injection pumps for engines, supports for injection pumps, és electronic diagnosis. Székhelye Genova, Olaszország.

 3. PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, injection pumps for motorvehicles, injection pumps for engines, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Mrągowo, Lengyelország.

 4. BILIM DIZEL

  Törökország

  A BILIM DIZEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pump injector system for diesel engines, és accessories and spare parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. OTTO MÄNNER GMBH

  Németország

  A OTTO MÄNNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Plastic parts, high performance plastics, és Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Bahlingen, Németország.

 1. MARBED SURL - PROFESSIONAL DIESEL SERVICE TOOLS

  Olaszország

  A MARBED SURL - PROFESSIONAL DIESEL SERVICE TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok járműjavításhoz, nem motoros, common rail systems for diesel engines, machine shop equipment, és Kéziszerszámok járműjavításhoz, nem motoros. Székhelye Quinzano D'oglio, Olaszország.

 2. IDE SERVICE

  Belgium

  A IDE SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, injector test equipment, injectors for motors, és car spare parts. Székhelye Pittem, Belgium.

 1. SODIT

  Franciaország

  A SODIT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Dízelmotor-alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Dízelmotor-alkatrészek. Székhelye Marseille, Franciaország.

 2. D.I.M. S.R.L.

  Olaszország

  A D.I.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, injectors for motors, injector test equipment, és Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Osimo, Olaszország.

 3. MTM POLSKA JAROSLAW SZPAK

  Lengyelország

  A MTM POLSKA JAROSLAW SZPAK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor oils. Székhelye Wroclaw, Lengyelország.

 4. PAPAPIETRO SRL

  Olaszország

  A PAPAPIETRO SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Matera, Olaszország.

 5. PINI SERGIO

  Olaszország

  A PINI SERGIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is repair garage services, car workshop, injectors for motors, és injection pumps for engines. Székhelye Santo Stefano Magra, Olaszország.

 6. ELECTROMECÁNICA ONCINA S.L.U.

  Spanyolország

  A ELECTROMECÁNICA ONCINA S.L.U., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is submerged and submersible pumps for water systems, és horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems. Székhelye Ogíjares, Granada, Spanyolország.

 7. PENSTAR LTD

  Egyesült Királyság

  A PENSTAR LTD, tevékenységi ágazata Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Vízelemző berendezések, water supplier, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Vízelemző berendezések. Székhelye Cardigan, Egyesült Királyság.

 8. TOYO PUMPS EUROPE

  Belgium

  A TOYO PUMPS EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, pump manufacturing, és Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Nivelles, Belgium.

 1. JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH

  Németország

  A JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Saarlouis, Németország.

 2. DIESEL LINE SRL

  Olaszország

  A DIESEL LINE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quality system certified to iso 9002, és Pumps and injection equipment, Diesel. Székhelye Oderzo, Olaszország.

 3. ROTORFLUSH FILTERS

  Egyesült Királyság

  A ROTORFLUSH FILTERS, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Szivattyúk, filtering pumps, Szűrés - berendezések és tartozékok, és Szivattyúk. Székhelye Bridport, Egyesült Királyság.

 4. SE-FA ELEKTRONIK BILGISAYAR INŞ.TAAH.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A SE-FA ELEKTRONIK BILGISAYAR INŞ.TAAH.SAN.TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pump injector system for diesel engines, és Pumps and injection equipment, Diesel. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. REPARATII POMPE INJECTIE

  Románia

  A REPARATII POMPE INJECTIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection pump repairs, electronic injection pumps, és supports for injection pumps. Székhelye Bucharest, Románia.

 6. CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Civitavecchia, Olaszország.

 7. BSM LTD

  Bulgária

  A BSM LTD, tevékenységi ágazata Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lopás elleni védelmi berendezések járművekhez, Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek, Lopás elleni védelmi berendezések járművekhez, és Személygépkocsik - villamos és elektronikai alkatrészek és szerkezeti elemek. Székhelye Sofia, Bulgária.

 8. TRINACRIA DIESEL SRLS

  Olaszország

  A TRINACRIA DIESEL SRLS, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Messina, Olaszország.

 9. PASQUETTO F.LLI S.N.C.

  Olaszország

  A PASQUETTO F.LLI S.N.C., tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, és Befecskendezőrendszerek, benzinmotorokhoz. Székhelye Verona, Olaszország.

 10. QUARTA & VIVA S.N.C. DI QUARTA MASSIMO E VIVA BIAGIO

  Olaszország

  A QUARTA & VIVA S.N.C. DI QUARTA MASSIMO E VIVA BIAGIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbókompresszorok, Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz, Turbókompresszorok, és Befecskendező szivattyúk és rendszerek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Lecce, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes