• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • beef bresaola

A keresés eredménye

Beef bresaola - Import export

  1. ELIT ROCC E O O D

    Bulgária

    A ELIT ROCC E O O D, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is third-party roasting, és beef bresaola. Székhelye Haskovo, Bulgária.

  2. KARDEŞLER IHRACAT

    Törökország

    A KARDEŞLER IHRACAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef bresaola, honey, és transport and storage, all types of freight. Székhelye Merkez, Törökország.

  3. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Szűrök

A keresés eredménye

Beef bresaola - Import export

Találatok száma

3 Vállalat