• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • baromfi

A keresés eredménye

Baromfi - Import export

 1. MANCH MOL

  Ukrajna

  Német-Ukrán válalatt fagyasztott egész baromfit kinál Közvámraktárból Slovákia Kasa 1.8 euro 1.2-1.8-kg osak iletve csirke mell, comb, szárny.

 2. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Törökország

  A NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, supplementary feeds, poultry, Haszonállat és baromfi - eleség, és Chicken breeding. Székhelye Nfa Ilac Kimya, Törökország.

 3. INSAVI

  Spanyolország

  A INSAVI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken cages, egg processing and treatment equipment, boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens, és Feeds for layer. Székhelye Alcover, Spanyolország.

 4. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugália

  A ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Fornos De Algodres, Portugália.

 5. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugália

  A PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aviculture. Székhelye Meirinhas, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DELTA BIOPHARMA

  Egyiptom

  A DELTA BIOPHARMA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pharmaceutical products for veterinary use, additives for feeds and disinfectants, és articles for veterinary use. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 2. AYYILDIZ KULUÇKA

  Törökország

  A AYYILDIZ KULUÇKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Ordu, Törökország.

 3. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Kína

  A ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Anping, Kína.

 4. MIXRITE TURKEY

  Törökország

  A MIXRITE TURKEY, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hire and sale of pumps, és feed integrators for animals. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. B.A.K.FARM

  Görögország

  A B.A.K.FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is free-range hens, és small eggs. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 1. PAVESELLO S.R.L.

  Olaszország

  A PAVESELLO S.R.L., tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Pinarolo Po, Olaszország.

 2. PADOVAN ALBERTO

  Olaszország

  A PADOVAN ALBERTO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Padova, Olaszország.

 1. EMILIANI S.R.L.

  Olaszország

  A EMILIANI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Baromfi, Hús és hentesáru, és Baromfi. Székhelye Orbetello, Olaszország.

 2. AVILIZ, LDA

  Portugália

  A AVILIZ, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Leiria, Portugália.

 3. YUKSELIS POULTRY

  Törökország

  A YUKSELIS POULTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

  A QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Malo, Olaszország.

 5. PAC-DAMAS

  Szíria

  A PAC-DAMAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal vaccines, és medicines for veterinary use. Székhelye Damascus, Szíria.

 6. GIORGIO FRATELLI

  Olaszország

  A GIORGIO FRATELLI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Scafati, Olaszország.

 7. MORESSI CARNI S.R.L.

  Olaszország

  A MORESSI CARNI S.R.L., tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Macerata, Olaszország.

 8. FRESCHINI SIMONA

  Olaszország

  A FRESCHINI SIMONA, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Szárított és folyékony tojássárgája, Baromfi, és Szárított és folyékony tojássárgája. Székhelye Perugia, Olaszország.

 1. LA FERME DU CANARDIER

  Franciaország

  A LA FERME DU CANARDIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Anneville-ambourville, Franciaország.

 2. MAHUGNON FISH SARL

  Benin

  A MAHUGNON FISH SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye Parakou, Benin.

 3. BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD

  Szingapúr

  A BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD, tevékenységi ágazata Baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poultry, és organic fertilizers. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 4. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Olaszország

  A ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Carceri, Olaszország.

 5. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Olaszország

  A ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Credaro, Olaszország.

 6. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Olaszország

  A AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Rivarolo Mantovano, Olaszország.

 7. FREE

  Egyiptom

  A FREE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Baromfi. Székhelye alex, Egyiptom.

 8. NUOVA FOOD S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA FOOD S.R.L., tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Striano, Olaszország.

 9. CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S.

  Olaszország

  A CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Baromfi, Tojás, és Baromfi. Székhelye Albignasego, Olaszország.

 10. TEI S.R.L.

  Olaszország

  A TEI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Salo', Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Baromfi - Import export

Találatok száma

19 299 Vállalat