• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • baromfi- nyúl- és vadtenyésztés

A keresés eredménye

Baromfi- nyúl- és vadtenyésztés - Import export

 1. COQ DES PRES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A COQ DES PRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss csirke és tyúk, Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Tojás, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, és Rillettes. Székhelye Fernelmont, Belgium.

 2. FRANCO SRL

  Olaszország

  A FRANCO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Cervasca, Olaszország.

 3. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Olaszország

  A CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turkey, guinea fowl, ducks, és capons. Székhelye Olevano Sul Tusciano, Olaszország.

 4. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Olaszország

  A COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pheasant, és quails. Székhelye Acquafondata, Olaszország.

 5. PUNTO AGRI

  Olaszország

  A PUNTO AGRI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gombák, Itatók, diy items, Gombák, Itatók, és Poultry incubators and brooders. Székhelye Siano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MURAT-LAMM GMBH

  Németország

  A MURAT-LAMM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Horb, Németország.

 2. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Törökország

  A AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, és Friss kacsa. Székhelye Adana, Törökország.

 3. ALTANERÍA

  Spanyolország

  A ALTANERÍA, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pedigree puppies. Székhelye Paracuellos-Madrid, Spanyolország.

 4. PINKI

  Belgium

  A PINKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Baromfi és vad, mélyhűtött, wholesale meats, frozen meats, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Aalter, Belgium.

 5. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgium

  A WILDHANDEL VERMEERSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Feldarabolt hús, Hús- és hentesáruk, Feldarabolt hús, ready-to-cook game, és dressed game products. Székhelye Torhout, Belgium.

 1. BUVENS

  Belgium

  A BUVENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Hús és hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Hús és hentesáru. Székhelye Diest, Belgium.

 2. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgária

  A TYCOON SERVICES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Fémkésztermékek, Vályúk és etetőpadok, és Fémkésztermékek. Székhelye Troyan, Bulgária.

 1. HYPHARM

  Franciaország

  A HYPHARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Roussay, Franciaország.

 2. BOKMOLENHOEVE

  Belgium

  A BOKMOLENHOEVE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállodák és éttermek, Szállodák és éttermek, chickens for gastronomy, és plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Székhelye Loker, Belgium.

 3. HERDICO

  Belgium

  A HERDICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, wholesale meats, és Hús és hentesáru. Székhelye Hoogstraten, Belgium.

 4. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgium

  A CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, biological butchering, fresh butchered products, és butcher's shop. Székhelye Deinze, Belgium.

 5. COMPTOIRS ALBERT

  Belgium

  A COMPTOIRS ALBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pheasant meat, rabbit meat, deer meat, és wild boar meat. Székhelye Vlierzele, Belgium.

 6. SELECT GAME BIRD

  Görögország

  A SELECT GAME BIRD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Grevena, Görögország.

 7. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Németország

  A TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Marha - Hentesáru, Hús és húsáruk, mélyhűtött, Gasztronómia - különlegességek, Darabolt hús és friss baromfi, Marha - Hentesáru, Hús és húsáruk, mélyhűtött, és Gasztronómia - különlegességek. Székhelye Bremen, Németország.

 8. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgium

  A LIEBEN GEVOGELTE & WILD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss csirke és tyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, butter manufacturers, small eggs, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Genk, Belgium.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Németország

  A ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, Juh és kecske, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, és Juh és kecske. Székhelye Lohfelden, Németország.

 2. RENA IMPEX

  Törökország

  A RENA IMPEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marble blocks. Székhelye Tepebasi, Törökország.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Németország

  A ZOOFACHMARKT - MARCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Heinsberg, Németország.

 4. BELGABROED

  Belgium

  A BELGABROED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for slaughtering poultry and birds, és pet breeding. Székhelye Merksplas, Belgium.

 5. BELKI

  Belgium

  A BELKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, és Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Aalst, Belgium.

 6. SCHNEIDER VIEH & FLEISCH AG

  Svájc

  A SCHNEIDER VIEH & FLEISCH AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Szarvasmarha, Sertés, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Hal, Szarvasmarha, Sertés, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Sursee, Svájc.

 7. GLOBAL MEAT GMBH & CO. KG

  Németország

  A GLOBAL MEAT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Münster, Németország.

 8. CARNES DE CAZA NUÑEZ SLU

  Spanyolország

  A CARNES DE CAZA NUÑEZ SLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Cordoba, Spanyolország.

 9. AHMED ABDEL MOEMEN

  Ausztria

  A AHMED ABDEL MOEMEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Diétás- és biotáplálékok, Tejipari termékek, Étolajok és ételzsírok, Tojás, Diétás- és biotáplálékok, Tejipari termékek, és Étolajok és ételzsírok. Székhelye Wien, Ausztria.

 10. AFIYET HANDELS GMBH

  Németország

  A AFIYET HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Hamburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Baromfi- nyúl- és vadtenyésztés - Import export

Találatok száma

5294 Vállalat