• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • baromfi és vad- mélyhűtött

A keresés eredménye

Baromfi és vad- mélyhűtött - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunézia

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 2. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SCEA LA CAILLE DES VOSGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Bertrimoutier, Franciaország.

 3. AVIMOSA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AVIMOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken meat, chicken meat, cutting room, abattoirs, frozen poultry, frozen meat export, és fresh meat export. Székhelye Moraleja De Enmedio-Madrid, Spanyolország.

 4. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Németország

  A HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Penzberg, Németország.

 5. EURO WILD

  Franciaország

  A EURO WILD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wild game. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PREMIERE POULTRY LTD

  Egyesült Királyság

  A PREMIERE POULTRY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Downpatrick, Egyesült Királyság.

 2. CTO FOOD

  Belgium

  A CTO FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken, turkey meat, és pork. Székhelye Schoten, Belgium.

 3. FCV S.A.S

  Franciaország

  A FCV S.A.S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen foodstuffs export, chicken, turkey, és french meats. Székhelye Saint-Berthevin, Franciaország.

 4. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Németország

  A CAF EXOTIC MEAT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wild game, és pigeons. Székhelye Kehl, Németország.

 5. AQUITAINE SELECTION

  Franciaország

  A AQUITAINE SELECTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poultry, és poultry meat. Székhelye Bazas, Franciaország.

 1. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Szlovákia

  A GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Rozhanovce, Szlovákia.

 2. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Magyarország

  A FOOD NAVIGATOR LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras. Székhelye Budapest, Magyarország.

 1. PINKI

  Belgium

  A PINKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Baromfi és vad, mélyhűtött, wholesale meats, frozen meats, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Aalter, Belgium.

 2. OLLAS SP Z O O

  Lengyelország

  A OLLAS SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Gryźliny, Lengyelország.

 3. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spanyolország

  A LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, finished poultry products, chicken meat, turkey meat, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 4. FROZEN FAST FOOD LTD

  Egyesült Királyság

  A FROZEN FAST FOOD LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen ready meals. Székhelye Leyton, Egyesült Királyság.

 5. MOERMAN BVBA.

  Belgium

  A MOERMAN BVBA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poultry for slaughter, és poultry. Székhelye Kluisbergen, Belgium.

 6. AGROPROD CRASNA

  Románia

  A AGROPROD CRASNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finished poultry products, frozen poultry, poultry cold meats and salami, és poultry meat. Székhelye Supuru De Jos, Satu Mare, Románia.

 7. VADEBO

  Belgium

  A VADEBO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Készételek, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Herentals, Belgium.

 8. MEAT PRO SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A MEAT PRO SP. Z O. O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, breeding poultry, poultry, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Chicken processing. Székhelye Wieruszów, Lengyelország.

 1. INTER-NATURAL

  Lengyelország

  A INTER-NATURAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat import export, frozen poultry, és chicken meat. Székhelye Świnna, Lengyelország.

 2. P.D. HOOK

  Egyesült Királyság

  A P.D. HOOK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Bampton, Egyesült Királyság.

 3. FOULON KIP SERVICE

  Belgium

  A FOULON KIP SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, Baromfi és vad, mélyhűtött, és chicken. Székhelye Moorslede, Belgium.

 4. WILDGLÜCK PREMIUM WILDFLEISCH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO KG

  Németország

  A WILDGLÜCK PREMIUM WILDFLEISCH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, Hús- és húsárukonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Schnakenbek, Németország.

 5. IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL

  Spanyolország

  A IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is game, deer, és hares. Székhelye Villamanrique, Spanyolország.

 6. WIENERWALDWILD

  Ausztria

  A WIENERWALDWILD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, Hús- és húsárukonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Purkersdorf, Ausztria.

 7. VOLYS STAR

  Belgium

  A VOLYS STAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Lendelede, Belgium.

 8. WWW.WILDFLEISCH-ONLINE-BESTELLEN.DE

  Németország

  A WWW.WILDFLEISCH-ONLINE-BESTELLEN.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, Hús- és húsárukonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Neustrelitz, Németország.

 9. DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG

  Németország

  A DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, Hús- és húsárukonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Bitburg, Németország.

 10. HOCHLÄNDER WILD GMBH

  Ausztria

  A HOCHLÄNDER WILD GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, Hús- és húsárukonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Griffen, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes