• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • baromfi és vad- mélyhűtött

A keresés eredménye

Baromfi és vad- mélyhűtött - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunézia

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 2. AVIMOSA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AVIMOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken meat, chicken meat, cutting room, abattoirs, frozen poultry, frozen meat export, és fresh meat export. Székhelye Moraleja De Enmedio-Madrid, Spanyolország.

 3. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Németország

  A HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Penzberg, Németország.

 4. EURO WILD

  Franciaország

  A EURO WILD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wild game. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 5. AQUITAINE SELECTION

  Franciaország

  A AQUITAINE SELECTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poultry, és poultry meat. Székhelye Bazas, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spanyolország

  A LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, finished poultry products, chicken meat, turkey meat, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 2. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Szlovákia

  A GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Rozhanovce, Szlovákia.

 3. CTO FOOD

  Belgium

  A CTO FOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken, turkey meat, és pork. Székhelye Schoten, Belgium.

 4. FCV S.A.S

  Franciaország

  A FCV S.A.S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen foodstuffs export, chicken, turkey, és french meats. Székhelye Saint-Berthevin, Franciaország.

 5. OLLAS SP Z O O

  Lengyelország

  A OLLAS SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Gryźliny, Lengyelország.

 1. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Magyarország

  A FOOD NAVIGATOR LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Whole block duck foie gras. Székhelye Budapest, Magyarország.

 2. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Németország

  A CAF EXOTIC MEAT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wild game, és pigeons. Székhelye Kehl, Németország.

 1. FEOGA VENTURES LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A FEOGA VENTURES LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef cold cuts. Székhelye Ellicott City, Amerikai Egyesült Államok.

 2. PINKI

  Belgium

  A PINKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Baromfi és vad, mélyhűtött, wholesale meats, frozen meats, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Aalter, Belgium.

 3. PREMIERE POULTRY LTD

  Egyesült Királyság

  A PREMIERE POULTRY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Downpatrick, Egyesült Királyság.

 4. FROZEN FAST FOOD LTD

  Egyesült Királyság

  A FROZEN FAST FOOD LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen ready meals. Székhelye Leyton, Egyesült Királyság.

 5. VADEBO

  Belgium

  A VADEBO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Készételek, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Herentals, Belgium.

 6. LIVESTOCK EXPORT PTY LTD

  Ausztrália

  A LIVESTOCK EXPORT PTY LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen poultry, frozen beef, és class a eggs. Székhelye Hervey Bay, Ausztrália.

 7. MOERMAN BVBA.

  Belgium

  A MOERMAN BVBA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poultry for slaughter, és poultry. Székhelye Kluisbergen, Belgium.

 8. INTER-NATURAL

  Lengyelország

  A INTER-NATURAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat import export, frozen poultry, és chicken meat. Székhelye Świnna, Lengyelország.

 1. SARA FOOD GROUP SAL

  Libanon

  A SARA FOOD GROUP SAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, food / beverages - wholesale and retail, Canned foods and of vegetables, Baromfi és vad, mélyhűtött, és frozen pork. Székhelye Kahlde, Libanon.

 2. TILLINGBOURNE FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A TILLINGBOURNE FOODS LTD, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, frozen meat export, frozen fish, Hal, mélyhűtött, és frozen seafood. Székhelye Reigate, Egyesült Királyság.

 3. SEARA FROZEN FOODS

  Amerikai Egyesült Államok

  A SEARA FROZEN FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef, frozen pork, és lamb and mutton. Székhelye Washington Dc, Amerikai Egyesült Államok.

 4. MULTIFOOD DIVISION INTERGEL

  Svájc

  A MULTIFOOD DIVISION INTERGEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Zöldség, mélyhűtött, Baromfi és vad, mélyhűtött, Pizzák, mélyhűtött, Melegházi zöldségek, Zöldség, mélyhűtött, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Gals, Svájc.

 5. BRASIL FOODS SA

  Brazília

  A BRASIL FOODS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fresh and frozen chicken. Székhelye Itajaí, Brazília.

 6. GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS

  Egyesült Arab Emírségek

  A GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is delicatessens. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 7. AGROPROD CRASNA

  Románia

  A AGROPROD CRASNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finished poultry products, frozen poultry, poultry cold meats and salami, és poultry meat. Székhelye Supuru De Jos, Satu Mare, Románia.

 8. GALFINO GMBH

  Németország

  A GALFINO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi és vad, mélyhűtött, meat import export, wholesale frozen meats, Baromfi és vad, mélyhűtött, és seafood product sales. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. P.D. HOOK

  Egyesült Királyság

  A P.D. HOOK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi és vad, mélyhűtött. Székhelye Bampton, Egyesült Királyság.

 10. WWW.WILDFLEISCH-ONLINE-BESTELLEN.DE

  Németország

  A WWW.WILDFLEISCH-ONLINE-BESTELLEN.DE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, Hús- és húsárukonzervek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Baromfi és vad, mélyhűtött, és Hús- és húsárukonzervek. Székhelye Neustrelitz, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Baromfi és vad- mélyhűtött - Import export

Találatok száma

190 Vállalat