• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ballisztika - műszerek és tesztelés

A keresés eredménye

Ballisztika - műszerek és tesztelés - Import export

 1. F.A.I.R. S.R.L.

  Olaszország

  A F.A.I.R. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Marcheno, Olaszország.

 2. HARD SHELL U.S.

  Amerikai Egyesült Államok

  A HARD SHELL U.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Personal protection equipment. Székhelye Miami, Fl, Amerikai Egyesült Államok.

 3. ADS INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ADS INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bullet proof vests, books by italian authors, és ballistics. Székhelye York, Egyesült Királyság.

 4. HARD SHELL FZE

  Egyesült Arab Emírségek

  A HARD SHELL FZE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűzoltás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ballisztika - műszerek és tesztelés, bullet proof vests, armoured vehicles, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Sharjah, Egyesült Arab Emírségek.

 5. STEEL DEFENCE CO.

  Törökország

  A STEEL DEFENCE CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Yenimahalle/ Ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. J.V. NIEBERGALL

  Németország

  A J.V. NIEBERGALL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Police equipments. Székhelye Niedernhausen, Németország.

 2. SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS

  Törökország

  A SEDNA GLOBAL MARKETING AND FINANCIAL SOLUTIONS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is european grants, és direct marketing solutions. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V.

  Mexikó

  A BAHER ASESORES INTEGRALES S.A. DE C.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyóálló mellények, protective work helmets, protection vests, és Golyóálló mellények. Székhelye Mexico, Mexikó.

 4. FABARM S.P.A.

  Olaszország

  A FABARM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Travagliato, Olaszország.

 5. NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A.

  Olaszország

  A NOBEL SPORT MARTIGNONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Genova, Olaszország.

 1. CHEDDITE S.R.L.

  Olaszország

  A CHEDDITE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Livorno, Olaszország.

 2. EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C.

  Olaszország

  A EUROCOMM MUNIZIONI S.N.C. DI CLAUDIA MORI E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Roncadelle, Olaszország.

 1. FRATELLI TANFOGLIO S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI TANFOGLIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Gardone Val Trompia, Olaszország.

 2. ARMI PERAZZI S.P.A.

  Olaszország

  A ARMI PERAZZI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Botticino, Olaszország.

 3. LANCELOTTI MARA S.R.L.

  Olaszország

  A LANCELOTTI MARA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Marcheno, Olaszország.

 4. F.A.P.

  Olaszország

  A F.A.P., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Gussago, Olaszország.

 5. FALCO ARMS S.R.L.

  Olaszország

  A FALCO ARMS S.R.L., tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Marcheno, Olaszország.

 6. C.D. EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A C.D. EUROPE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Sarezzo, Olaszország.

 7. ARMERIA PIOVANELLI S.R.L.

  Olaszország

  A ARMERIA PIOVANELLI S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Lonato Del Garda, Olaszország.

 8. NUOVA JAGER S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA JAGER S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Basaluzzo, Olaszország.

 1. ARMERIA MANCINI A SAN MARINO

  San Marino

  A ARMERIA MANCINI A SAN MARINO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is optical. Székhelye Gualdicciolo, San Marino.

 2. PARDINI ARMI S.R.L.

  Olaszország

  A PARDINI ARMI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Camaiore, Olaszország.

 3. SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD.

  Hong Kong

  A SPRING SUN FIRST TACTICAL INTERNATIONAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 4. MATCHGUNS S.R.L.

  Olaszország

  A MATCHGUNS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Parma, Olaszország.

 5. STIL CRIN

  Olaszország

  A STIL CRIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Pavone Del Mella, Olaszország.

 6. LAMEC S.R.L.

  Olaszország

  A LAMEC S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Nave, Olaszország.

 7. COSMI AMERICO & FIGLIO

  Olaszország

  A COSMI AMERICO & FIGLIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Ancona, Olaszország.

 8. SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP.

  Kína

  A SHANDONG SANDA SCI&TECH DEV. CORP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye JINAN, Kína.

 9. RPS S.R.L.

  Olaszország

  A RPS S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportfegyverek, Ballisztika - műszerek és tesztelés, Sportfegyverek, és Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Sarezzo, Olaszország.

 10. GUVENLI YASAM LTD STI

  Törökország

  A GUVENLI YASAM LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes