• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bőr és nyersbőr - ipari gépek

A keresés eredménye

Bőr és nyersbőr - ipari gépek - Import export

 1. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters for plastics, automatic cutters, Foam cutting machines, és Water jet cutting - machines. Székhelye Bielefeld, Németország.

 2. LE RELAIS DU CUIR

  Franciaország

  A LE RELAIS DU CUIR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye La Roque D'anthéron, Franciaország.

 3. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Olaszország

  A MACHINERY AUTOMATION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sole workshop machines and apparatus, és heel counter bevelling machines. Székhelye Legnano, Olaszország.

 4. HELION SARL

  Franciaország

  A HELION SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, Varrógépek, háztartási, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, Varrógépek, háztartási, és Sewing machines for leather. Székhelye Sainte Magnance, Franciaország.

 5. PACO BAZÁN

  Spanyolország

  A PACO BAZÁN, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszítő lakberendezési kiegészítők, Gépek és eszközök, konfekcióipari -, Könyvkötészet, sewing machines, Díszítő lakberendezési kiegészítők, Gépek és eszközök, konfekcióipari -, és Könyvkötészet. Székhelye Ubrique-Cádiz, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COS.T.A. SRL

  Olaszország

  A COS.T.A. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye Montebello Vicentino, Olaszország.

 2. BARNINI S.R.L.

  Olaszország

  A BARNINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leatherwork - industrial machinery. Székhelye Castelfranco Di Sotto, Olaszország.

 3. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Ausztria

  A MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Krómbőr, Bőr, ruhaipar, Cipők, Bőr, nyersbőr és szőrme, Krómbőr, Bőr, ruhaipar, és Cipők. Székhelye Innsbruck, Ausztria.

 4. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Törökország

  A KABAKLIOGLU DERI KOSELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Shoe leather, Bőr, nyersbőr és szőrme, és manufacturing of leather for shoes. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. REGOR CREATIONS

  Franciaország

  A REGOR CREATIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye Andrezé, Franciaország.

 1. SCHUH SCHELL

  Németország

  A SCHUH SCHELL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Import-export - gépipar, Cipők, Sport- és szabadidőcipők, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Import-export - gépipar, Cipők, és Sport- és szabadidőcipők. Székhelye Bisingen, Németország.

 2. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Németország

  A GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Utazási cikkek, Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, és Utazási cikkek. Székhelye Gammertingen, Németország.

 1. IVEAPROD-COM

  Moldávia

  A IVEAPROD-COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ox leather, beef slaughter, és Cow hides. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 2. MARTIMAR -M

  Moldávia

  A MARTIMAR -M, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is leather, és leather and skins export. Székhelye Ungheni, Moldávia.

 3. KADIC

  Belgium

  A KADIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Finombőrfeldolgozó gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, és supplies for leather goods. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 4. L&L STUDIO

  Törökország

  A L&L STUDIO, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Táskák és utazási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. INTRASKINS

  Belgium

  A INTRASKINS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr, nyersbőr és szőrme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és deposit. Székhelye Mouscron, Belgium.

 6. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A RKK MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gépipar, Cipők, Sport- és szabadidőcipők, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Import-export - gépipar, Cipők, Sport- és szabadidőcipők, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Pirmasens, Németország.

 7. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Németország

  A SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Utazási cikkek, Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, és Utazási cikkek. Székhelye Mülheim, Németország.

 8. OFF. MECCANICA M.M.

  Olaszország

  A OFF. MECCANICA M.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Montorso Vicentino, Olaszország.

 1. FORVAL S.R.L.

  Olaszország

  A FORVAL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Finombőrfeldolgozó gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, és Finombőrfeldolgozó gépek. Székhelye Induno Olona, Olaszország.

 2. IN.TE.CO. S.R.L.

  Olaszország

  A IN.TE.CO. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Carre', Olaszország.

 3. EUROTEC S.R.L.

  Olaszország

  A EUROTEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Montebello Vicentino, Olaszország.

 4. FILIZ MAKINA SAN VE TIC AS

  Törökország

  A FILIZ MAKINA SAN VE TIC AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Gépek, cipőipari -, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Gépek, cipőipari -. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. FORNI VARESE

  Olaszország

  A FORNI VARESE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Ispra, Olaszország.

 6. FRITZ HÄRTEL GMBH

  Németország

  A FRITZ HÄRTEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Stuttgart, Németország.

 7. SPELTO S.N.C.

  Olaszország

  A SPELTO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Torino, Olaszország.

 8. R.A.M. S.R.L.

  Olaszország

  A R.A.M. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Calvisano, Olaszország.

 9. MERCURI MODA S.R.L.

  Olaszország

  A MERCURI MODA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Kiegészítők, ruházathoz, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Porto Sant'elpidio, Olaszország.

 10. VALLERO INTERNATIONAL S.P.A.

  Olaszország

  A VALLERO INTERNATIONAL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Oglianico, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes