• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bőr és nyersbőr - ipari gépek

A keresés eredménye

Bőr és nyersbőr - ipari gépek - Import export

 1. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters for plastics, automatic cutters, Foam cutting machines, és Water jet cutting - machines. Székhelye Bielefeld, Németország.

 2. BARNINI S.R.L.

  Olaszország

  A BARNINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leatherwork - industrial machinery. Székhelye Castelfranco Di Sotto, Olaszország.

 3. HELION SARL

  Franciaország

  A HELION SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, Varrógépek, háztartási, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, Varrógépek, háztartási, és Sewing machines for leather. Székhelye Sainte Magnance, Franciaország.

 4. COS.T.A. SRL

  Olaszország

  A COS.T.A. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye Montebello Vicentino, Olaszország.

 5. PACO BAZÁN

  Spanyolország

  A PACO BAZÁN, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszítő lakberendezési kiegészítők, Gépek és eszközök, konfekcióipari -, Könyvkötészet, sewing machines, Díszítő lakberendezési kiegészítők, Gépek és eszközök, konfekcióipari -, és Könyvkötészet. Székhelye Ubrique-Cádiz, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Olaszország

  A MACHINERY AUTOMATION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sole workshop machines and apparatus, és heel counter bevelling machines. Székhelye Legnano, Olaszország.

 2. LE RELAIS DU CUIR

  Franciaország

  A LE RELAIS DU CUIR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye La Roque D'anthéron, Franciaország.

 3. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Németország

  A GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Utazási cikkek, Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, és Utazási cikkek. Székhelye Gammertingen, Németország.

 4. REGOR CREATIONS

  Franciaország

  A REGOR CREATIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye Andrezé, Franciaország.

 5. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Törökország

  A KABAKLIOGLU DERI KOSELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Shoe leather, Bőr, nyersbőr és szőrme, és manufacturing of leather for shoes. Székhelye Denizli, Törökország.

 1. SCHUH SCHELL

  Németország

  A SCHUH SCHELL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Import-export - gépipar, Cipők, Sport- és szabadidőcipők, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Import-export - gépipar, Cipők, és Sport- és szabadidőcipők. Székhelye Bisingen, Németország.

 2. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Ausztria

  A MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Krómbőr, Bőr, ruhaipar, Cipők, Bőr, nyersbőr és szőrme, Krómbőr, Bőr, ruhaipar, és Cipők. Székhelye Innsbruck, Ausztria.

 1. IVEAPROD-COM

  Moldávia

  A IVEAPROD-COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ox leather, beef slaughter, és Cow hides. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 2. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A RKK MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gépipar, Cipők, Sport- és szabadidőcipők, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Import-export - gépipar, Cipők, Sport- és szabadidőcipők, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Pirmasens, Németország.

 3. INTRASKINS

  Belgium

  A INTRASKINS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr, nyersbőr és szőrme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és deposit. Székhelye Mouscron, Belgium.

 4. MARTIMAR -M

  Moldávia

  A MARTIMAR -M, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is leather, és leather and skins export. Székhelye Ungheni, Moldávia.

 5. KADIC

  Belgium

  A KADIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Finombőrfeldolgozó gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, és supplies for leather goods. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 6. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Németország

  A SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Utazási cikkek, Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, és Utazási cikkek. Székhelye Mülheim, Németország.

 7. L&L STUDIO

  Törökország

  A L&L STUDIO, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Táskák és utazási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. BRAMAC S.R.L.

  Olaszország

  A BRAMAC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Matrackészítés és tömés - gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, és Matrackészítés és tömés - gépek. Székhelye Trani, Olaszország.

 1. SAGITTA S.P.A.

  Olaszország

  A SAGITTA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 2. SPELTO S.N.C.

  Olaszország

  A SPELTO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Torino, Olaszország.

 3. MANIFATTURE TOSCANE TA - BRU S.P.A.

  Olaszország

  A MANIFATTURE TOSCANE TA - BRU S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Signa, Olaszország.

 4. INTERCOM S.R.L.

  Olaszország

  A INTERCOM S.R.L., tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Montespertoli, Olaszország.

 5. OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A

  Olaszország

  A OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 6. SENATORI S.P.A.

  Olaszország

  A SENATORI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Finombőrfeldolgozó gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, és Finombőrfeldolgozó gépek. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 7. ESCOMAR ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A ESCOMAR ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 8. LETA S.R.L.

  Olaszország

  A LETA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőrdíszműáruk, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőrdíszműáruk. Székhelye Noventa Padovana, Olaszország.

 9. LAMEBO S.R.L.

  Olaszország

  A LAMEBO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bőr és nyersbőr - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőrcserző gépek, Szőrme - gépek és berendezések, Bőrcserző gépek, és Szőrme - gépek és berendezések. Székhelye Leinì, Olaszország.

 10. R.A.M. S.R.L.

  Olaszország

  A R.A.M. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, és Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Calvisano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes