• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • béka

A keresés eredménye

Béka - Import export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. ROMANZINI SAS

  Franciaország

  A ROMANZINI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Béka, processed snails, Béka, és snails. Székhelye LA RIVIERE DRUGEON, Franciaország.

 3. BEKA

  Belgium

  A BEKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konyhabútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wok, pots, pots and pans, és Tilting bratt pan. Székhelye Oostrozebeke, Belgium.

 4. ALBRASIL ME

  Brazília

  A ALBRASIL ME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Béka. Székhelye São José De Ribamar, Brazília.

 5. ÖZSAMBAY

  Törökország

  A ÖZSAMBAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Béka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frog farming, prepared frogs, és processed frogs. Székhelye Mugla, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FROOG

  Törökország

  A FROOG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Béka. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. BEKA

  Törökország

  A BEKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszolás- szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical engineering. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. BEKA S.A.

  Görögország

 4. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézcsövek. Székhelye Berlin, Németország.

 5. BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH

  Németország

  A BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, Mozgójárdák, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, Ipari épületépítés, Szállítóberendezések és -rendszerek, Mozgójárdák, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, és Ipari épületépítés. Székhelye Fehrbellin, Németország.

 1. BEKA RUBBER

  Törökország

  A BEKA RUBBER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumipadlók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber floors, és gymnasium supplies. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BEKA PRINT ELECTRONIC GMBH

  Németország

  A BEKA PRINT ELECTRONIC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Székhelye Stemwede, Németország.

 1. BEKA CONSULTING GMBH

  Ausztria

  A BEKA CONSULTING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatszervezési szoftver, Felhasználói szoftvercsomagok, Informatika - perifériák, Információs rendszerek - tanácsadás, Vállalatszervezési szoftver, Felhasználói szoftvercsomagok, Informatika - perifériák, és Információs rendszerek - tanácsadás. Székhelye Pasching, Ausztria.

 2. BEKA PARKSYSTEME GMBH

  Németország

  A BEKA PARKSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, és Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések. Székhelye Pirmasens, Németország.

 3. BEKA METALLTECHNIK GMBH

  Németország

  A BEKA METALLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Höheischweiler, Németország.

 4. BEKA WERBEARTIKELVERTRIEB GMBH

  Németország

  A BEKA WERBEARTIKELVERTRIEB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Írószerek és papíráruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Reklámcikkek, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, és Reklámcikkek. Székhelye Saarlouis, Németország.

 5. BEKA-TRANSPORTE

  Németország

  A BEKA-TRANSPORTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás, Közúti szállítás, Fuvarozók, nemzetközi, Nemzetközi futárszolgálat, Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás, Közúti szállítás, Fuvarozók, nemzetközi, és Nemzetközi futárszolgálat. Székhelye Magdeburg, Németország.

 6. BEKA BAU GMBH

  Németország

  A BEKA BAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonépítés, Kőművesmunkák, Szakipari munka, Előre gyártott elemes építés, Betonépítés, Kőművesmunkák, Szakipari munka, és Előre gyártott elemes építés. Székhelye Eschau, Németország.

 7. BEKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

  Németország

  A BEKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Papír- és kartonpapírgyártás, Papírlemez- és kartongyártás, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Papír- és kartonpapírgyártás, és Papírlemez- és kartongyártás. Székhelye Aachen, Németország.

 8. BEKA BERND KAMM

  Németország

  A BEKA BERND KAMM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és mázolás, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Fénytáblák és fényreklám, Szedés és reprotechnika, Festés és mázolás, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Fénytáblák és fényreklám, és Szedés és reprotechnika. Székhelye Gronau, Németország.

 1. BEKA BERRY UND KAISER GMBH

  Svájc

  A BEKA BERRY UND KAISER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Védő- és őrszolgálatok, nyomozóirodák, Nemzetközi munkaerő-közvetítés, Mérnökirodák - ipari, Környezetvédelem, Védő- és őrszolgálatok, nyomozóirodák, Nemzetközi munkaerő-közvetítés, Mérnökirodák - ipari, és Környezetvédelem. Székhelye Gams, Svájc.

 2. BEKA FAHRZEUG- UND METALLBAU GMBH

  Németország

  A BEKA FAHRZEUG- UND METALLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Szerszámgépek, fémek alakítására, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Szerszámgépek, fémek alakítására. Székhelye Halberstadt, Németország.

 3. BEKA SECURITY DIENSTLEISTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A BEKA SECURITY DIENSTLEISTUNGSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanyszerelés, Riasztás és ellenőrzés - készülékek és berendezések, Informatika - szoftverek, Védő- és őrszolgálatok, nyomozóirodák, Villanyszerelés, Riasztás és ellenőrzés - készülékek és berendezések, Informatika - szoftverek, és Védő- és őrszolgálatok, nyomozóirodák. Székhelye München, Németország.

 4. BEKA INDUSTRIE AUSRUESTUNG VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A BEKA INDUSTRIE AUSRUESTUNG VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Szerszámok, motoros, Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, és Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Székhelye Kindsbach, Németország.

 5. BEKA TEKSTIL TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A BEKA TEKSTIL TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok. Székhelye Denizli, Törökország.

 6. BEKA PAPER BAG

  Törökország

  A BEKA PAPER BAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírzacskók és -zsákok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. BEKA WERBETECHNIK

  Németország

  A BEKA WERBETECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Fénytáblák és fényreklám, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Fénytáblák és fényreklám, Szedés és reprotechnika, és Nyomdaipar. Székhelye Köln, Németország.

 8. BEKA MÖBEL GMBH, MÖBELPRODUKTION

  Németország

  A BEKA MÖBEL GMBH, MÖBELPRODUKTION, tevékenységi ágazata Fa - félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsomagolások, Faszerkezetek, Fapadlók és parketta, Facsomagolások, Faszerkezetek, és Fapadlók és parketta. Székhelye Dorfchemnitz, Németország.

 9. BEKA MEDICARE GMBH & CO. KG

  Németország

  A BEKA MEDICARE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Orvosi és sebészeti műszerek, Orvosi ellátás és sebészet - eszközök és felszerelések, Gyógyszeripari készítmények, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Orvosi és sebészeti műszerek, és Orvosi ellátás és sebészet - eszközök és felszerelések. Székhelye Gaildorf, Németország.

 10. BEKA ENDUSTRIYEL MUTFAK SAN VE TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A BEKA ENDUSTRIYEL MUTFAK SAN VE TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kemenceépítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial kitchens, household cookers, steel kitchen top, és professional barbecues and buffets. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes