• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bányakitermelési szolgáltatások

A keresés eredménye

Bányakitermelési szolgáltatások - Import export

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Törökország

  A ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Bányakitermelési szolgáltatások, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. ABG ENTERPRISE

  Törökország

  A ABG ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bentonite, marble bathroom top, travertine, és granite. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S

  Törökország

  A GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. GEOVARIANCES

  Franciaország

  A GEOVARIANCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Avon Cedex, Franciaország.

 5. ASSOCIATION BRANTON

  Ukrajna

  A ASSOCIATION BRANTON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal laminates, és geological surveys. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL

  Sierra Leone

  A KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 8k gold jewellery, és cut diamonds. Székhelye Kenema, Sierra Leone.

 2. KAZSPECGEOLOGIYA

  Kazahsztán

  A KAZSPECGEOLOGIYA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Almatyi, Kazahsztán.

 3. GARMOOZ MINING SERVICES LLC

  Omán

  A GARMOOZ MINING SERVICES LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mining products, és limestone. Székhelye Muscat, Omán.

 4. ANAND TALC

  Egyiptom

  A ANAND TALC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 5. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Törökország

  A TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányakitermelési szolgáltatások, Ólom és ólomötvözetek, Bányakitermelési szolgáltatások, zinc, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. OZSOYLAR NATURAL STONE

  Törökország

  A OZSOYLAR NATURAL STONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Mugla, Törökország.

 2. SIAN ENTERPRISES

  Pakisztán

  A SIAN ENTERPRISES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Gujranwala, Pakisztán.

 1. PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC.

  Törökország

  A PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. OZPAMIR MAINING

  Törökország

  A OZPAMIR MAINING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural talc. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ÖZERLER MERMER

  Törökország

  A ÖZERLER MERMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is white marble, marble indoor flooring for industrial buildings, és marble blocks. Székhelye Pendik, Törökország.

 4. FELIX LJUBEC

  Szlovénia

  A FELIX LJUBEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerekek, automatic turning, és Fogaskerekek. Székhelye Ptuj, Szlovénia.

 5. AYSAN

  Törökország

  A AYSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 6. A . M . H . BATRAN MINE TALC COM

  Egyiptom

  A A . M . H . BATRAN MINE TALC COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Giza, Egyiptom.

 7. OZCENGIZ AS

  Törökország

  A OZCENGIZ AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is litter box sand, és bentonite. Székhelye Adana, Törökország.

 8. NITCO TRADING CO.

  Törökország

  A NITCO TRADING CO., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányakitermelési szolgáltatások, spare parts, import, export, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. CETAŞ GRUP

  Törökország

  A CETAŞ GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is slates for construction work, és coloured sand. Székhelye Erzincan, Törökország.

 2. AK DOGALTAS

  Törökország

  A AK DOGALTAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Kayseri, Törökország.

 3. HIDRAULIC CHILE E.I.R.L.

  Chile

  A HIDRAULIC CHILE E.I.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Santiago, Chile.

 4. KORKMAZLAR MINIG CO

  Törökország

  A KORKMAZLAR MINIG CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Aydin, Törökország.

 5. LANZBAUMASCHINEN GMBH

  Németország

  A LANZBAUMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Bányakitermelési szolgáltatások, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Ipari berendezések javítása, Bányakitermelési szolgáltatások, és Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Székhelye Hutthurm, Németország.

 6. TINAS MADENCILIK

  Törökország

  A TINAS MADENCILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bentonite, és litter box sand. Székhelye Eskişehir, Törökország.

 7. BNB MADENCİLİK

  Törökország

  A BNB MADENCİLİK, tevékenységi ágazata Márványgranulátum és -por. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányakitermelési szolgáltatások, calcium carbonate, calcite, fodder, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Manisa Akhisar, Törökország.

 8. A&R MUENSTERLAND RABIA EL-LAHIB

  Németország

  A A&R MUENSTERLAND RABIA EL-LAHIB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Dülmen, Németország.

 9. ŞIMAL MADENCILIK EMLAK GIDA A.Ş

  Törökország

  A ŞIMAL MADENCILIK EMLAK GIDA A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is magnetite, limestone, és bentonite. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. VAN MERMER

  Törökország

  A VAN MERMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Van, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Bányakitermelési szolgáltatások - Import export

Találatok száma

546 Vállalat