• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bányászati gépek és eszközök

A keresés eredménye

Bányászati gépek és eszközök - Import export

 1. QUELLTECH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  QuellTech turnkey solutions for industrial image processing In addition to the laser sensor technology, our complete solutions include application software that can be implemented remotely worldwide. Why QuellTech laser sensors? Due to our flexible production methods and our focus on laser triangulation, we can adapt our sensors at any time. This includes, for example: Limited installation space, high process speeds, high temperatures of the measurement objects (up to approx. 1200°C), optically demanding surfaces and harsh industrial environments. Inline quality monitoring in production, machines and systems with laser sensor technology for surface inspection, volume measurement, preventive maintenance, flatness measurements, thickness measurements, weld seam guidance, weld seam inspection, industrial image processing and 3D laser scanner measurements. Quelltech offers inline solutions for quality inspection in the following industries Metal Fabrication, Smartphone Manufacturing, Welding Automation, OEM Integration, Power Engineering, Mining, Automotive. Do you need an initial consultation for your measurement task and preferably an initial free estimate of the feasibility of your measurement task? Then please get in touch with us at office@quelltech.de We will call you back promptly or arrange a team meeting with you for a competent initial technical evaluation of your measurement task.

 2. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. z o.o. is a company with decades of experience in the mining industry, operating successfully on the domestic and international market. An additional area of our activity is waste management as well as the design and construction of waste processing lines. Our offer includes machines, devices and structures intended both for work in the underground of mines and in other areas of industry. Our leading products are transport systems for moving electrical apparatus, self-locking holders for shaft cables, platforms for driving people with belt conveyors and systems supporting manual rail transport.

 3. FINEI OU

  Észtország

  A FINEI OU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Pühajõe Küla, Észtország.

 4. EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Németország

  A EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is epicyclic reduction gears, helicoidal gears, industrial reducers, és bevel gear reducers. Székhelye Bochum, Németország.

 5. IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE

  Törökország

  A IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Yenimahalle/ostim, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS

  Belgium

  A ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Bányászati gépek és eszközök, Ipari épületépítés, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Bányászati gépek és eszközök, industrial hard facings, és Ipari épületépítés. Székhelye Frameries, Belgium.

 2. INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX

  Belgium

  A INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, hollow glass, refractory concrete, Bányászati gépek és eszközök, és flat glass. Székhelye Mons, Belgium.

 3. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgium

  A SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasipar és fémipar - import / export, Bányászati gépek és eszközök, refractory concrete, Vasipar és fémipar - import / export, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Anhee, Belgium.

 4. CARDEM

  Belgium

  A CARDEM, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, flooring, chimneys, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bievre, Belgium.

 5. VTN EUROPE S.P.A.

  Olaszország

  A VTN EUROPE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, hydraulic shears, és Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Pojana Maggiore, Olaszország.

 1. MAGOTTEAUX

  Belgium

  A MAGOTTEAUX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Törők és őrlők - gépek és berendezések, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Törők és őrlők - gépek és berendezések, separators, és Újrahasznosítás - gépek és berendezések. Székhelye Vaux-sous-chevremont, Belgium.

 2. NORTH ROCK DRILL

  Törökország

  A NORTH ROCK DRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. NITROERG S.A.

  Lengyelország

  A NITROERG S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bierun, Lengyelország.

 2. BURSA DEDEKTÖR

  Törökország

  A BURSA DEDEKTÖR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. CENTRE TERRE ET PIERRE

  Belgium

  A CENTRE TERRE ET PIERRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Áru- és anyagvizsgálat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Tournai, Belgium.

 4. ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE

  Spanyolország

  A ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, working with natural stones, distribution and wholesale trade associations, Bányászati gépek és eszközök, és Wholesale production and sales. Székhelye Macael, Spanyolország.

 5. SCHÖMA CHRISTOPH SCHÖTTLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Németország

  A SCHÖMA CHRISTOPH SCHÖTTLER MASCHINENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Bányászati gépek és eszközök, Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Diepholz, Németország.

 6. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, Bányászati gépek és eszközök, Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Deutschfeistritz, Ausztria.

 7. SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN

  Németország

  A SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Orvosi és sebészeti műszerek, Vizsgálófelszerelések, Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Orvosi és sebészeti műszerek, és Vizsgálófelszerelések. Székhelye Berlin, Németország.

 8. D. E. MARL INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Németország

  A D. E. MARL INDUSTRIEVERTRETUNGEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Vizsgálófelszerelések, Radar- és rádióberendezések, Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Vizsgálófelszerelések, és Radar- és rádióberendezések. Székhelye Henstedt-Ulzburg, Németország.

 1. TRANSLOK GMBH

  Németország

  A TRANSLOK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Személygépkocsik, Villamos járművek, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Bányászati gépek és eszközök, Személygépkocsik, Villamos járművek, és Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Székhelye Geldern, Németország.

 2. ATELIERS DELBEQUE

  Belgium

  A ATELIERS DELBEQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építészeti irodák, Kazán- és tartályépítés, industrial assemblies, Építészeti irodák, Kazán- és tartályépítés, és metal carpentry design. Székhelye Andenne, Belgium.

 3. ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúróberendezések, consummable material, spare parts for punch cutters, perforation for mineral research, és Fúróberendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH

  Németország

  A ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweets, tunnelling machines, és machines and equipment for building tunnels and bridges. Székhelye Werne, Németország.

 5. YENI ÖZEN MAKINA

  Törökország

  A YENI ÖZEN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Bányászati gépek és eszközök, és new spare parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. DAMACO

  Belgium

  A DAMACO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial assemblies. Székhelye Petit-enghien, Belgium.

 7. RSBAUMASCHINEN GMBH

  Németország

  A RSBAUMASCHINEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, earthmoving machinery and equipment, excavators, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bockhorn, Németország.

 8. T.D. WILLIAMSON

  Belgium

  A T.D. WILLIAMSON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Nivelles, Belgium.

 9. SIELY CONSULTING

  Franciaország

  A SIELY CONSULTING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ipari beruházások - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Amiens, Franciaország.

 10. DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER

  Ausztria

  A DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vibrating for damage for building plots, és asphalt cutting machines. Székhelye Großraming, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Bányászati gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

27 999 Vállalat