• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bányászati gépek és eszközök

A keresés eredménye

Bányászati gépek és eszközök - Import export

 1. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. z o.o. is a company with decades of experience in the mining industry, operating successfully on the domestic and international market. An additional area of our activity is waste management as well as the design and construction of waste processing lines. Our offer includes machines, devices and structures intended both for work in the underground of mines and in other areas of industry. Our leading products are transport systems for moving electrical apparatus, self-locking holders for shaft cables, platforms for driving people with belt conveyors and systems supporting manual rail transport.

 2. FINEI OU

  Észtország

  A FINEI OU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Pühajõe Küla, Észtország.

 3. FAKOOR MEGHNATIS SPADANA (FMS CO)

  Irán

  A FAKOOR MEGHNATIS SPADANA (FMS CO), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vibrating screens, és feeders. Székhelye Tehran, Irán.

 4. EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Németország

  A EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is epicyclic reduction gears, helicoidal gears, industrial reducers, és bevel gear reducers. Székhelye Bochum, Németország.

 5. ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS

  Belgium

  A ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Bányászati gépek és eszközök, Ipari épületépítés, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Bányászati gépek és eszközök, industrial hard facings, és Ipari épületépítés. Székhelye Frameries, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CENTRE TERRE ET PIERRE

  Belgium

  A CENTRE TERRE ET PIERRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Áru- és anyagvizsgálat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Tournai, Belgium.

 2. INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX

  Belgium

  A INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, hollow glass, refractory concrete, Bányászati gépek és eszközök, és flat glass. Székhelye Mons, Belgium.

 3. CARDEM

  Belgium

  A CARDEM, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, flooring, chimneys, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bievre, Belgium.

 4. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgium

  A SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasipar és fémipar - import / export, Bányászati gépek és eszközök, refractory concrete, Vasipar és fémipar - import / export, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Anhee, Belgium.

 5. MAGOTTEAUX

  Belgium

  A MAGOTTEAUX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Törők és őrlők - gépek és berendezések, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Törők és őrlők - gépek és berendezések, separators, és Újrahasznosítás - gépek és berendezések. Székhelye Vaux-sous-chevremont, Belgium.

 1. NITROERG S.A.

  Lengyelország

  A NITROERG S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bierun, Lengyelország.

 2. NORTH ROCK DRILL

  Törökország

  A NORTH ROCK DRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BURSA DEDEKTÖR

  Törökország

  A BURSA DEDEKTÖR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. A&S MACHINERY CO., LTD.

  Kína

  A A&S MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Chengdu, Kína.

 3. IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE

  Törökország

  A IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Yenimahalle/ostim, Törökország.

 4. VTN EUROPE S.P.A.

  Olaszország

  A VTN EUROPE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, hydraulic shears, és Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Pojana Maggiore, Olaszország.

 5. DMSA GROUP LLC

  Azerbajdzsán

  A DMSA GROUP LLC, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Törők és őrlők - gépek és berendezések, Ércbányászás, sounders, Törők és őrlők - gépek és berendezések, machines and equipment for the manufacturing cement, plaster and lime products, és Ércbányászás. Székhelye Baku, Azerbajdzsán.

 6. ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE

  Spanyolország

  A ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, working with natural stones, distribution and wholesale trade associations, Bányászati gépek és eszközök, és Wholesale production and sales. Székhelye Macael, Spanyolország.

 7. D. E. MARL INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Németország

  A D. E. MARL INDUSTRIEVERTRETUNGEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Vizsgálófelszerelések, Radar- és rádióberendezések, Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Vizsgálófelszerelések, és Radar- és rádióberendezések. Székhelye Henstedt-Ulzburg, Németország.

 8. GÖLLNER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A GÖLLNER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sportcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Aachen, Németország.

 1. ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH

  Németország

  A ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweets, tunnelling machines, és machines and equipment for building tunnels and bridges. Székhelye Werne, Németország.

 2. YENI ÖZEN MAKINA

  Törökország

  A YENI ÖZEN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Bányászati gépek és eszközök, és new spare parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, Bányászati gépek és eszközök, Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Deutschfeistritz, Ausztria.

 4. TRANSLOK GMBH

  Németország

  A TRANSLOK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Személygépkocsik, Villamos járművek, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Bányászati gépek és eszközök, Személygépkocsik, Villamos járművek, és Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Székhelye Geldern, Németország.

 5. SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN

  Németország

  A SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Orvosi és sebészeti műszerek, Vizsgálófelszerelések, Bányászati gépek és eszközök, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Orvosi és sebészeti műszerek, és Vizsgálófelszerelések. Székhelye Berlin, Németország.

 6. SIELY CONSULTING

  Franciaország

  A SIELY CONSULTING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ipari beruházások - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Amiens, Franciaország.

 7. ATELIERS DELBEQUE

  Belgium

  A ATELIERS DELBEQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építészeti irodák, Kazán- és tartályépítés, industrial assemblies, Építészeti irodák, Kazán- és tartályépítés, és metal carpentry design. Székhelye Andenne, Belgium.

 8. DAMACO

  Belgium

  A DAMACO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial assemblies. Székhelye Petit-enghien, Belgium.

 9. DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER

  Ausztria

  A DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vibrating for damage for building plots, és asphalt cutting machines. Székhelye Großraming, Ausztria.

 10. ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúróberendezések, consummable material, spare parts for punch cutters, perforation for mineral research, és Fúróberendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Bányászati gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 076 Vállalat