• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök - Import export

 1. ALPA MINING S.I.A.

  Lettország

  Verified by europages badge

  ALPA Mining is an equipment and machinery provider for a variety of industries: mining and quarrying, metal, agriculture, but also packaging for food processing industry. We also offer supply spare parts and consumables for your equipment. Whether you are looking to invest in a new piece of equipment or you are buying used, we have a piece of equipment for you, that will maximize your output and efficiency. If you have not decided on a particular model or just want to check our current offer, our team is always at your service for consultations. We will show you the options and benefits of each model in detail and help you choose the best piece of equipment for you. Our care for the customer doesn’t stop with a purchase. We support every piece of equipment we sell through our service and after-sales service, also offering solutions for express delivery. We gain customers trust with reliable and high quality service and are very proud of cooperation we have. We don’t just sell equipment, but help you increase profitability by providing a solution to your challenges.

 2. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ASLI MACHINE INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Aluminium and titanium for bar turning, cnc bending, c.n.c milling, CNC milling, rolling mills - manufacture, precision lathes for metalworking, és metalworking lathes. Székhelye Izmit, Törökország.

 3. RAOUL LENOIR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A RAOUL LENOIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mágneses felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Villamoserőművek, Abroncsok, metals separator, circular electromagnets, permanent magnets, rectangular electromagnets, magnetic levitation, és magnetic lifters. Székhelye Cosnes Et Romain, Franciaország.

 4. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kövek és ércek, Malomkövek, Gránit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, és Granite cubes. Székhelye Penafiel, Portugália.

 5. GROUPE GARONNE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GROUPE GARONNE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Szitarendszerek, Hulladékosztályozás - gépek és anyagok, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Szitarendszerek, Hulladékosztályozás - gépek és anyagok, és Újrahasznosítás - gépek és berendezések. Székhelye Mondavezan, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP)

  Egyesült Arab Emírségek

  A 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Topográfiai műszerek és készülékek, GPS, Topográfiai műszerek és készülékek, satellite navigation systems, inland navigation, és GPS. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 2. PLASMA COMPANY LLC

  Ukrajna

  A PLASMA COMPANY LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial equipment, goods lifting equipment, pumps and compressors, és electric motors. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 3. GRASSI 1880 CAVE S.R.L.

  Olaszország

  A GRASSI 1880 CAVE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Nanto, Olaszország.

 4. CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD

  Törökország

  A CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is transmission gearing, és bearing housing grinding. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Törökország

  A DELKOM DELICI MAKINALARI A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alagútépítés, hydraulic drills for mines and quarries, és Alagútépítés. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Törökország

  A KUR MAKINA TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. CREISCENDO

  Franciaország

  A CREISCENDO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Működtető szerkezetek, ipari szerelvényekhez, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Működtető szerkezetek, ipari szerelvényekhez, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, thermal insulation - materials, és Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók. Székhelye Chisseaux, Franciaország.

 1. HB DRILLING

  Belgium

  A HB DRILLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és construction of water treatment machines. Székhelye Fontaine-L'Eveque, Belgium.

 2. MARS ROCK

  Törökország

  A MARS ROCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. TEKNIK MAKINA

  Törökország

  A TEKNIK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Törökország

  A ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szivattyúk, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, drilling machines for mines and quarries, drilling in rock, Hidraulikus szivattyúk, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. ÖZ YAVUZ MAKINA SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A ÖZ YAVUZ MAKINA SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. RDS - ROCK DRILL SPARE

  Törökország

  A RDS - ROCK DRILL SPARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Olaszország

  A CAVE TRAMBISERRA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, grooves, marble quarries, Márvány, és marble and allied materials. Székhelye Seravezza, Olaszország.

 8. CALCAIRES DE LA SAMBRE

  Belgium

  A CALCAIRES DE LA SAMBRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is limestone mineral filler, és limestone and dolomitic conditioners. Székhelye Landelies, Belgium.

 1. HELICEO

  Franciaország

  A HELICEO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Topográfiai műszerek és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Topographical survey by drone, Drone flying training, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Nantes Cedex 3, Franciaország.

 2. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Törökország

  A TOKSEL MAKINA LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márványmegmunkáló gépek, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 3. MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC

  Ukrajna

  A MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 4. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Németország

  A GHH FAHRZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonkeverők, Betonkeverők, cement mixing vehicles for the construction industry, dumpers, és Dumptrucks. Székhelye Hohenthal, Németország.

 5. MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES

  Törökország

  A MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aggregate crushing machinery, és mobile concrete plants. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. OZPER PERLITE

  Törökország

  A OZPER PERLITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 7. GELEN MAKINA

  Törökország

  A GELEN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jaw crusher, screens for mines and quarries, és screens for mines and quarries. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. VALGES

  Spanyolország

  A VALGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, accessories for aeronautics, Spare parts production, military aircraft, és Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 9. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Németország

  A AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogorvosi rendelők felszerelése, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Fogorvosi rendelők felszerelése, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Puchheim, Németország.

 10. MAQUINTER DE PORTUGAL - MAQUINAS E FERRAMENTAS PARA MINAS E OBRAS PÚBLICAS

  Portugália

  A MAQUINTER DE PORTUGAL - MAQUINAS E FERRAMENTAS PARA MINAS E OBRAS PÚBLICAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Vialonga, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

1937 Vállalat