• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • autómosó berendezések

A keresés eredménye

Autómosó berendezések - Import export

 1. CIMES HOME

  Törökország

  Verified by europages badge

  Cimes Home is a manufacturer and distributor company with a young, dynamic, innovative team located in Turkey. We aim to target and operate in exporting at various domains. For us offering quality materials at an affordable price in the furniture industry is the key. We take our customers to the highest level by searching for the most suitable solutions for their expectations. Our principle is to offer quality materials at affordable prices in the hardware, furniture, agricultural products, international shipping, and international trade consultancy sectors and keep our customers' satisfaction at the highest level by producing the most suitable solutions for their expectations. Our main goal is to reach a leading position in the hardware and building decoration sector and to be among the respected companies in our country, based on the philosophy of one hundred percent customer satisfaction. As Cimes Home, we operate in different areas such as Hotel furniture projects, and home furniture projects. We have a wide product portfolio such as : •Furniture, •Home textile, •Bedding products, •Wooden furniture and many more are to be discovered on our website! In the field of furniture and home textile, we manufacture armchairs, towels, pillows, duvets, sofas, sitting groups, children's furniture, mattresses, table, chairs, corner sets, and more! Don't hesitate to contact us for more information!

 2. MIX FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MIX FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Racquinghem, Franciaország.

 3. AQUA BRUSH WASCHBÜRSTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AQUA BRUSH WASCHBÜRSTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Furth Im Wald, Németország.

 4. SOLVING TECH SOLUTIONS S.R.L.

  Olaszország

  A SOLVING TECH SOLUTIONS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine tool design, és Assistance and maintenance services. Székhelye Brugine, Olaszország.

 5. MAXRAY KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A MAXRAY KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greases, spray paints, és Rust removers. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KARTEKNIK MAKINA

  Törökország

  A KARTEKNIK MAKINA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómosó berendezések, upholstery shampooer, Autómosó berendezések, és automatic car washes. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. INTACHEMUK

  Egyesült Királyság

  A INTACHEMUK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, car washing, és Tisztítószerek, ipari és kisipari. Székhelye Bolney, Egyesült Királyság.

 3. STOTZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A STOTZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Biberach, Németország.

 4. ISTOBAL HANDELSGES.M.B.H.

  Ausztria

  A ISTOBAL HANDELSGES.M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Riegersburg, Ausztria.

 5. CHRIST CARWASH CATALUÑA

  Spanyolország

  A CHRIST CARWASH CATALUÑA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosóalagutak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómosó berendezések, automatic car wash, Autómosó berendezések, Car wash for commercial vehicles, és utility vehicle washing installations. Székhelye Sentmenat, Spanyolország.

 1. DESCARBONIZADOS ARDOZ

  Spanyolország

  A DESCARBONIZADOS ARDOZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Torrejón De Ardoz, Spanyolország.

 2. CLEANUP GO

  Franciaország

  A CLEANUP GO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autó-kenőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómosó berendezések, rough wash, és Autómosó berendezések. Székhelye Beaumont-Sur-Oise, Franciaország.

 1. F.H.U. BO-WA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A F.H.U. BO-WA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Oświęcim, Lengyelország.

 2. FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI

  Lengyelország

  A FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamosság - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Autómosó berendezések, Kábelek - kellékek, Habarcsok - hozzávalók, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Autómosó berendezések, Kábelek - kellékek, és Habarcsok - hozzávalók. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 3. CAR WASH MACHINE SRL

  Olaszország

  A CAR WASH MACHINE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic car washes, industrial washing facilities, és Brush-making. Székhelye Trezzano Sul Naviglio, Olaszország.

 4. VJYKA-77 LLC

  Belorusszia

  A VJYKA-77 LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rough wash, és bike rental. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. HEURTAUX SAS

  Franciaország

  A HEURTAUX SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagynyomású tisztítógépek, Nagynyomású tisztítógépek, high pressure washes, high-pressure car washers, és car wash systems and equipment. Székhelye St Aubin Les Elbeuf, Franciaország.

 6. AUTO GEPOLIJST

  Hollandia

  A AUTO GEPOLIJST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Eindhoven, Hollandia.

 7. COSMÉTICAR LORIENT

  Franciaország

  A COSMÉTICAR LORIENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműkölcsönzés, rough wash, car washing, environmentally-friendly dry cleaning, és Járműkölcsönzés. Székhelye Moreac, Franciaország.

 8. CENTRE DE LAVAGE AUTO

  Franciaország

  A CENTRE DE LAVAGE AUTO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for car washes. Székhelye Istres, Franciaország.

 1. BÜRSTEN BLEI GMBH

  Németország

  A BÜRSTEN BLEI GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Pfaffenhofen, Németország.

 2. INTERNOVA KIMYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A INTERNOVA KIMYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car polishing, és car washing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. NOVA AUTOMOBILE

  Marokkó

  A NOVA AUTOMOBILE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Marrakech, Marokkó.

 4. PETROTEC - INOVAÇAO E INDUSTRIA, S.A.

  Portugália

  A PETROTEC - INOVAÇAO E INDUSTRIA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómosó berendezések, és Autómosó berendezések. Székhelye Guimarães, Portugália.

 5. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Oroszország

  A «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Vezérlő panelek - elektromos, Hidro-tisztítógépek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Vezérlő panelek - elektromos, és Hidro-tisztítógépek. Székhelye Penza, Oroszország.

 6. SNOW FOAM CAR WASH & VALETING BALLINROBE

  Írország

  A SNOW FOAM CAR WASH & VALETING BALLINROBE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car washing. Székhelye Ballinrobe, Írország.

 7. P.P.H.U."ORION" PAWEŁ DŁUGOSZ

  Lengyelország

  A P.P.H.U."ORION" PAWEŁ DŁUGOSZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is self-service car washes. Székhelye Łask, Lengyelország.

 8. MULTI WASH SNC

  Olaszország

  A MULTI WASH SNC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Székhelye Limena, Olaszország.

 9. BUDGET CAR CLEANING

  Hollandia

  A BUDGET CAR CLEANING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autómosó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car polishing. Székhelye Breda, Hollandia.

 10. MATTELIN

  Belgium

  A MATTELIN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari berendezések és szerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómosó berendezések, metal sheds, storage shelves, és Autómosó berendezések. Székhelye Leke, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Autómosó berendezések - Import export

Találatok száma

528 Vállalat