• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • autóbontó

A keresés eredménye

Autóbontó - Import export

 1. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  AUTO PIECE BURGUIERE the car breakers in Aveyron, have been at your service for more than 30 years. Our team has a wide range of used mechanical components, automobile accessories on offer and/or accident-damaged vehicles sold as is. The company carries a wide selection of used spare parts: for cars, utility vehicles, small cars, 4x4 and occasionally motorbikes and farming machinery. All our salvaged parts are guaranteed for 3 months. We can deliver your spare parts to addresses in mainland France within 48–72 hours. To help give you the best response to your request, you can use a 6000 m² area to dismantle your parts. You can also go there to find our accident-damaged vehicles to be sold as they are, whole. Our various transport providers will deliver to your door usually within 8 days. The company does everything in its power to uphold environmental standards and serve you.

 2. QUIVIR RECYCLING

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A QUIVIR RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Autóbontó, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, scrap metal, Buying electronic waste, purchase of metal scraps, Scrap metal business, scrap recycling, és satellite reception equipment. Székhelye Dos Hermanas-Sevilla, Spanyolország.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Hajtóművek járművekhez, Motorok ártalmatlanítása, Haszonjárművek - elektromos és elektronikus alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és used motor vehicle components and parts. Székhelye Villorba, Olaszország.

 4. GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC

  Olaszország

  A GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, motor vehicle engines and components, diesel engines for motor vehicles, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye Fermignano, Olaszország.

 5. KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU

  Ausztria

  A KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Seeham, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DESGUACES PÉREZ OSO

  Spanyolország

  A DESGUACES PÉREZ OSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts for coaches. Székhelye Tineo-Asturias, Spanyolország.

 2. DESGUACES OVIEDO

  Spanyolország

  A DESGUACES OVIEDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Gépkocsialkatrészek, Járművek - szerviz, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye Granda-Siero, Spanyolország.

 3. GPS RECICAR

  Spanyolország

  A GPS RECICAR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vehicle demolition, és scrapping. Székhelye L'hospitalet De Llobregat-Barcelona, Spanyolország.

 4. RULOMATIK

  Törökország

  A RULOMATIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disposable towel dispensers, automatic cloth towels, és automatic cloth hand driers for public premises. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is test instruments for motor vehicles, és trucks. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 1. AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA

  Törökország

  A AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Konya, Törökország.

 2. AUTODEMOLIZIONI GIARDINA

  Olaszország

  A AUTODEMOLIZIONI GIARDINA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Used car accessories, car demolition, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye Voghera, Olaszország.

 1. AUTOROLLA DEZMEMBRARI

  Románia

  A AUTOROLLA DEZMEMBRARI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Buzau, Románia.

 2. NOBIS SRL

  Olaszország

  A NOBIS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is used accessories for motor vehicles, second-hand bumpers for motor vehicles, used automobiles, és storage of motor vehicles for scrapping. Székhelye Belvedere-Roverbella, Olaszország.

 3. MOTAIR TURBOLADER GMBH

  Németország

  A MOTAIR TURBOLADER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Köln, Németország.

 4. AUTOHANDEL STEURS

  Belgium

  A AUTOHANDEL STEURS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbontó, Autóbontó, car components, body shop spare parts, és Automotive - components and parts. Székhelye Borsbeek, Belgium.

 5. R2P - RECICLAGEM E PEÇAS, SA

  Portugália

  A R2P - RECICLAGEM E PEÇAS, SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is patches, recycling, used motor vehicle components and parts, és Vehicle demolition. Székhelye Penacova, Portugália.

 6. DESGUACE IVERCARD

  Spanyolország

  A DESGUACE IVERCARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scrap recovery, és scrap metal. Székhelye Chauchina, Spanyolország.

 7. DUBAIL

  Belgium

  A DUBAIL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbontó, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Autóbontó, motor vehicle chassis and bodywork, foreign used spare parts, és Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás. Székhelye Bouge, Belgium.

 8. AUTOHANDEL VERCAUTEREN ETIENNE & ZN

  Belgium

  A AUTOHANDEL VERCAUTEREN ETIENNE & ZN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbontó, Autóbontó, car spare parts, used motor vehicle components and parts, és bus breakdown services. Székhelye St-Niklaas, Belgium.

 1. AJM CAR

  Belgium

  A AJM CAR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbontó, Személygépkocsik, használt -, Autóbontó, Személygépkocsik, használt -, accident-damaged vehicles purchased, és electronic spare parts for vehicles. Székhelye Quevaucamps, Belgium.

 2. SCHROTTANKAUF EXCLUSIV

  Németország

  A SCHROTTANKAUF EXCLUSIV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Herne, Németország.

 3. D.M. CAR & PIECES

  Belgium

  A D.M. CAR & PIECES, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autóbontó, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Autóbontó, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, accident-damaged vehicles purchased, és electronic spare parts for vehicles. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. AUTO DÉPOLLUTION NUCERA

  Belgium

  A AUTO DÉPOLLUTION NUCERA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari hulladék eltávolítása, Autóbontó, Ipari hulladék eltávolítása, Automotive - components and parts, Automobile breakdown service, és Autóbontó. Székhelye Liège, Belgium.

 5. CARLAND

  Törökország

  A CARLAND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. SISTEM LED MARKET

  Törökország

  A SISTEM LED MARKET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. SKUP AUT ZGORZELEC

  Lengyelország

  A SKUP AUT ZGORZELEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Zgorzelec, Lengyelország.

 8. WILLINGER MANUFACTURING

  Ausztria

  A WILLINGER MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Krenglbach, Ausztria.

 9. OPEL DHAENENS

  Belgium

  A OPEL DHAENENS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Nevele, Belgium.

 10. CENTRAL DESGUACE

  Spanyolország

  A CENTRAL DESGUACE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Autóbontó. Székhelye Beniparrell, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes