• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

AusztriaBécs és régióNagykereskedő
  1. RICHEMONT NORTHERN EUROPE GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH

    Ausztria

    A RICHEMONT NORTHERN EUROPE GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN

    Ausztria

    A EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. FEBUS SCHMUCKHANDELS GES.MBH

    Ausztria

    A FEBUS SCHMUCKHANDELS GES.MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  4. RUESCH & LAUSSNER OG

    Ausztria

    A RUESCH & LAUSSNER OG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  5. DIONIS ZAFIR, GROSSHANDEL MIT FELLEN UND RAUHWAREN E.U.

    Ausztria

    A DIONIS ZAFIR, GROSSHANDEL MIT FELLEN UND RAUHWAREN E.U., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. RUTECH RUPP GMBH

    Ausztria

    A RUTECH RUPP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Órák, és Óratartozékok. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. MARTIN WURMITZER GMBH

    Ausztria

    A MARTIN WURMITZER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH

    Ausztria

    A JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  4. DIETMAR PREM

    Ausztria

    A DIETMAR PREM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  5. CIRO GMBH

    Ausztria

    A CIRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Wien, Ausztria.

  1. LEOPOLD PÖLL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A LEOPOLD PÖLL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. NISAN BANGIEV

    Ausztria

    A NISAN BANGIEV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  1. ASVAZADURIAN & ASVAZADURIAN

    Ausztria

    A ASVAZADURIAN & ASVAZADURIAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. LUITSCHI SCHMUCKHANDELS- UND ERZEUGUNGSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A LUITSCHI SCHMUCKHANDELS- UND ERZEUGUNGSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. PHANTO HANDELSGESMBH

    Ausztria

    A PHANTO HANDELSGESMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  4. JOSEF STEFAN MONDSCHEIN

    Ausztria

    A JOSEF STEFAN MONDSCHEIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Wien, Ausztria.

  5. HEINRICH SCHULZ GES.M.B.H.

    Ausztria

    A HEINRICH SCHULZ GES.M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Drágakő és ékszerek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Wien, Ausztria.