• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • asztalosipari gépek és eszközök

A keresés eredménye

Asztalosipari gépek és eszközök - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SCHÊNE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SCHÊNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Asztalosipari gépek és eszközök, Facsiszológépek, és Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Chaineux, Belgium.

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ATELIER LES GAILLETTES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Különleges csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztalosipari gépek és eszközök, metal assembly work, outdoor installations, Interior fittings, garden shed kit, wooden chalets, food processing, labelling, és bundling machines for packing. Székhelye Battice, Belgium.

 4. MBM METALWORK JSC

  Bulgária

  A MBM METALWORK JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Ruse, Bulgária.

 5. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Belgium

  A POUWELS MB TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztalosipari gépek és eszközök, Asztalosipari gépek és eszközök, Staircase router, Manual router, és CNC router. Székhelye Thimister-B, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ECMA CONCEPT

  Franciaország

  A ECMA CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Ancenis, Franciaország.

 2. KAZI TANI

  Franciaország

  A KAZI TANI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Import-export - gépipar, Gépek és eszközök, alumíniumszerkezetes építéshez, Gépek és készülékek - használt és felújított, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Import-export - gépipar, Gépek és eszközök, alumíniumszerkezetes építéshez, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Nevers, Franciaország.

 3. VACUUM-CNC

  Spanyolország

  A VACUUM-CNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is numerically controlled machines, airtight components, és Suction cup. Székhelye Alcorcón, Spanyolország.

 4. TECAUMA

  Franciaország

  A TECAUMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Board Storage, Automatic storage systems, industrial robots, és loading and unloading robots. Székhelye Les Essarts, Franciaország.

 5. RAMIA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A RAMIA S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is joiners' supplies, és carpenter's bench. Székhelye Písek, Cseh Köztársaság.

 1. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Olaszország

  A COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Faáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztalosipari gépek és eszközök, Kéziszerszámok, nem motoros, barkácsolók számára, wood working and production, Asztalosipari gépek és eszközök, Wooden sheds, és Kéziszerszámok, nem motoros, barkácsolók számára. Székhelye Talsano-Taranto, Olaszország.

 2. SÜMA GMBH

  Németország

  A SÜMA GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood treatment machines. Székhelye Ottersweier, Németország.

 1. NOUVEAUX DOCKS

  Franciaország

  A NOUVEAUX DOCKS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, barkácsolók számára, Asztalosipari gépek és eszközök, Szerszámok, motoros, barkácsolók számára, Asztalosipari gépek és eszközök, és insulation systems. Székhelye Gerardmer, Franciaország.

 2. AMELIA HOME

  Franciaország

  A AMELIA HOME, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsmunkák, Kovácsmunkák, arbours, aluminium casting, és Aluminium joinery. Székhelye Wassy, Franciaország.

 3. OUVÉO

  Franciaország

  A OUVÉO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Redőnyök, Összecsukható ablaktáblák, window manufacturing plant, Redőnyök, Összecsukható ablaktáblák, és doors and windows. Székhelye St Médard De Guizières, Franciaország.

 4. OLIVIER PINOT MENUISERIE

  Franciaország

  A OLIVIER PINOT MENUISERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Asztalosipari gépek és eszközök, Zárak, reteszek és kulcsok, Asztalosipari gépek és eszközök, windows, és canopy. Székhelye Port-Sur-Saone, Franciaország.

 5. HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH

  Németország

  A HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek PVC és alumínium ablak és ajtó gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületasztalos- és ácsmunkák, Tetőfedés, Asztalosipari gépek és eszközök, Épületasztalos- és ácsmunkák, Tetőfedés, és Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Rottenburg, Németország.

 6. UM&BAU GMBH

  Svájc

  A UM&BAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Bern, Svájc.

 7. SARL EXPLOITATION NORALU

  Franciaország

  A SARL EXPLOITATION NORALU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztalosipari gépek és eszközök, Zárak, reteszek és kulcsok, Asztalosipari gépek és eszközök, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Bruyères-Et-Montbérault, Franciaország.

 8. VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS

  Olaszország

  A VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is used machinery bought and sold. Székhelye Cantu', Olaszország.

 1. CUTWRIGHTS LTD

  Egyesült Királyság

  A CUTWRIGHTS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Hanworth, Egyesült Királyság.

 2. TIMMERBEDRIJF GROENER

  Hollandia

  A TIMMERBEDRIJF GROENER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületasztalos- és ácsmunkák, cabinetmakers, joinery, Épületasztalos- és ácsmunkák, és carpentry work. Székhelye De Lutte, Hollandia.

 3. VAUGEOIS MACHINE A BOIS

  Franciaország

  A VAUGEOIS MACHINE A BOIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Bonchamps-Les-Laval, Franciaország.

 4. SOCOMEC S.R.L.

  Olaszország

  A SOCOMEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is circular saws, band saws, sanding machines, és wood planes. Székhelye Torriana, Olaszország.

 5. ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Épületasztalos- és ácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztalosipari gépek és eszközök, wood panels, veneering, Asztalosipari gépek és eszközök, és logs for firewood. Székhelye Cantu', Olaszország.

 6. BRIQUETERIE D'ARLON

  Belgium

  A BRIQUETERIE D'ARLON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Tetőfedő anyagok, timber for furniture factories and joineries, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Tetőfedő anyagok, és tiling. Székhelye Arlon, Belgium.

 7. VINZENZ DRUCKEREI UND SCHREINEREI GMBH

  Németország

  A VINZENZ DRUCKEREI UND SCHREINEREI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakásbútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületasztalos- és ácsmunkák, Asztalosipari gépek és eszközök, Épületasztalos- és ácsmunkák, és Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Würzburg, Németország.

 8. LUDWIG SEUFERT GMBH & CO. KG

  Németország

  A LUDWIG SEUFERT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakásbútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületasztalos- és ácsmunkák, Asztalosipari gépek és eszközök, Épületasztalos- és ácsmunkák, és Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Schweinfurt, Németország.

 9. SPÆTTEN TØMRER & SNEDKER

  Dánia

  A SPÆTTEN TØMRER & SNEDKER, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpentry timber. Székhelye Faaborg, Dánia.

 10. WOOD SERVICE

  Marokkó

  A WOOD SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is timber for furniture factories and joineries. Székhelye Casablanca, Marokkó.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Asztalosipari gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 116 Vállalat