• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • aromás növények

A keresés eredménye

Aromás növények - Import export

 1. HUBCYCLE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

  Minden termék "aromás növények"
 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA FERME SAINT-SYLVAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógy- és gyümölcstea, és Gyógy- és gyümölcstea. Székhelye Mazerolles, Franciaország.

 3. SIPAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SIPAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tarragon, garden sorrel, oregano, balm-mint, mint, sweet marjoram, chives, dill, és rosemary. Székhelye Perpignan Cedex, Franciaország.

 4. SMART CLAUPACK SRL

  Románia

  Verified by europages badge

  A SMART CLAUPACK SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, Csomagolás, Különleges csomagolások, Fűszerek, Fűszerek, fűszerkivonatok, Anyacsavar, Aromás növények, Élelmiszerkivonatok, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Targoviste, Románia.

 5. C LIQUIDE FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A C LIQUIDE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Székhelye Tilloy Lez Cambrai, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marokkó

  Verified by europages badge

  A AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Aromás növények. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 2. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A GERALD MCDONALD & CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcslevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, Wholesale Juice Concentrate Suppliers, Fruit Concentrate Suppliers, Fruit Concentrates, Juice Manufacturing Companies, Herbs And Spices Supplier, Herbs Supplier, Spices Companies, és Spice Manufactures. Székhelye Basildon, Egyesült Királyság.

 3. EARL DE LUZAN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EARL DE LUZAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, Gyógynövények és gyógyfüvek, Aromás növények, és Gyógynövények és gyógyfüvek. Székhelye Castéra-Verduzan, Franciaország.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Törökország

  A ZE IMPORT & EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Fűszerek, Olívaolaj, plants and flowers from all over the world, aromatic plant seeds, és Fűszerek. Székhelye Nilüfer-Bursa / Turkey, Törökország.

 5. PERUVIAN EXPORT

  Peru

  A PERUVIAN EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural foods, packaged corn, banana flour, és food-grade flour. Székhelye Lima, Peru.

 1. AROMATURK

  Törökország

  A AROMATURK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lavender, chamomile teas, és aromatic oils. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 2. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanyolország

  A HORTALIZAS JUMARSAN SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Melegházi zöldségek, spinach, parsley, és mint. Székhelye El Raal, Spanyolország.

 1. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigéria

  A CAPITANO NIGERIA LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógy- és gyümölcstea, dehydrated herbs, hibiscus, Gyógy- és gyümölcstea, és dehydrated medical herbs. Székhelye Lagos, Nigeria, Nigéria.

 2. AROMAVE

  Franciaország

  A AROMAVE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh parsley, aromatic herbs, coriander, és aromatic and medicinal plants. Székhelye Perpignan, Franciaország.

 3. ADOLO

  Görögország

  A ADOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thyme. Székhelye Patra, Görögország.

 4. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakisztán

  A DURVESH INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Székhelye Karachi, Pakisztán.

 5. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Olaszország

  A BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, chilli pepper, rosemary, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Favara, Olaszország.

 6. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spanyolország

  A MORINGA DEL SUR.S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aromatic plants, és organic agricultural products. Székhelye Churriana, Spanyolország.

 7. LIPPIA ALBA S.L.

  Spanyolország

  A LIPPIA ALBA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is phytosanitary product, made-to-measure lounge furniture, aromatic herbs, és vegetable growing. Székhelye Utrera, Spanyolország.

 8. NATURE'S GOLD

  Görögország

  A NATURE'S GOLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Székhelye Heraklion, Görögország.

 1. GREEN LAND IMPORT&EXPORT

  Egyiptom

  A GREEN LAND IMPORT&EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógynövények, gyógyszerészeti és kozmetikai célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, és Aromás növények. Székhelye Fayoum, Egyiptom.

 2. ROUAGES

  Franciaország

  A ROUAGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, extractions, plant infusions, Fűszerek, és fruit & vegetables. Székhelye Agen Cedex 9, Franciaország.

 3. DICTAMNUS OF KNOSSOS

  Görögország

  A DICTAMNUS OF KNOSSOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aromatic plants, és medicinal plants. Székhelye Iraklion, Görögország.

 4. FLORICOLTURA DOTT DAMONTE

  Olaszország

  A FLORICOLTURA DOTT DAMONTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aromatic and medicinal plants, és hot pink. Székhelye Ceriale, Olaszország.

 5. FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL

  Belgium

  A FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeresszenciák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, natural flavours for the food and canning industry, Aromás növények, és additives for dressed pork products. Székhelye Zulte, Belgium.

 6. MERCURY P&P CO

  Bulgária

  A MERCURY P&P CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógy- és gyümölcstea, Aromás növények, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Fűszerek, fűszerkivonatok, Gyógy- és gyümölcstea, Aromás növények, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Gabrovo, Bulgária.

 7. HERBALWORLD

  Egyiptom

  A HERBALWORLD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Aromás növények. Székhelye Elfayoum, Egyiptom.

 8. DISEBAS SAC

  Peru

  A DISEBAS SAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehydrated ingredients, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, dehydrated foodstuffs, és dehydrated products. Székhelye Lima, Peru.

 9. YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER

  Törökország

  A YEŞILXIR BITKISEL ÜRÜNLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aromás növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Advice and assistance for new vegetable products. Székhelye Muş, Törökország.

 10. SEVOA NATURALS

  Bulgária

  A SEVOA NATURALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bio kozmetikai szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aromás növények, Nyers növényi olajok, Olajtartalmú zöldségek, Kivonatok, gyógyszerkészítményekhez, Aromás növények, Nyers növényi olajok, Olajtartalmú zöldségek, és Kivonatok, gyógyszerkészítményekhez. Székhelye Stara Zagora, Bulgária.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes