• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • aranyozás és ezüstözés- acélok és fémek

A keresés eredménye

Aranyozás és ezüstözés- acélok és fémek - Import export

 1. FONTANA & FONTANA AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A FONTANA & FONTANA AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Rapperswil-Jona, Svájc.

 2. TEHROTECH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TEHROTECH GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Pforzheim, Németország.

 3. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Törökország

  A A PLUS TRADING GROUP LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Ash firewood, tractors for earthmoving, frozen foods, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 4. BRUNO WELZ GMBH

  Németország

  A BRUNO WELZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ezüstáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aranyozás - aranyművesség, Arany, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Aranyozás - aranyművesség, Arany, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, és precious metal working. Székhelye Schwäbisch Gmünd, Németország.

 5. IP ART SRL

  Moldávia

  A IP ART SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Művészet – termékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kegytárgyak, Aranyáruk, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Kegytárgyak, silver icon, Aranyáruk, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Floresti, Moldávia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Németország

  A GALVANIK HORSTMANN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Hildesheim, Németország.

 2. IRIDIUM GMBH

  Németország

  A IRIDIUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Kottmar Ot Eibau, Németország.

 3. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Olaszország

  A ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver-plating metals, galvanising, silver galvanising treatment, és gold galvanising treatment. Székhelye Pollenza, Olaszország.

 4. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Franciaország

  A ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektrolízis - (felületkezelés), Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Elektrolízis - (felületkezelés), electrolysis equipment, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Vitreux, Franciaország.

 5. CTE - PARADOXE

  Franciaország

  A CTE - PARADOXE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany- és ezüstműves munkák, Arany- és ezüstműves munkák, costume jewellery - production, metal polishing, és chroming and nickel plating. Székhelye Saint Astier, Franciaország.

 1. MICRONDOR

  Svájc

  A MICRONDOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Biel/bienne, Svájc.

 2. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Németország

  A SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Szakipari munka, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, és Szakipari munka. Székhelye Berlin, Németország.

 1. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Svájc

  A ENCADREMENTS COÏ SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Képkeretek és - szegélyek, és Keretek. Székhelye Neuchâtel, Svájc.

 2. HANS MAYRHOFER GMBH

  Németország

  A HANS MAYRHOFER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Unterschleißheim, Németország.

 3. PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG

  Németország

  A PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Stancolt lemezek vasfémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, és Stancolt lemezek vasfémek. Székhelye Oldenburg, Németország.

 4. MARTIN FURRER GMBH

  Svájc

  A MARTIN FURRER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Lakásbútorok, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, és Lakásbútorok. Székhelye Brig, Svájc.

 5. TAKI YILDIZIM

  Törökország

  A TAKI YILDIZIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gold plated jewellery. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. MANFRED BLENINGER

  Németország

  A MANFRED BLENINGER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Windach, Németország.

 7. VIBRO PLATING S.R.L.

  Olaszország

  A VIBRO PLATING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galvanizálás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, galvanising, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, és gilding metals. Székhelye Verdellino, Olaszország.

 8. ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG

  Németország

  A ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Potsdam, Németország.

 1. N.T.FROST LTD

  Egyesült Királyság

  A N.T.FROST LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bronzozás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Elektrolízis - (felületkezelés), Galván horganyzás, Bronzozás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Elektrolízis - (felületkezelés), és Galván horganyzás. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 2. NICOLE KÖLBL GMBH

  Németország

  A NICOLE KÖLBL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Pocking, Németország.

 3. ALRET

  Bulgária

  A ALRET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver-plating, silver, platinum, palladium, és rhodium plating. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. REAL GOLD DELUXE

  Németország

  A REAL GOLD DELUXE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Fürth, Németország.

 5. ETS ETIENNE BRUN

  Franciaország

  A ETS ETIENNE BRUN, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Oxidálás, fémek oxidálása, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 6. DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C.

  Olaszország

  A DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Serravalle Sesia, Olaszország.

 7. BUSSOLA STEFANO

  Olaszország

  A BUSSOLA STEFANO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kegytárgyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Polírozás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, és Polírozás, acélok és fémek. Székhelye Verona, Olaszország.

 8. GALVANOTECNICA

  Olaszország

  A GALVANOTECNICA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Galván horganyzás, és Galvanizálás, acélok és fémek. Székhelye Mirabello Monferrato, Olaszország.

 9. SCHLOSSEREI HOECKER

  Németország

  A SCHLOSSEREI HOECKER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Beselich, Németország.

 10. VERGOLDEREI WERNER

  Németország

  A VERGOLDEREI WERNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, és Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Székhelye Leipzig, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes