• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • aprítóvas

A keresés eredménye

Aprítóvas - Import export

 1. TUGAYHAN FIBER LASER CUTTING MACHINES CO. LTD.

  Törökország

  A TUGAYHAN FIBER LASER CUTTING MACHINES CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. CMT CUTTING MACHINE TOOLS CO.,LTD

  Kína

  A CMT CUTTING MACHINE TOOLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Shanghai, Kína.

 3. ZDT TOP PORĘBA SP. Z O.O. SP.K.

  Lengyelország

  A ZDT TOP PORĘBA SP. Z O.O. SP.K., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial lathes, drills, milling machines, és cutter. Székhelye Poręba, Lengyelország.

 4. OZKAYALI MACHINERY CO. LTD. STI.

  Törökország

  A OZKAYALI MACHINERY CO. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chucks, és vices. Székhelye Konya, Törökország.

 5. WUHAN LANSUN TECHNOLOGY CO,LTD

  Kína

  A WUHAN LANSUN TECHNOLOGY CO,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Wuhan, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Németország

  A EURO-LEDER GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, Cipőápoló szerek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Szintetikus ragasztók, Gépek, cipőipari -, Cipőápoló szerek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Georgsmarienhütte, Németország.

 2. CHENGDU KILOWOOD CO.,LTD.

  Kína

  A CHENGDU KILOWOOD CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tool holder, és mill cutter. Székhelye Chengdu, Kína.

 3. TENGZHOU JIANDA CNC MACHINE CO., LTD

  Kína

  A TENGZHOU JIANDA CNC MACHINE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Tengzhou, Kína.

 4. DIYUAN UNITED INDUSTRIAL CO., LTD

  Kína

  A DIYUAN UNITED INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Shanghai, Kína.

 5. NINGBO XINGWEI PLASTIC PRODUCT CO., LTD.

  Kína

  A NINGBO XINGWEI PLASTIC PRODUCT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutters, és knives. Székhelye Ningbo, Kína.

 1. KUNSHAN JST INDUSTRY CO., LTD.

  Kína

  A KUNSHAN JST INDUSTRY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is die-casting foundries, és metal fasteners. Székhelye Kunshan, Kína.

 2. WLY TRANSMISSION CO.,LTD

  Kína

  A WLY TRANSMISSION CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Tieye, Kína.

 1. NANJING HEZHAN PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A NANJING HEZHAN PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Nanjing, Kína.

 2. GUIZHOU AVIC INTERNATIONAL LOGISTICS CO., LTD.

  Kína

  A GUIZHOU AVIC INTERNATIONAL LOGISTICS CO., LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Guiyang, Kína.

 3. VICSIGN(CHINA)

  Kína

  A VICSIGN(CHINA), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Shenzhen, Kína.

 4. HONGSENG PLASTIC INDUSTRY CO., LTD

  Kína

  A HONGSENG PLASTIC INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Chang'an Town, Dongguan City, Kína.

 5. TOOLSTODAY ROUTER BITS AND SAW BLADES

  Amerikai Egyesült Államok

  A TOOLSTODAY ROUTER BITS AND SAW BLADES, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aprítóvas, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Aprítóvas, és Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Székhelye Cedarhurst, Amerikai Egyesült Államok.

 6. COREMANS B.V.

  Hollandia

  A COREMANS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Aprítóvas, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, és Aprítóvas. Székhelye Rilland, Hollandia.

 7. LEWIS INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A LEWIS INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aprítóvas, Vegyi szálak, Aprítóvas, és Vegyi szálak. Székhelye St Austell, Egyesült Királyság.

 8. HEJIAN RUIDA PETROLEUM MATERIAL CO.LTD

  Kína

  A HEJIAN RUIDA PETROLEUM MATERIAL CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Canghou, Kína.

 1. WENZHOU BOYUAN WELDING&CUTTING TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  A WENZHOU BOYUAN WELDING&CUTTING TECHNOLOGY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Zhejiang Provice, Kína.

 2. ZHANGJIAGANG HONHJUN SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  A ZHANGJIAGANG HONHJUN SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Zhangjiagang, Kína.

 3. AKS CUTTING TOOLS-KESICI TAKIMLAR

  Törökország

  A AKS CUTTING TOOLS-KESICI TAKIMLAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SHRI LAXMI TOOLS

  India

  A SHRI LAXMI TOOLS, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond tools. Székhelye Rajkot, India.

 5. HTG MAKINE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A HTG MAKINE SAN. VE TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Bursa, Törökország.

 6. JIANGSU LOTOKE VALVE CO. LTD

  Kína

  A JIANGSU LOTOKE VALVE CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butterfly valves. Székhelye Yangzhou, Kína.

 7. THE RENNIE TOOL COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A THE RENNIE TOOL COMPANY LTD, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Aprítóvas, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, és Aprítóvas. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 8. OLFA CUTTERS

  Egyesült Királyság

  A OLFA CUTTERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 9. DARDI INTERNATIONAL CORPORATION

  Kína

  A DARDI INTERNATIONAL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water jet cutting, és waterjet cutting conversion centres. Székhelye Nanjing, Kína.

 10. JINAN WEIMENG MACHINERY CO.LTD

  Kína

  A JINAN WEIMENG MACHINERY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cnc cut, és Laser cutting. Székhelye Jinan, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes