• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • anhidridek

A keresés eredménye

Anhidridek - Import export

 1. SHANGHAI YIDA MEDICAL TECHNOLOGY LIMITED

  Kína

  A SHANGHAI YIDA MEDICAL TECHNOLOGY LIMITED, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye Shanghai, Kína.

 2. AQHDCHEMICAL

  Réunion

  A AQHDCHEMICAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye Chickasha, Réunion.

 3. WEIFANG ENSIGN INDUSTRY CO., LTD

  Kína

  A WEIFANG ENSIGN INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye WEIFANG, Kína.

 4. DESMO EXPORTS LTD.

  India

  A DESMO EXPORTS LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye Vashi, India.

 5. IMER KIMYA

  Törökország

  A IMER KIMYA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sodium sulphate. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HUAIAN ANGANG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kína

  A HUAIAN ANGANG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye Huaian, Kína.

 2. FOSTER CHEMICALS GMBH

  Németország

  A FOSTER CHEMICALS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Jüchen, Németország.

 3. SCHILL + SEILACHER STRUKTOL AKTIENGESELLSCHAFT

  Németország

  A SCHILL + SEILACHER STRUKTOL AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. BAUFAN BAUCHEMIE LEIPZIG GMBH

  Németország

  A BAUFAN BAUCHEMIE LEIPZIG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Leipzig, Németország.

 5. KEMIRA CHEMIE GMBH

  Németország

  A KEMIRA CHEMIE GMBH, tevékenységi ágazata Anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi szálak, és Vegyi szálak. Székhelye Alzenau, Németország.

 1. CLARIANT MASTERBATCHES (DEUTSCHLAND) GMBH

  Németország

  A CLARIANT MASTERBATCHES (DEUTSCHLAND) GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Lahnstein, Németország.

 2. DR. HESSE GMBH & CIE KG

  Németország

  A DR. HESSE GMBH & CIE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Bielefeld, Németország.

 1. MASSON GROUP COMPANY LIMITED

  Kína

  A MASSON GROUP COMPANY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye Guangzhou, Kína.

 2. RETORTE GMBH SELENIUM CHEMICALS & METALS

  Németország

  A RETORTE GMBH SELENIUM CHEMICALS & METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Röthenbach, Németország.

 3. XUCHANG YUANHUA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A XUCHANG YUANHUA BIOTECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anhidridek. Székhelye Xuchang, Kína.

 4. KÖNIGSWARTER + EBELL CHEMISCHE FABRIK MBH

  Németország

  A KÖNIGSWARTER + EBELL CHEMISCHE FABRIK MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anhidridek, és Anhidridek. Székhelye Hagen, Németország.

 5. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 6. EVONIK INDUSTRIES AG

  Németország

  A EVONIK INDUSTRIES AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polimerek, Természetes polimerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Polimerek, Természetes polimerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Cyanuric chloride. Székhelye Marl, Németország.

 7. TAIHUA INDSUTRY CO.LTD

  Kína

  A TAIHUA INDSUTRY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Huangshi, Kína.

 8. ACIDO FLUORHIDRICO

  Mexikó

  A ACIDO FLUORHIDRICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Ecatepec, Mexikó.

 1. LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD

  Németország

  A LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Laizhou, Németország.

 2. NASSA PRODUCTION & TRADING SA

  Svájc

  A NASSA PRODUCTION & TRADING SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyipar - Import/Export, Polietilén, reels of polyethylene, unprocessed polyester beads, Vegyipar - Import/Export, és Polietilén. Székhelye Camorino, Svájc.

 3. SHENZHEN JINTENGLONG TRADE CO,LTD

  Kína

  A SHENZHEN JINTENGLONG TRADE CO,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Shenzhen, Kína.

 4. BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers to the plastics industry, és perfume and cosmetics retailer supplies. Székhelye Kędzierzyn-koźle, Lengyelország.

 5. ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH

  Németország

  A ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, Homokfúvás, acélok és fémek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Heilbronn, Németország.

 6. CHENGDU PUKANG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A CHENGDU PUKANG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Amino acid. Székhelye Chengdu, Kína.

 7. FEINWERK1

  Németország

  A FEINWERK1, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, Gázok és aeroszolok, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, és Gázok és aeroszolok. Székhelye Schramberg, Németország.

 8. SETO TROCKENEISSTRAHLEN STRAHLTECHNIK

  Németország

  A SETO TROCKENEISSTRAHLEN STRAHLTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Sugárszóró tisztítóberendezések, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Sugárszóró tisztítóberendezések, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Merzig, Németország.

 9. OMNICHEM NATURALSPECIALITIES

  Belgium

  A OMNICHEM NATURALSPECIALITIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grape seed oils, és synthetic tannin. Székhelye Louvain-La-Neuve, Belgium.

 10. PHARMACORE CO.,LIMITED

  Kína

  A PHARMACORE CO.,LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Shanghai, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes