• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • alumínium tartályok és -borítások

A keresés eredménye

Alumínium tartályok és -borítások - Import export

 1. MONDO CARTA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MONDO CARTA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyszer használatos kartonedények és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Alumínium tartályok és -borítások, Műanyag csomagolások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Villabate, Olaszország.

 2. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokkó

  A EMBALLAGE ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumfóliák csomagoláshoz, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Alumíniumfóliák csomagoláshoz, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye CASABLANCA, Marokkó.

 3. STUDIOPACK

  Ukrajna

  A STUDIOPACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cooking containers, containers for food use, aluminium containers, és food containers. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 4. EMBUNIC

  Franciaország

  A EMBUNIC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műanyag csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszer használatos kartonedények és eszközök, Vendéglátó felszerelések, Alumínium tartályok és -borítások, Egyszer használatos kartonedények és eszközök, Vendéglátó felszerelések, Alumínium tartályok és -borítások, és paper tableware. Székhelye Bourgoin-Jallieu, Franciaország.

 5. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Törökország

  A SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumfóliák csomagoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Alumínium tartályok és -borítások, Alumíniumötvözetek, Háztartási cikkek alumíniumból, Alumínium és ötvözetek, Alumínium tartályok és -borítások, Alumíniumötvözetek, és Háztartási cikkek alumíniumból. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Németország

  A LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Bad Gandersheim, Németország.

 2. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, tin-foil, aluminium sheeting, Heating foils, flexible, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Olaszország

  A ZENITH ALLUMINIO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripari csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, industrial packing, food containers, Alumínium tartályok és -borítások, és aluminium cans. Székhelye Manerbio, Olaszország.

 4. FOLRES

  Lengyelország

  A FOLRES, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags, self-adhesive tapes, és gloves. Székhelye RZESZOW, Lengyelország.

 5. QUADRI GRUPI AS

  Észtország

  A QUADRI GRUPI AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Facsomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegcsomagolások, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Fém csomagolószalagok, Alumínium tartályok és -borítások, Üvegcsomagolások, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Fém csomagolószalagok, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Tallinn, Észtország.

 1. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Törökország

  A BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium sheeting, és Aluminium Products. Székhelye istanbul, Törökország.

 2. PAPETERIES DE NAMUR

  Belgium

  A PAPETERIES DE NAMUR, tevékenységi ágazata Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Alumínium tartályok és -borítások, Műanyag csomagolások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Namur, Belgium.

 1. FOSHAN NANHAI ZHONGBO ALUMINUM FOIL PRODUCTS FACTORY

  Kína

  A FOSHAN NANHAI ZHONGBO ALUMINUM FOIL PRODUCTS FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Foshan, Kína.

 2. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugália

  A ALMEIDA & FREITAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Bádogdobozok és kannák, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, és Bádogdobozok és kannák. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 3. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugália

  A CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, Fémpalackok, Fém csomagolószalagok, és Fémpalackok. Székhelye Vale Fetal, Portugália.

 4. CUKI COFRESCO SPA

  Olaszország

  A CUKI COFRESCO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic containers for the food industry, és containers for food use. Székhelye Volpiano, Olaszország.

 5. ALFATEC SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ALFATEC SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Suchy Las, Lengyelország.

 6. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, Műanyag csomagolások, Alumínium tartályok és -borítások, és Műanyag csomagolások. Székhelye Kleszczow, Lengyelország.

 7. SARL LA CREQUOISE

  Franciaország

  A SARL LA CREQUOISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Fruges, Franciaország.

 8. ALMATEC AG

  Svájc

  A ALMATEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Schupfheim, Svájc.

 1. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Németország

  A ALLBECON MÜNCHEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye München, Németország.

 2. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Ausztria

  A TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumfóliák csomagoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Weinburg, Ausztria.

 3. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Hambrücken, Németország.

 4. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A SEIDEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Marburg, Németország.

 5. BARQUETTE ALUMINIUM

  Marokkó

  A BARQUETTE ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium moulding, és aluminium. Székhelye Agadir, Marokkó.

 6. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Törökország

  A ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 7. DECORHAAT

  India

  A DECORHAAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Moradabad, India.

 8. STAVANGER INVESTERING AS

  Norvégia

  A STAVANGER INVESTERING AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumfóliák csomagoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Stavanger, Norvégia.

 9. GAZI METAL

  Törökország

  A GAZI METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 10. KOP PRODUKTIONS AG

  Svájc

  A KOP PRODUKTIONS AG, tevékenységi ágazata Bádogdobozok és kannák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium tartályok és -borítások, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Frauenfeld, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes