• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • alma- és körtebor

A keresés eredménye

Alma- és körtebor - Import export

 1. IL BENEDUCE

  Olaszország

  A IL BENEDUCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Sant'antimo, Olaszország.

 2. FALCO BROTHERS

  Olaszország

  A FALCO BROTHERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Székhelye Racalmuto, Olaszország.

 3. ZARRAK BERRI

  Spanyolország

  A ZARRAK BERRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, és Italok - import / export. Székhelye Astigarraga, Spanyolország.

 4. KURSK BREWERY, LLC

  Oroszország

  A KURSK BREWERY, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sör. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Alkoholmentes, szénsavas italok, Alkoholmentes italok, Alma- és körtebor, Italok - import / export, Alkoholmentes, szénsavas italok, Alkoholmentes italok, és Alma- és körtebor. Székhelye Kursk, Oroszország.

 5. FRENCH PRESSERY

  Franciaország

  A FRENCH PRESSERY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cider, és Sparkling fruit-flavoured drink. Székhelye Paris, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NATURALIA INGREDIENTS SRL

  Olaszország

  A NATURALIA INGREDIENTS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs- és zöldséglevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Zöldséglevek, Alma- és körtebor, és Zöldséglevek. Székhelye Mazara Del Vallo, Olaszország.

 2. DOMAINE DU QUESNAY

  Franciaország

  A DOMAINE DU QUESNAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Székhelye Pissy-Pôville, Franciaország.

 3. BEAR CIDER

  Hollandia

  A BEAR CIDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Székhelye S-Graveland, Hollandia.

 4. CIDRERIE VIARD

  Franciaország

  A CIDRERIE VIARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cider, sweet cider, és dry cider. Székhelye Gueron, Franciaország.

 5. CIDRE SEHEDIC

  Franciaország

  A CIDRE SEHEDIC, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Székhelye La Forêt Fouesnant, Franciaország.

 1. HELMUT ANUS

  Németország

  A HELMUT ANUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Alkohol és szeszesitalok, Sör, Alma- és körtebor, Gyümölcs- és zöldséglevek, Alkohol és szeszesitalok, Sör, és Alma- és körtebor. Székhelye Pleß, Németország.

 2. LES VERGERS DE LA PASSION

  Franciaország

  A LES VERGERS DE LA PASSION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is producer apple vinegar, cider, calvados, és alcoholic aperitifs. Székhelye Rauville La Bigot, Franciaország.

 1. CIDRERIE DE LA BRIQUE

  Franciaország

  A CIDRERIE DE LA BRIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is knob, és calvados. Székhelye Saint Joseph, Franciaország.

 2. POLABSKÝ MOŠT S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A POLABSKÝ MOŠT S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Székhelye Břežany I., Cseh Köztársaság.

 3. KONINGS

  Belgium

  A KONINGS, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes italok, Alma- és körtebor, Alkoholmentes italok, és Alma- és körtebor. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 4. HALD MOED CIDERY

  Hollandia

  A HALD MOED CIDERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cider, és apples. Székhelye Hemelum, Hollandia.

 5. HANS-MARTIN HUWALD

  Németország

  A HANS-MARTIN HUWALD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Alkohol és szeszesitalok, Sör, Alma- és körtebor, Gyümölcs- és zöldséglevek, Alkohol és szeszesitalok, Sör, és Alma- és körtebor. Székhelye Hamm, Németország.

 6. GLOBAL FRUIT EXPORT GIDA TARIM SAN. TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A GLOBAL FRUIT EXPORT GIDA TARIM SAN. TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Székhelye Karaman, Törökország.

 7. RONER S.P.A.

  Olaszország

  A RONER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Alma- és körtebor, Borok, és Alma- és körtebor. Székhelye Termeno Sulla Strada Del Vino, Olaszország.

 8. DISTILLERIA GALDINO CASELLI S.R.L.

  Olaszország

  A DISTILLERIA GALDINO CASELLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Sassuolo, Olaszország.

 1. L. PSENNER GMBH

  Olaszország

  A L. PSENNER GMBH, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Termeno Sulla Strada Del Vino, Olaszország.

 2. SHAKER S.R.L.

  Olaszország

  A SHAKER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Vietri Sul Mare, Olaszország.

 3. SFRISO LIQUORI S.R.L.

  Olaszország

  A SFRISO LIQUORI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Chiarano, Olaszország.

 4. TRENTOFRUTTA S.P.A.

  Olaszország

  A TRENTOFRUTTA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs- és zöldséglevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Zöldséglevek, Alma- és körtebor, és Zöldséglevek. Székhelye Trento, Olaszország.

 5. F.LLI FRANCOLI S.P.A.

  Olaszország

  A F.LLI FRANCOLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borok, Alma- és körtebor, Borok, és Alma- és körtebor. Székhelye Ghemme, Olaszország.

 6. IL GUSTO DELLA COSTA S.A.S.

  Olaszország

  A IL GUSTO DELLA COSTA S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Praiano, Olaszország.

 7. SIDRERÍA ZABALA

  Spanyolország

  A SIDRERÍA ZABALA, tevékenységi ágazata Alma- és körtebor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cider. Székhelye Aduna-Guipúzcoa, Spanyolország.

 8. VILLA LAVIOSA S.A.S. DI CAPELLUPO S. E FRANCHI A. & CO.

  Olaszország

  A VILLA LAVIOSA S.A.S. DI CAPELLUPO S. E FRANCHI A. & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Bronzolo, Olaszország.

 9. SCHENATTI COMMERCIALE S.R.L.

  Olaszország

  A SCHENATTI COMMERCIALE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Tirano, Olaszország.

 10. TUTONE FRATELLI ANICE UNICO S.P.A.

  Olaszország

  A TUTONE FRATELLI ANICE UNICO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alma- és körtebor, Gabona- és gyümölcspálinka, Alma- és körtebor, és Gabona- és gyümölcspálinka. Székhelye Palermo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes