• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • alkoholos aperitifek

A keresés eredménye

Alkoholos aperitifek - Import export

 1. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Koktélok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Reklámajándékok, Ready-to-drink cocktails, Cocktails with alcohol, Craft cocktails, Cocktails for retail chains, Rum-based cocktail, Cocktails for bars, és Bespoke cocktails. Székhelye Neufmoutiers-En-Brie, Franciaország.

 2. ARDUENNA GIN

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ARDUENNA GIN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gabona- és gyümölcspálinka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Alkohol és szeszesitalok, Koktélok, alcoholic beverages, gin, Alkoholos aperitifek, hard liquors, alcohols, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Vaux-Sur-Sûre, Belgium.

 3. MAMA SAMA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAMA SAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Minőségi táplálkozás, és Minőségi táplálkozás. Székhelye Merignac, Franciaország.

 4. BALBINE SPIRITS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BALBINE SPIRITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Koktélok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Alkoholos aperitifek, Szénsavas italok, Ready-made cocktails, Ready-to-drink cocktails, Alkohol és szeszesitalok, hard liquors, Alkoholos aperitifek, és alcoholic beverages. Székhelye Colombes, Franciaország.

 5. AIRMAIL COCKTAIL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AIRMAIL COCKTAIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Koktélok, Alkoholos aperitifek, alcoholic beverages, alcohols, Koktélok, Alkoholos aperitifek, Ready-made bottled cocktails, Premium cocktails, és Fruity cocktail. Székhelye Cognac, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAISON BRANDINI

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAISON BRANDINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Gépek és eszközök, szeszgyári, Italok - import / export, Alkoholos aperitifek, Gépek és eszközök, szeszgyári, és Italok - import / export. Székhelye Thonon-Les-Bains, Franciaország.

 2. BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sör. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, és Alkoholos aperitifek. Székhelye Brest, Franciaország.

 3. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TORINO DISTILLATI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Székhelye Moncalieri, Olaszország.

 4. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Franciaország

  A SECRET ARTS OF SPIRITS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Italok - import / export, Alkohol és szeszesitalok, rum, vodka, és Italok - import / export. Székhelye Saint Mitre Les Remparts, Franciaország.

 5. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Oroszország

  A YAROSLAVSKY DISTILLERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Italok - import / export, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Alkoholos aperitifek, Italok, Italok - import / export, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Alkoholos aperitifek. Székhelye Yaroslavl, Oroszország.

 1. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Franciaország

  A DISTILLERIE LOUIS ROQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Gépek és eszközök, szeszgyári, Alkoholos aperitifek, Gépek és eszközök, szeszgyári, és grappas. Székhelye Souillac, Franciaország.

 2. MAISON SASSY

  Franciaország

  A MAISON SASSY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cider, és pear cider. Székhelye Manneville-La-Pipard, Franciaország.

 1. MAISON SCOUFLAIRE

  Belgium

  A MAISON SCOUFLAIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, alcoholic beverages, sweet liqueurs, Alkoholos aperitifek, és small-scale distillery. Székhelye Herchies, Belgium.

 2. GUILLAUMETTE

  Franciaország

  A GUILLAUMETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, Alkohol és szeszesitalok, Italok - import / export, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye St Jean St Nicolas, Franciaország.

 3. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugália

  A PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Alkoholos aperitifek, és alcoholic beverages. Székhelye Lisboa, Portugália.

 4. DISTILLERIE LAMBICOOL

  Belgium

  A DISTILLERIE LAMBICOOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small-scale distillery, és grappas. Székhelye Grâce-Hollogne, Belgium.

 5. MAISON MANIGART

  Belgium

  A MAISON MANIGART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Alkohol és szeszesitalok, Alkoholos aperitifek, Alkohol és szeszesitalok, wine cellar articles, és vinegar. Székhelye Arlon, Belgium.

 6. SAPORICENTROITALIA

  Olaszország

  A SAPORICENTROITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Italok, és liqueurs with herbs and roots. Székhelye Campobasso, Olaszország.

 7. ALUXION ALLIANCE SRL

  Olaszország

  A ALUXION ALLIANCE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógy- és gyümölcstea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Alkoholos aperitifek, alba white truffle, és gin. Székhelye Torino, Olaszország.

 8. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Franciaország

  A DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkohol és szeszesitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, gentian, Pastis producer, Absinthe aperitif drink, és Alkoholos aperitifek. Székhelye Pontarlier, Franciaország.

 1. LATO SENSU LTD

  Izrael

  A LATO SENSU LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Székhelye Caesarea, Izrael.

 2. MANOIR D'APREVAL

  Franciaország

  A MANOIR D'APREVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweet cider, dry cider, cider, és calvados. Székhelye Pennedepie, Franciaország.

 3. BIJ CHOI B.V.

  Hollandia

  A BIJ CHOI B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Székhelye Peize, Hollandia.

 4. CHATEAU DU TARIQUET

  Franciaország

  A CHATEAU DU TARIQUET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Borok - Délnyugat-Franciaország. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, Alkoholos aperitifek, dry white wine, és armagnac. Székhelye Eauze, Franciaország.

 5. MA DAME-JEANNE

  Franciaország

  A MA DAME-JEANNE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Székhelye Dému, Franciaország.

 6. FRANCE OF GASTRONOMY

  Franciaország

  A FRANCE OF GASTRONOMY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Minőségi táplálkozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholos aperitifek, suppliers of terrines, fruit chutneys, Alkoholos aperitifek, és packaged baskets. Székhelye Loché, Franciaország.

 7. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexikó

  A INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Alkohol és szeszesitalok, prepared cocktails, és fruit liqueurs. Székhelye Veracruz, Mexikó.

 8. MONWHISKY

  Franciaország

  A MONWHISKY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is american whiskey, scotch whisky, és irish whiskey. Székhelye Limoges, Franciaország.

 9. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Franciaország

  A CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők, Pezsgők, grape harvest, pressing, és grapes. Székhelye Celles Sur Ource, Franciaország.

 10. LE ROI DE LA FRAISE

  Belgium

  A LE ROI DE LA FRAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholos aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruity wines. Székhelye Trois-Ponts, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes