• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz

A keresés eredménye

Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz - Import export

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Németország

  Verified by europages badge

  With almost 100 years of experience. Now managed in its fourth generation, our company has specialised in the global distribution of high quality spare parts for diesel and gas engines. We provide technological progress from the heart of development. Benefit from our direct links with industry, combined with our high flexibility in all areas. Our products.: Spare parts for diesel and gas engines, attachments and spare parts, components for control systems, control and monitoring systems, drive technology and seal manufacturing.

 2. GMC GESELLSCHAFT FÜR MARINE- UND INDUSTRIEAUSSTATTUNG MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As a marine and industrial supply company, we deliver compact, large and medium-sized engines as well as their spare parts and spare parts for tractors. For decades, we have been advising and delivering parts to our global network of customers in the shipping, agricultural, and industrial plant sectors. Our skilled service team provide tailored support for our customers. Over the years, we have built up a considerable spare parts warehouse containing several thousand items. Every day we send our customers their required parts as quickly as possible. Since 2006, the company has been based in Wesseling in Germany. Thanks to our favourable logistical position, we have great connections to all traffic routes so we are always able to supply customer orders at short notice.

 3. CASSE MARINE ENLEVEMENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CASSE MARINE ENLEVEMENT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorcsónakok, Hajótestek csónaképítéséhez, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Motorcsónakok, Hajótestek csónaképítéséhez, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Martigues, Franciaország.

 4. DECI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DECI GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Villamos motorok és alkatrészek, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Quickborn, Németország.

 5. HERBERT METZENDORFF & CO. KG

  Németország

  A HERBERT METZENDORFF & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések, replacement parts for diesel engines, spare parts for pumps, Pistons, és Tömítések. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MOTOREN EBERLE GMBH

  Németország

  A MOTOREN EBERLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Pump shafts, Metal processing, és eccentric shafts. Székhelye Augsburg, Németország.

 2. MH-PARTS GMBH & CO. KG - MARITIME & INDUSTRIAL SERVICE & SUPPLY

  Németország

  A MH-PARTS GMBH & CO. KG - MARITIME & INDUSTRIAL SERVICE & SUPPLY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Carlow, Németország.

 3. THAMES DIESEL INJECTION PARTS LTD

  Egyesült Királyság

  A THAMES DIESEL INJECTION PARTS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pumps and compressors. Székhelye Loughton, Egyesült Királyság.

 4. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanyolország

  A SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, components, on-board instruments for boats and ships, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Hajózás - eszközök és felszerelések. Székhelye Lezo, Spanyolország.

 5. DAM MARINE

  Franciaország

  A DAM MARINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Six-Fours-Les-Plages, Franciaország.

 1. SMT

  Franciaország

  A SMT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial motor spare parts. Székhelye Velaux, Franciaország.

 2. INDUSTRIAL & MARINE SUPPLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A INDUSTRIAL & MARINE SUPPLIES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. HEEYAS LTD

  Egyesült Királyság

  A HEEYAS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Stanmore, Egyesült Királyság.

 2. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógépgyártás, ship repairs, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógépgyártás, és Repair of diesel marine engines. Székhelye Swinoujscie, Lengyelország.

 3. KÖHNEN GMBH

  Németország

  A KÖHNEN GMBH, tevékenységi ágazata Hajómotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, boat engine workshops, boat engine repair, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és marine engine maintenance. Székhelye BOCKHOST, Németország.

 4. NAVALSERVICE MARSELLA

  Olaszország

  A NAVALSERVICE MARSELLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajógyárak - javítás és karbantartás, marine diesel engines, Hajójavítás és karbantartás, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Surano, Olaszország.

 5. MIDDLE EAST CONSULTING & TRADING GMBH

  Németország

  A MIDDLE EAST CONSULTING & TRADING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Kompresszorok, és control valves. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. ENGINE2REPAIR

  Hollandia

  A ENGINE2REPAIR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine engine accessories, vehicles for the collection and transport of industrial waste, és marine engines. Székhelye Farmsum, Hollandia.

 7. HINO MOTORS EUROPE

  Belgium

  A HINO MOTORS EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, és Cars - accessories. Székhelye Mechelen, Belgium.

 8. SEANERGY

  Franciaország

  A SEANERGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Karbantartó vállalatok, ipari, Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye La Farlede, Franciaország.

 1. DB MOTEURS

  Franciaország

  A DB MOTEURS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Dunquerque, Franciaország.

 2. INTER SEA SERVICES & TRADING GMBH

  Németország

  A INTER SEA SERVICES & TRADING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Norderstedt, Németország.

 3. ORCANER CYLINDER LINERS

  Törökország

  A ORCANER CYLINDER LINERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dugattyús motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Stainless steel containers, motor seal rings for motor vehicles, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és spare parts for coaches. Székhelye Konya, Törökország.

 4. ENSERV EUROQUIP ENERGY INDUSTRY EQUIMENT SALES AND SERVICE GMBH

  Németország

  A ENSERV EUROQUIP ENERGY INDUSTRY EQUIMENT SALES AND SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Celle, Németország.

 5. MCL EXPORT

  Franciaország

  A MCL EXPORT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical seals. Székhelye Marseille, Franciaország.

 6. MARISO GMBH

  Németország

  A MARISO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Szabadidő-hajók és -csónakok. Székhelye Hamburg, Németország.

 7. TURBO-TEC AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  A TURBO-TEC AUSTRIA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Abroncsok és tartozékok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Wien, Ausztria.

 8. SCHIFFSDIESELTECHNIK KIEL GMBH

  Németország

  A SCHIFFSDIESELTECHNIK KIEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Hajóépítés, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, és Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Székhelye Rendsburg, Németország.

 9. HLM HERTLI LTD.

  Svájc

  A HLM HERTLI LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Import-export – ügynökök, Hajó-felszerelők, Hajózás - eszközök és felszerelések, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Import-export – ügynökök, és Hajó-felszerelők. Székhelye Elgg, Svájc.

 10. NGC-TURBOTECHNIK

  Németország

  A NGC-TURBOTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Ipari berendezések bérbeadása, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Eckental, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz - Import export

Találatok száma

664 Vállalat