• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • alabástrom

A keresés eredménye

Alabástrom - Import export

 1. ALABASTROS ARAGONESES

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A ALABASTROS ARAGONESES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plaques, Dado, furnishings and design, projects, lamps, we sell alabaster, és alabaster construction. Székhelye San Juan De Mozarrifar-Zaragoza, Spanyolország.

 2. GLOBALSTEIN S.L.

  Spanyolország

  A GLOBALSTEIN S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alabástrom, sandstone, Alabástrom, és quartzite. Székhelye O Terrón-Pontevedra, Spanyolország.

 3. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Olaszország

  A M.G.F. DI FREGONESE FRANCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, marble, marble coverings, Gránit, és marble table. Székhelye Motta Di Livenza, Olaszország.

 4. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Olaszország

  A DI FUCCI PINO E C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, marble gravestones and monuments, Márvány, Marble shower tray, és stone fireplace. Székhelye Fontanarosa, Olaszország.

 5. ALABASTER NEW CONCEPT

  Spanyolország

  A ALABASTER NEW CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Székhelye Sarral, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. REBEKA MARBLE

  Törökország

  A REBEKA MARBLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alabástrom, pool mosaic, marble mosaics, Alabástrom, és travertine tiling. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD

  Kína

  A TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 3. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Olaszország

  A MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Temetkezési eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Alabástrom, Síremlékek, Márvány, Alabástrom, és Síremlékek. Székhelye Pavia, Olaszország.

 4. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Törökország

  A ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Energia és nyersanyag import-export, Márvány, Alabástrom, Márvány és természetes kő, Energia és nyersanyag import-export, Márvány, és Alabástrom. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. IBRAHIMOGULLARI MARBLE

  Törökország

  A IBRAHIMOGULLARI MARBLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alabástrom, Travertino, travertine, Alabástrom, Travertino, és blocks of travertine. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 1. KERANDO GMBH

  Németország

  A KERANDO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alabástrom, Terrazzo, Cserép és csempe, Alabástrom, Terrazzo, és Cserép és csempe. Székhelye Essen, Németország.

 2. KETIROGLU MARBLE

  Törökország

  A KETIROGLU MARBLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Márványlépcsők, trentino marbles, Gear manufacturing, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Márványlépcsők. Székhelye Afyon, Törökország.

 1. MONCAYOFRIO

  Spanyolország

  A MONCAYOFRIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Tevékenykedik a következő ágazatokban is alabaster for construction work. Székhelye Cuarte De Huerva, Spanyolország.

 2. ERHAN TASDEMIR

  Törökország

  A ERHAN TASDEMIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. NONE

  Dél-Korea

  A NONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Székhelye None, Dél-Korea.

 4. AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD

  Egyesült Királyság

  A AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alabástrom, és Alabástrom. Székhelye Coalville, Egyesült Királyság.

 5. REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO .

  Kuvait

  A REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO ., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Alabástrom. Székhelye Kuwait, Kuvait.

 6. ARAGONESA DEL ALABASTRO SA

  Spanyolország

 7. VETRUGNO VITO

  Olaszország

 8. EYUPOGLU MERMER SAN. TIC. LTD

  Törökország

 1. DREMAR MERMER DIS TIC. LTD STI.

  Törökország

 2. ARTESANIA RINCON S.L.

  Spanyolország

 3. TRIBE ITALIA

  Olaszország

 4. A.BENTO VERMELHO, LDA

  Portugália

 5. ALABASTROS

  Lengyelország

  A ALABASTROS, tevékenységi ágazata Nagybani piacok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Központi beszerzés, és Központi beszerzés. Székhelye Warszawa, Lengyelország.