• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • akvakultúra és haltenyésztés

A keresés eredménye

Akvakultúra és haltenyésztés - Import export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  With more than 50 years of experience in plastic processing, we produce our Hel-X fillers for biological waste water and gas treatment and for use in aquaculture. You can build on this wealth of experience as the basis for high-quality Hel-X fillers made of plastic. We manufacture exclusively at our site in Germany using a method that we developed ourselves, in strict compliance with high quality and environmental standards. Our Hel-x fillers are easy-to-use, highly effective and offer low investment costs and running costs, making them not only an ecological choice but economical too. Hel-x fillers are used all around the world to treat municipal and industrial wastewater in MBBR and IFAS systems. They are also used by many customers in aquaculture and biogas plants.

 2. NUTRIFISH

  Tunézia

  Verified by europages badge

  A NUTRIFISH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Fish feed, Food for farmed fish, Food for fish farming, Food for striped bass, Food for meagre, Food for salt-water fish, és Food for catfish. Székhelye Monastir, Tunézia.

 3. GRANJA AGAS SA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A GRANJA AGAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tojás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Akvakultúra és haltenyésztés, quail eggs, hen egg, eggs from free-range hens, spanish eggs, eggs from cuenca, és fresh packed eggs. Székhelye Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanyolország.

 4. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Svédország

  Verified by europages badge

  A MAMMADOV-CAVIAR-COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sturgeon roe, Sturgeon caviar, Sturgeon for caviar, Premium Caviar, Caviar selection, Farmed caviar, Wild caviar, Mammadov Caviar, és Swedish caviar. Székhelye Göteborg, Svédország.

 5. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  A PARLIER ENVIRONNEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine mollusc aquaculture, research & development studies in the agricultural and zootechnical sector, training and technological innovation for businesses, és biology consultants. Székhelye La Roche Sur Yon, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norvégia

  A SEAWELL HIRTSHALS A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Halak - import / export, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Halak - import / export, és Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Székhelye Stavanger, Norvégia.

 2. DOMEC AQUACULTURE

  Franciaország

  A DOMEC AQUACULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, caught sea fish, sturgeons, és Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Airvault, Franciaország.

 3. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Egyesült Királyság

  A BLACK CAVIAR CLUB LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Swadlincote, Egyesült Királyság.

 4. PRUNIER MANUFACTURE

  Franciaország

  A PRUNIER MANUFACTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Sturgeon caviar, Caviar d'Aquitaine, Farmed caviar, és Hal. Székhelye Montpon Menesterol, Franciaország.

 5. ROMNETS CORPORATION

  Románia

  A ROMNETS CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Bucuresti, Románia.

 1. AQUATROPICAL

  Kongói Népi Demokratikus Köztársaság

  A AQUATROPICAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Kinshasa, Kongói Népi Demokratikus Köztársaság.

 2. PACIFICO AQUACULTURE

  Mexikó

  A PACIFICO AQUACULTURE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Ensenada, Mexikó.

 1. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Németország

  A KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Schirgiswalde-Kirschau, Németország.

 2. HOMARIUM

  Belgium

  A HOMARIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, Haltenyésztő berendezések, Akvakultúra és haltenyésztés, és custom-made aquariums. Székhelye Pittem, Belgium.

 3. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish-breeding tanks, Pipes bending, pleasure craft, és Marketing of semi-transformed seafood. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. LANDING AQUACULTURE

  Hollandia

  A LANDING AQUACULTURE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Oirschot, Hollandia.

 5. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgium

  A VISKWEKERIJ CORTEN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Viváriumi halak, Akvakultúra és haltenyésztés, és Viváriumi halak. Székhelye Lommel, Belgium.

 6. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spanyolország

  A IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Kutatási és fejlesztési stratégia, Geology - studies and research, civil works, Akvakultúra és haltenyésztés, és Kutatási és fejlesztési stratégia. Székhelye Coruño (llanera)-Asturias, Spanyolország.

 7. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgium

  A VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Viváriumi halak, Akvakultúra és haltenyésztés, pisciculture, Viváriumi halak, és Carp fishery. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 8. FINITTICA SRL

  Olaszország

  A FINITTICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic breeding, és baby clams. Székhelye Goro, Olaszország.

 1. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Olaszország

  A VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible seaweed. Székhelye Cavallino-Treporti, Olaszország.

 2. TRUST CARE COMPANY

  Egyiptom

  A TRUST CARE COMPANY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állatgyógyászati készítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, és Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Obour, Egyiptom.

 3. NEPTUNE LED

  Franciaország

  A NEPTUNE LED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víz alatti fényszórók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, és Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Ste Anne / Gervonde, Franciaország.

 4. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Németország

  A VISION GREEN SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disinfectants for water treatment, chemical purification of waste water, és germicide disinfection of buildings, environments and plants. Székhelye Augsburg, Németország.

 5. REDES DOS MARES

  Spanyolország

  A REDES DOS MARES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Cartagena, Spanyolország.

 6. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Kanada

  A MATRIX ENVIRONMENT INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Montreal (laval), Kanada.

 7. OYSTERWORLD

  Portugália

  A OYSTERWORLD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oysters, baby clams, és mussels. Székhelye Queijas, Portugália.

 8. SPAROS, LDA.

  Portugália

  A SPAROS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, és Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Olhão, Portugália.

 9. ODESSA STURGEON BREEDING COMPLEX LLC

  Ukrajna

  A ODESSA STURGEON BREEDING COMPLEX LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Akvakultúra és haltenyésztés. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 10. W&M DISKUSZUCHT WOLFGANG METZGER

  Németország

  A W&M DISKUSZUCHT WOLFGANG METZGER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Akvakultúra és haltenyésztés, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Kagylók, rákfélék, Hal, Akvakultúra és haltenyésztés, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Pattensen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Akvakultúra és haltenyésztés - Import export

Találatok száma

406 Vállalat